Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar 2012 model ybr min karbiratörünü değiştirdim üzerinden sökülen orijinal karbiratör satılıktır hiç bir arızası yoktur sadece keyfi değiştirdim sadece 5 ay kullanıldı üzerinden söküldüğü gibi set halinde satılık karbiratör ve telleri falan yani isteyen olursa mesajla ulaşabilirler

eğer yamaha 2014 model ybr 125' te köklü bir değişiklik yapmazsa ( motor bloğu başta) yamaha ile olan 10 yıllık ilişkime son veriyorum.

honda cbr 250 r aldım bugün. ybr satılık artık. sahibinden.com a eklicem uygun bir zamanda :) aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar.

bugün depoyu fulledim henüz rodajda olan motorum 820 km yi gördü. 360 km de depoyu fulledim tam 10 lt aldı 47 tl ye doldurdum, yani 460 km yaptım bir depoyla

honda cbr 250 r aldım bugün. ybr satılık artık. sahibinden.com a eklicem uygun bir zamanda :) aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar.

Hayırlı olsun, kazasız belasız sağlıklı sürüşler... :)

İzlenimlerinizi takip etmek isterim, 250lik tercihi zamanım gelirse umarım aklımdaki
model buydu benim de...

Hayırlı akşamlar Yamahasını dahice süren (YBR'ci) kardeşler :) derslerden dolayı bir süredir internete giremiyordum ve malum motorumla da ilgilenemiyordum. Allah'a şükür sonunda bitti.
Düldülü alalı tam 9 ay oldu şu an 14213 km deyim debriyaj balatasını yağı hava filtresini falan değiştirdim güzelce bakımını yaptım ve sonunda özene bezene temizleyebildim özlemişim valla, Antalya turu da yaptım gayet güzeldi :) neyse tekerinize taş değmesin inşallah diyip birkaç fotoyla şenlendireyim forumu :)

Zenginsin yane :queen:
Laf araı r6yı sattık biz de
Nasıl ybr250den memnun musun :D

Daha doyasıya kullanmış değilim..8 ay önce aldım daha bin km kullanmışım normalde 10 bini geçmem lazımdı..P.tesi sabah allah izin verirse memlekete gitcem..Hayırlı olsun mo arada yeni motorun R6 dan sonra kesmez ama :p

Hayırlı akşamlar Yamahasını dahice süren (YBR'ci) kardeşler :) derslerden dolayı bir süredir internete giremiyordum ve malum motorumla da ilgilenemiyordum. Allah'a şükür sonunda bitti.
Düldülü alalı tam 9 ay oldu şu an 14213 km deyim debriyaj balatasını yağı hava filtresini falan değiştirdim güzelce bakımını yaptım ve sonunda özene bezene temizleyebildim özlemişim valla, Antalya turu da yaptım gayet güzeldi :) neyse tekerinize taş değmesin inşallah diyip birkaç fotoyla şenlendireyim forumu :)

[url]http://r1305.hizliresim.com/19/z/nnr1s.jpg[/url]

[url]http://j1305.hizliresim.com/19/z/nnr05.jpg[/url]

[url]http://j1305.hizlires
m.com/19/z/nnr4r.jpg
[/url]

[url]http://r1305.hizliresim.com/19/z/nnr9u.jpg[/url]

selamunaleykun motorun cok temız masallah depo kılıfını kaca aldın bıde nıkelaj yerlerı bende oksıtlenme var bazı yerlerde nasıl temızleyebılırım varmı bı bılgı ıyı geceler

selam arkadaşlar... dün sinyal vermeyen bi mal yüzünden ilk kazamı yapmış bulunmaktayım Allah koruduki bi kaç sıyrıkla atlattık... ama bundan sonra daha temkinli daha dikkatlı!!
size danışmak istediğim benim kara kaplan ın artık bagaj kapağı kırık durumda yani top case in kapağa menteşelerinden kırıldı bunu tamir edebilmek için önerileriniz nelerdiir nasıl halledebilirz?
bildiğiniz her hangi bi plastik menteşe bulabileceğim yer varmıdır??? yani top case in içinden japonla yapıştırmak hiç perçinlemeden bu işi halletmek iyi olur diye düşündüm ama normal menteşeyle bu iş hiç olcak gibi gelmiyo.. bu tür durumlar için her hangi bi kurtarıcı menteşe ya da her hangi bi farklı yöntem bilen varsa şimdiden paylaşımlarınız için teşekkürler..
kendinize ne kadar güvenirseniz güvenin 1 saniye de olup bitiyo herşey :) bi motor gazisi olarak hızı arttırmayın abi
Allah" a emanet kazasız belasız keyifli sürüşler....

