""" Karbüratör le igili sıkıntı hiss edince gözümü karartıp sarıldım anahtarlara, ve yanılmamışım, olduça pasaklı bir manzara, tahminen uzun zamandır fabrikadan deneme amaçlı konan benzin buharaşıp yerini tortulara bırakmış galiba, temizlik tamam ancak motoru çalıştıramıyorum yavaş yavaş abiler deneyim kazana kazana olacak oda inşallah."""
Akadaşlar benzin tercihlerinize dikkat edin, karbüratörü dağıttım topladım, hava gaz ayarları, buji derkene, tek problem'in "BENZİN" olduğunu anladık bugün,BENZİN boşaltılıp yeni BENZİN, konulunca 3. marşta motor çalıştı,böylece kendimede paye çıkartarak, artık karbüratör kirlendiğinde temizliğini yapabiliyorum diyorum:cherry:.
Önerim bulunduğunuz yerde temiz benzin satan yer olarak ünlenmiş yerlerden alımınızı yapın
daha sonraki denemenizde eski haline gelip tek marsta calıstıysa sonuc mükemmeldir, akünüzde zayıflamıs olabilir daha önceleri birden fazla marsla calıstıgı için
şöyle 30- 35 dk yol yapsanız oda kendini toparlar eski haline döner
elinize saglık bu çinliler ve servis agları bu gidişle eli anahtar tutan herkezi usta yapacak :queen:
"Sene başında aldığım ultrasonik temizleyici+kartuş temizleme solusyonu 3'er dakikalık periodlar 4-5 defa ve pırıl pırıl temizlik".
bide sizden ricam bu temizleyicileri biraz daha acıklarsanız sevinirim nedir nereden temin edilir fiyatları ne kadardır