Yeniden Merhabalar Mustafa,
Neşen bol olsun.
Zannediyorum Scarabeo 200 ie scooteri bugün teslim almış olmalısın. Keyifle, zevkle, kazasız ve belasız sürüşler diliyorum.
Scarabeo 200 ie ile hava şartlarına göre yalpalama ve silkme değişiklik gösterir. Rüzgarlı havalarda tüm scooterler (maxi scooter hariç yada daha az diye tahmin ediyorum) 110km/h sonrası yalpalama ve silkme olabiliyor. Bu sebeple rüzgarlı havalarda maksimum 100km/h hızla sürüyorum. Otobanda sollama ve ani hızlanmalardan 110-120km/h bazende 130km/h'e kadar çıkabiliyorum.
Kısaca rüzgarsız hava şartlarında 110-130km/h yalpalama ve silkme yok, ancak rüzgarlı havalarda yalpalama ve silkme baş gösteriyor.
Beyaz Scarabeo 200 ie scootere arka çanta ve büyük cam siperlik çok yakışıyor.
Geziye çıktığımızda haber veririm.
Sağlıcakla kal, esen kal.
Neşen bol olsun.
Zannediyorum Scarabeo 200 ie scooteri bugün teslim almış olmalısın. Keyifle, zevkle, kazasız ve belasız sürüşler diliyorum.
Scarabeo 200 ie ile hava şartlarına göre yalpalama ve silkme değişiklik gösterir. Rüzgarlı havalarda tüm scooterler (maxi scooter hariç yada daha az diye tahmin ediyorum) 110km/h sonrası yalpalama ve silkme olabiliyor. Bu sebeple rüzgarlı havalarda maksimum 100km/h hızla sürüyorum. Otobanda sollama ve ani hızlanmalardan 110-120km/h bazende 130km/h'e kadar çıkabiliyorum.
Kısaca rüzgarsız hava şartlarında 110-130km/h yalpalama ve silkme yok, ancak rüzgarlı havalarda yalpalama ve silkme baş gösteriyor.
Beyaz Scarabeo 200 ie scootere arka çanta ve büyük cam siperlik çok yakışıyor.
Geziye çıktığımızda haber veririm.
Sağlıcakla kal, esen kal.
aprilia sportcity sattım bu hafta. yarın kısmetse motorumu teslim alıcam (sıfır)
gezilerde haberdar edilirsek elbette geliriz.
arkadaşlar birde sormak istediğim birşey var.
110dan sonra 130 a kadar yalpalama silkme oluyormu ? bir arkadaşım sıfır aldı ve bundan şikayetçi..
daha önce 2 adet scarabeo200 kullandım öyle birşey farketmedim.