2013-04-18%2019.10.15.jpg

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
selam arkadaşlar... dün sinyal vermeyen bi mal yüzünden ilk kazamı yapmış bulunmaktayım Allah koruduki bi kaç sıyrıkla atlattık... ama bundan sonra daha temkinli daha dikkatlı!!
size danışmak istediğim benim kara kaplan ın artık bagaj kapağı kırık durumda yani top case in kapağa menteşelerinden kırıldı bunu tamir edebilmek için önerileriniz nelerdiir nasıl halledebilirz?
bildiğiniz her hangi bi plastik menteşe bulabileceğim yer varmıdır??? yani top case in içinden japonla yapıştırmak hiç perçinlemeden bu işi halletmek iyi olur diye düşündüm ama normal menteşeyle bu iş hiç olcak gibi gelmiyo.. bu tür durumlar için her hangi bi kurtarıcı menteşe ya da her hangi bi farklı yöntem bilen varsa şimdiden paylaşımlarınız için teşekkürler..
kendinize ne kadar güvenirseniz güvenin 1 saniye de olup bitiyo herşey :) bi motor gazisi olarak hızı arttırmayın abi
Allah" a emanet kazasız belasız keyifli sürüşler....

file:///C:/Users/msb/Desktop/2013-04-18 19.10.15.jpg

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. Malesef ehliyet alırken sinyal kolunun ne olduğunu bilmeyen lavuklar çok memlekette. O yüzden cok dikkat etmek lazım.

Kırılan yerinde fotografını atarsanız belki çözüm alternatifleri çıkabilir.

sağolasın Uğur Allah hepimizi kazadan beladan korusun...fotoğraf şuan için yükleyemiyorum malesef ama tarif edeyim 46 litrelik shad topcase 'in kapak kısmındaki tırnaklar yan yatmadan dolayı kırıldı ve şu anda tam kapanmıyor top case in bagajla bagaj kapağını tutan tırnaklar kırık durumda yani içten esnek bi plastik levha ne bileyim bi menteşe ile tutturulur mu ya da bunun tamirini yapabilecek avrupa yakasında bi yer var mıdır?

şimdiden yardımlar için teşekkürler

selamunaleykun motorun cok temız masallah depo kılıfını kaca aldın bıde nıkelaj yerlerı bende oksıtlenme var bazı yerlerde nasıl temızleyebılırım varmı bı bılgı ıyı geceler

Aleyküm selam saolasın. Depo kılıfını 46 liraya almıştım bir siteden ama hatırlamıyorum. Nikelaj ve benzeri küflenebilecek birleşme yerleri için WD-40 pas sökücü kullanıyorum ben.
Her yıkamadan sonra sıkar biraz bekler ve silerim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. Malesef ehliyet alırken sinyal kolunun ne olduğunu bilmeyen lavuklar çok memlekette. O yüzden cok dikkat etmek lazım.

Kırılan yerinde fotografını atarsanız belki çözüm alternatifleri çıkabilir.

Geçmiş olsun Allah korumuş. Böyleleri heryerde var ve neredeyse hergün karşılaşıyorum bende aşırı dikkatli olmak gerek.

Saolasın Hayri Allah korudu gerçektende senin motorda on numara duruyo maşallah diyorum kardeşim kazasız belasız sürüşler oraların tadını çıkar bizim yerimize..

dün nerdeyse bütün günümü harcayarak sonunda bagajı eski haline getirmeyi başardım eğer böyle bi durumla karşılaşırsanız sakın servislerin yada motorcuların dediği gibi bagajınızı çöpe atmayın kardeşim, nereye gittiysem artık tamiri olmaz aç çöpe dediler !!
yamaha servisi hiç sallamadı bile aynısı 450 lira hiç boşuna uğraşma bunun tamiri olmaz yenisini verelim değiştir sen bunu dedi :mrgreen: avarel karşısındakinin Kayserili olduğunu bilmiyo tabi!!:pl:

gezmediğim kaportacı tamponcu kalmadı hepsi binbir naza çekiyo kendini ve bu işi auto king yapar diyolar ama onlar da fos çıktı mercedes bmw nin yanında bizim kaplanı sallamadılar :pr: ordan zenit e gittim aynı film ordada var 100 liranı alırım ama sağlam olmaz dedi.. alayının aq!!

sonunda ikitelli organize bağcılar sanayisinde bi kaportacı buldum yarım saatte canavar gibi yaptı bagajı.. bu işi adamlar çözmüş. böyle bi durumla karşılaşırsanız hiç japonla uğraşmayın işinin ehli bi tamponcu ya da kaportacı bulun yeter. perde denilen ince metal levhaları gaz altı kaynakta ısıtıp kaynak yapıolar suyla da şokluyolar eskisi gibi sağlam oluyor levhalar plastiğin içinde kalıyo görüntüde bozulmuyo

o kadar yorgunluk aslında yarım saatlik bi işmiş bütün günümüze mal olsada sonunda bütün avellere karşı savaştan galip çıktık bizim canavarın bagajı eskisi gibi oldu ::bira01::

kazasız belasız sürüşler

Bu resimdeki karbon kaplamayı siz kendiniz mi yaptınız?
Bilgilendirirseniz sevinirim... Tekeriniz düz bassın :)

[url]http://r1305.hizliresim.com/19/z/nnr1s.jpg[/url]

[url]http://j1305.hizliresim.com/19/z/nnr4r.jpg[/url]

[url]http://r1305.hizliresim.com/19/z/nnr9u.jpg[/url]

bu kadar yakışıklı ybr ilk defa görüyorum.

ben de cbr 250 alınca ybr satılığa düştü. ilan hala eklenmedi gerçi ama http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...t-2013-trafige-cikisli-temiz-127095124/detay/ bu linkten erişilebilir onaylanınca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar