Metocum, bence fazla yağ koydurmak yerine, değişimlerde 1 lt yağ koydur. Mesela 1000. km ye ulaştığında 200-250 gram yağ ilavesi yap, veya 1000.km de ne kadar yaktıysa yağ çubuğunun max. seviyesine kadar yağ ilavesi yap, çünki temmuz ağustos sıcaklarında yağ yakma oranı artabilir. Bu dahada güzel olur. Senin motorunun yağ eksiltme eğilimine göre bu periyotta git. Zaten 2000 km de yağ değiştiriyorsun. Yine 2000 km sonraki yağ değişiminde çıkan yağı ölçtürerek, 1 lt+arada ilave ettiğin yağın toplamından çıkararak 2000 km deki yağ yakma oranını bulursun.
Bu uygulama çok tatlı olur. Motoru aldığım ilk günden beri yaptığım uygulama budur. şu anda 35 bindeyim. Allah nazarlardan saklasın, motor durumu çekişi gidişi, motoru ilk aldığım günle aynı, yağ yakma oranıda aynı, hatta eskisi gibi yakmadığını bile söyleyebilirim.
Ben hep böyle gidiyorum. Çok daha tatlı olur Metocum. Benim formül budur, böyle yaparsan, motorun eksik yağ da görmemiş, gereksiz fazla yağ ile de çalışmamış olur.
Fazla yağ, motoru yorar, boğar, hissedersin veya hissetmezsin bilemem ama çekişini düşürür, motordaki yağ eksildikçe çekiş artar. Hemde, fazla yağ ile çalışan motor yağı daha çabuk yakma eğilimi, keçelerden atma eğilimi gösterebileceğinden, sağlıklı bulmuyorum. Bu bağlamda yağ yakma değerin olması gerektiğinden fazla çıkmış olabilir. Gözlemlerim cbf 150 için söz konusudur.