Metehandro Stayla LED TV Nakliyesi (VİDEO)

Kargoculara güvenirmiyim...led tivime rövaşata yaparlar alimallah...hepsi servet düşmanı :queen: ::sm_smile :p

ücretsiz kargo dediler vermedim...Yenibosnadan Seyrantepeye kadar aha bu şekilde geldim...::146::

Nakliye olayına farklı bir bakış açısı diyelim...:p

Kappa Çantaya bantlayıp huzursuz olacağına kendine bağla rahat et...sıfır sarsıntı...:king:

2.Videoda komşumuz sağolsun beni bu ızdırapdan kurtarıyor...:p video kapağında Ian Domalescu duruşu var o kötü tabi...:queen:

bu videoda sarı çizmeleri lütfen görmezden gelelim...:p

İzlemiştim aylar önce, o ara forumda yasaklı olduğunuzdan burada duyuramadınız tabi :) Kargocular kolilerle basket oynuyomuş neredeyse :cherry:

İzlemiştim aylar önce, o ara forumda yasaklı olduğunuzdan burada duyuramadınız tabi :) Kargocular kolilerle basket oynuyomuş neredeyse :cherry:

aga kargocu sevgilim oldu bizzat kolilerle minyatür kale maç yaptıklarına şahidim...:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------

bi gün bi yerde meşur olacan ama nerde...:mrgreen:

al benii laaannnnn...:p

abi seni neden keşfedemediler daha...Allah senden razı olsun...gece gece ne güldüm yav koltuktan düştüm...

abi seni neden keşfedemediler daha...Allah senden razı olsun...gece gece ne güldüm yav koltuktan düştüm...

ortam gergin ganga...maksat gülek eğlenek...bu siyasi mevzular derinlere kaydı..sitede kutuplaşmalar başladı...

zamanında makaranın dibine vururduk ..kalmadı oram artık...ben işte nesli tükenen üyelerdenim diyelim...

KONU DIŞI topiği siyset meydanına döndü midem almıyor artık siyaset konularını...

bi gün bi yerde meşur olacan ama nerde...:mrgreen:

valla ganga deprem olmadığı sürece kapı önüne bile çıkmam...tembel adamım napim yani...çıkanıda alkışlarım tabi...ayaklarına sağlık...klavyeden atıp tutmak istemiyorum sadece...

2.Videoda 02:21 de bütün servetimiz mal varlığımız ortaya çıktı aga...plakasız hepsi :p orada 17 bin ganyato yatıyor Kaaaamill...:queen:

Aga senin gibi adamda lastik olmaz mı ? Bant çok komik olmuş yaw, Komik Securi seni :p

anlık gelişti herşey aga...tv piyasa araştırması yaparken aldım diyim...:p ansızın...:)

tv ındırdıkten somra dayı ıle tokalaşırken aklıma recep ivedık geldı nedense.:cherry:

LED li CBF de hic görmemiştim ne ettin hacı sen :D Hayırlı olsun iyi günde kullan

tv ındırdıkten somra dayı ıle tokalaşırken aklıma recep ivedık geldı nedense.:cherry:

ya ganga şimdi ben iriyim ama bunu standart vicidlerin yanında farkediyorum...şimdi videoda bende farkediyorum...bayağı iriymiş...o dayıda öyle çıtı pıtı değil yani...:p

LED li CBF de hic görmemiştim ne ettin hacı sen :D Hayırlı olsun iyi günde kullan

ganga anne babama aldım gönülleri hoş olsun dedim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar