ne kadar maaş isteyim? :) (paket servis işi yapan arkadaşlar gelsin

Agv

arkadaslar iyi günler. iş görüşmem var sizce maaş pazarlığını nasıl yapmalıyım taktik verebilir misiniz? :) şimdi onlar bir şey der, ben bir şey derim az maaşa iş bağlanmasın çoğumuz bu konuda pazarlık yaparız ama siz değerli arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var.

paket servis isi diğer arkadaşlar ne kadar maaş alıyor yazabilir mi firmaya göre? :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:41 ----------

sizce? :) nasıl davranmalıyım.. sabahçılar yok ortada. :)

950 - 1150 TL arasında maaş alıyorlar.
Çalıştığın yere göre adisyon parası var ( Gittiğin paket başına belli bir miktar para alıyorsun )
Birde bahşişler , zenginsiniz :)

Sen bu acemilikle güzel sömürülürsün. Birkaçyıla kalmaz öğrenirsin.

Agv

Allah aşkına boş yorum yapma arkadaşım

"Red*X" bak bu arkadaştan Allah razı olsun yazmış güzelce. Ne böyle sürekli iğneleme çabalarına girmek. Sadece öğrenmek istedim ona göre pazarlık yapacağım. Çok teşekkürler yapılacak yorumlar lehime olacak, bekliyorum arkadaşlar :))

kimsenin hoşuna gitmez zaten bu tip işlerde calısmak, gecici isler bunlar yalnız yasiyorum ve ailemden uzağım sadece biraz para biriktirmek amaci ile giriyorum okula hazırlık icin uzak kaldım bir süre calısmaktan maas durumu, asgari ücrete yapılan komik zamlar derken son durumu öğrenmek istedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:53 ----------

8 saat için 1050 tl talep edeceğim arkadaşlar ne diyorsunuz bu konu hakkinda.

9 saat olursa eğer saat mesaiye girdiginden 1215 tl isteyecegim sizce normal degerler mi bunlar?

Kendi motorunla mı çalışacaksın? Eğer öyleyse az istiyorsun. Ankara'da ortalama 65-70 civarı günlük alıyorlar.

Allah aşkına boş yorum yapma arkadaşım

"Red*X" bak bu arkadaştan Allah razı olsun yazmış güzelce. Ne böyle sürekli iğneleme çabalarına girmek. Sadece öğrenmek istedim ona göre pazarlık yapacağım. Çok teşekkürler yapılacak yorumlar lehime olacak, bekliyorum arkadaşlar :))

kimsenin hoşuna gitmez zaten bu tip işlerde calısmak, gecici isler bunlar yalnız yasiyorum ve ailemden uzağım sadece biraz para biriktirmek amaci ile giriyorum okula hazırlık icin uzak kaldım bir süre calısmaktan maas durumu, asgari ücrete yapılan komik zamlar derken son durumu öğrenmek istedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:53 ----------

8 saat için 1050 tl talep edeceğim arkadaşlar ne diyorsunuz bu konu hakkinda.

9 saat olursa eğer saat mesaiye girdiginden 1215 tl isteyecegim sizce normal degerler mi bunlar?

Seni iğnelemek için söylemedim. Çalışma ortamına yada yapacağın işe nekadar uzak olduğun çok belli oluyor, "sen nekadar uğraşırsan uğraş seni muhakkak sömürecekler" demek istedim.

Kimse çalışma saatine bakmaz. Kepenk açılır iş başlar, iş biter kepenk kapanır. Çalıştığın firma buyuk yada kurumsal değilse fazla şansın yok insanlık bekleme.

Agv

Kendi motosikletim yok hocam maalesef.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------

Seni iğnelemek için söylemedim. Çalışma ortamına yada yapacağın işe nekadar uzak olduğun çok belli oluyor, "sen nekadar uğraşırsan uğraş seni muhakkak sömürecekler" demek istedim.

Kimse çalışma saatine bakmaz. Kepenk açılır iş başlar, iş biter kepenk kapanır. Çalıştığın firma buyuk yada kurumsal değilse fazla şansın yok insanlık bekleme.

Kesinlikle haklısınzı hocam. Ben de çalışıp para biriktirip okulum için özellikle yabancı dil öğrenmek için bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Kurumsal bir firma olmasına rağmen bunlar da sömürücü.. Genel olarak hakkımı yedirmem ama. Valla işlerine gelirse.. Sonuçta vasıfsız bir iş olduğu için haklısınız. Kusura bakmayın bu arada yanlış anlamışım ben lehime olan şeyi aleyhime olarak anladım. :) Sağolun öneriniz için.

Alabileceğiniz en fazlasını almaya çalışın.Sigorta yapmıyorlarsa sigorta parasını da isteyin.

Agv

Alabileceğiniz en fazlasını almaya çalışın.Sigorta yapmıyorlarsa sigorta parasını da isteyin.

görüştüm sigorta yapıyorlarmış. fakat ön görüşmeydi bu tekrar arayacaklar bu sefer herşeyi netleştireceğiz yani prim/adisyon konusu ve yol parası ücreti kesinleşmedi. yani bunları tekrar görüşeceğim kesinlikle maaşı 1050 tl olarak istedim 1.000 lirada sabit kalacak sanırım + yol parası verilir sadece adisyon/prim yok gibime geliyor siz ne diyorsunuz arkadaşlar? teklif olumlu gibi umarım kaskı vs kaliteli verirler yoksa masraf yapmak zorunda kalacağım daha önce LS2 mono modelini kullanmıştım fakat bu sefer çene açılabilir modelini tercih edeceğim hem vizörü var içerisinde, hem de çene ve ense mono ya göre biraz daha kapalı + vizörü kolay değişiyor fakat 200 tl civarı sanırım

Agv

Yol parası ne şekilde verilecek merak ediyorum. Tam konuşamadık, ön görüşmeydi zaten. Tekrar çağıracaklar. Kafam takıldı :)

ben paket servis işi ile uğraşıyorum maas ortalaması bu tip işlerde 950 ile 1100 arasıdır.ben 1000 maas+prim alıyorum(attığım paket başı 20 kuruş) günde ortalama 40 ile 45 paket atıyorum.İşin en güzel yanı sigortam aldığım maaş üzerinden yatıyor.Bu tarzda bi yer bulman lazım sosyal hak istiyorsan küçük tarzda kardeşler kebap gibi yerleri unut. Daha büyük kurumsal yerlerle çalışmanı tavsiye ederim. Kendini ağırdan sat prim yoksa 1000+yol de adama mesela.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar