tırnaklarını kessene pis herif...:queen:
modlar böyle pasaklı olmamalı...![]()
Md olayıyla baş gösteren kaşıntı tam gaz devam ediyor anlaşılan :queen: Sonunda Mod ların elinde kalacaksın usta :queen:
Md olayıyla baş gösteren kaşıntı tam gaz devam ediyor anlaşılan :queen: Sonunda Mod ların elinde kalacaksın usta :queen:
.ama sprey daha pratik olmaz mı?
Otomatik zincir yağlama sistemi uğraşılacak iş değil. O sistemlerin bakımını yapmak zincire iki fıs fıs yağ sıkmaktan zor!
hocam nereden aldın motoplustanmı? bende düşünüyorum ama montajı nereye yaptırdın aynı yer yapıyormu?
kardeş yanlış anlama kullanmadığın bişey hakkında kulaktan dolma bilgilerle böyle sallamak hiç güzel bişey değil
Gördüğüm tecrübe etmiş kullanıcıların bilgilerini ayrıca yabancı forumlardaki resimli anlatımlar üzerinden düşüncemi yazıyorum. Bende araştırdım zamanında bu sistemi. Sallamak tarzım değil. Bu yağlama sistemlerine ve onların bakımına harcanacak parayla zaten 10 bin km de nerdeyse zincir dişli seti satın alınıyor.
Bilgi paylaşımı yapıyorum sen sistemi taktırdın diye zoruna gitmesin. Öyle sallama falan lafları uygun kaçmıyor.
açıklama için teşekkürler otopsici
fakat 250 tl de veremem cuk diye sisteme
scottoller güzel marka çok kullanıcısı var ama birazda pahalı
bu yüzden kendim yapma yoluna gideceğim.