]SIZE=6]Bence kimse çenesini yormasın sonuçta parayı isteyen mal sahibi almak isteyen işine gelirse alır ,gelmezse almaz bunu bu kadar büyütmeye gerek yok.
Formların amacı bilgi paylaşımı değilmi dir?. Bizde öyle yapalım. sonuçta gereğeinden fazla miktarda para isteyen illaki bir bildiği vardır veya ticaret her neyse yada ne denirse işte ama sizin bu sözleriniz bu durumu aslında bana göre daha da prim yapmasına sebep oluyor gibi yani bu benim fikrim tabi.
birde bu güne kadar 10 tane motora binmiş olsa bile ki bana göre bişey değiştirmez, kabiliyet veya tecrübe zaman ve uygulamayla kazanılırsa da bazen bu durum değişir.
nasıl mı?
Daha düne kadar ilk önce 125 cc ile başlanılsın sonrasında 250cc veya sonrasında 600cc ye geçilsin ve bunlarda belli bir km ler le tecrübe edilsin daha iyi denilirdi ki buna herkes de hemfikirdi.
Ama şimdi ilk motor alan kişi 600cc ile başlar oldu nesil değişti hızlı yaşıyor çabuk öğreniyor.İnternet çağındayız.Biraz ileri derece sürüş videoları izleyen biraz pratik yapan birileri yıllar sonra kazanılmış olan tecrübeye çok kısa sürede sahip olabiliyor. Bu durumu bazı kişiler kabul etmese de gerçek bu.
Şimdi siz diyorsunuz 600f şu kadar eder etmez.O kişilerin tercihine göre göreceli olarak değişir.Tellal a gerek yok, demek bu alet gerçekten efsane ki beğenen de beğenmeyende alanda alamayanda herkes yorum yapıyor.
Birde bu formda bir şey dikkatimi çekti;
600f in koltuğuna bile oturmamış, daha yaşı 25 i bile geçmemiş kişiler bu form sitelerinde herhalde chat yapıyorum sanıyor iki kelimede ben sallayım diyor gibi geldi bana. sonuçta burda her yaş grubundan insan var,ve değişik tarz sahibi olan motor sahipleri bence sizde size saygı duyulmasını istediğiniz kadar kişilerinde bilgilerine, ilgilerine ve elindeki mallarına yorum yaparken bence biraz daha dikkatli olmak ,şu üçgünlük dünya da ömrümüzü boşa harcamamak adına boşa geçirmiş oluruz.
Son olarak formlar bilgilerin paylaşıldığı yerler olsun , olsunki bizden sonra nesil kişiler düşünenler varsa açsın okusun, sayfalar dolusu yazı okuyorsun 10 cümle zor buluyorsun bir motor hakkında. Eeee bunun suçunu da biraz kendimiz de arayalım değil mi?
Herkese hayırlı cumalar.
Adana dan selamlar...[/SIZE]