İlk sıfır motosikletim Mondial 125 Mh Drift

Merhaba arkadaşlar ben Balıkesir'den Ziyaettin. 21 yaşındayım. 3 yıldır ehliyetim var 1 yıldır motosiklet kullanıyorum. Uzun zamandır üyeyim ama daha önce kendimi tanıttım mı tanıtmadım mı bilmiyorum :cherry:

İlk motorum çinli bir 100cc cup idi 2. el aldım 10 ay bindim 4bin km gezdim ve sattım. İkinci motorum ise Mondial Drift oldu. İlk motorumu alırken de hayalimde bu vardı ama maddi imkanlar yetmediği için cup aldım :) Şimdi cup ımın üzerine para ekleyerek bunu alabildim işte ilk fotoğrafları :p

Buda çinli ama eski motorumdan oldukça memnundum bundan daha fazla memnun kalacağımı düşünüyorum ilk izlenimlerime göre de verdiğim paranın hakkını kesinlikle aldım :)

np0n6.jpg

np0rb.jpg

np0tj.jpg

Tavsiyem Yandaki Kapak varya aküyü örten onu Kırmızıya boyatman yada fiber ile kaplaman Birde Sakal taktınmı varya Off Dehşet olur motor
Hayırlı günlerde kullan tekerin düz bassın :king:

Hayırlı olsun nazar deymesin çok güzel bi makine bende ya bundan yada vulture olanından alcam bi gün inş.

hayırlı oılsun allah kaza bela vermesin... at sahibinin altında kişner... ona göre bakmalısın motoruna..

bu arada sıfır plaka ruhsat hariç ne kadar şuan bunlar.... meraktan soruyorum ..

Hayırlı olsun çok güzel motor aklımın bir köşesinde duruyo kırmızısı çok daha güzelmiş.

hayırlı ugurlu olsun kardeş..çok şık duruyor maşallah

Hayırlısı olsun.Bende Vulture yi görmeden önce drift in beyazından almaya niyetlenmiştim Vultureyi görünce karrımı değiştirdim.Ama bu motorun kırmızısını görseydim muhtemelen drift alırdım.Kazasız belasız binmeniz dileğiyle.

maşallah hocam benim ilk motorum bunun beyazı idi :) gerçekten drift mükemmel bi motor allah kaza bela vermesin

Hepinize teşekkür ederim :) Aslında bende beyaz istiyordum ama fabrika şuan beyaz çıkarmıyor. Bayide kırmızıyı görünce beğendim ve beyazdan vazgeçtim. Kırmızı da çok canlı ve yakışıklı duruyor :)

Motorun şuanki fiyatı 2820 TL. Ben 2580 e aldım (sadece bana özel malesef dost fiyatı başkasına yaptıramam). Plaka, sigorta, ruhsat hariç.

Yan kapak kırmızı olursa emanet durur güzel olacağını sanmam :) Düşündüğüm modifikasyonlar, far üstündeki cama carbon kaplama belki o yan kapağı da carbon kaplarım, fara orta koyulukta siyah folyo, sakal yerine ybr esd koruma demiri, beyaz jant şeridi, app plaka ve zenon far.

Diğer renklerinden çok daha yakışıklıymış bu. Güle güle kullan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar