nedir hocam hem konu zenginleşir hemde bir fikir daha olurkendin yapacaksan eğer sana çok daha basit yol önerebilirim hem daha ucuz hem görüntü itibariyle daha düzgün
nedir hocam hem konu zenginleşir hemde bir fikir daha olurkendin yapacaksan eğer sana çok daha basit yol önerebilirim hem daha ucuz hem görüntü itibariyle daha düzgün
hani bizi inandırmak zorunda da değilsin biz de sana inanmak zorunda değiliz
tekrar ediyorum kullanmadığın şey hakkında yorum yapmak abesle iştigaldir
işte bende onu diyorum sen sadece kulakdan duyma fikirlerin var ben kullandım
çok merak ettim senin araştırdığın ürünlerden bir tanesini buraya ayrıntısıyla bi anlat
biz de cahilliğimizden utanalım
2 buçuk saat araştırma sonunda bunu mu bulabildin bir tek
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------
(ne gıcığım arkadaş hehe)
her sayfa sonu bi kavga bi dalaş bu ne ya..
Okuyup anlayabildinmiki?
yok hacı sallamışlarda biraz bende niye bu kadar salladıklarını merak ettim
senin aksine evet
orda yazılanlar bile senin salladıklarını desteklemiyor
En güvenilir motosiklet ekipman incelemesi yapan sitelerden biri, 5 paragraf inceleme yazılmış, resimlere bakıp "sallamışlar". Anlayamadın dimi yazıları? dil bilmemek kötü ama cehaleti savunmak acizce. Yahu ne yaparsan yap banane. Şuraya iki dk girip bişeyler yazıyoruz bilgi paylaşıyoruz okuyup anlayıp yorumlamaktan aciz zatı muhteremin yazdığına bak git akşama kadar yağla naparsan yap.
şimdi netice ne beyler şu araba su püskürtme pompasıyla mı yapıyoruz yoksa lpg pompasıyla mı yapıyoruz bu işlemi onu deyiverin hele
yoksa direk şırıngaylan damlatıyoruz mu??
Şu osco denen zımbırtı zaten scottoiler parasında ve manuel elle yapılan bişi,
diğer türlü 90 numara yağ mı kullanmamız gerekmekte?
şimdi netice ne beyler şu araba su püskürtme pompasıyla mı yapıyoruz yoksa lpg pompasıyla mı yapıyoruz bu işlemi onu deyiverin hele
yoksa direk şırıngaylan damlatıyoruz mu??
Şu osco denen zımbırtı zaten scottoiler parasında ve manuel elle yapılan bişi,
diğer türlü 90 numara yağ mı kullanmamız gerekmekte?

internette araştırdım atikerinkini buldum 15 lira kargosu falan 20 yi geçerdi.
sanayide atikere gittim 25 dedi 20 verdim.
böyle iki ucuna benzin hortumu girenlerden al.of konumunda dursun vana elektriği verince valf açılıyor yağ akıyor.on da durunca elektrik olsada olmasada akıyor
ben motoru alınca tesatı döşeyeceğim
[url]http://k1306.hizliresim.com/1b/7/nwc9f.jpg[/url]