PC den giriyorum ve önceki mesajlardaki imzalar yok :cyclopsan
Hatta burada da yok
pcden girsende farketmiyo kaptan mesajı mobil gönderirsen imza çıkmıyor
bu arada beyler hoşgeldiniz.
PC den giriyorum ve önceki mesajlardaki imzalar yok :cyclopsan
Hatta burada da yok
PC den nasıl göndereceğim mobil mesajı :bounce:
cevap penceresinin altında imzamı göster var... şimdiye kadar hiç tıklamıyodum ben.. artık tıklamazsan göstermiyor imzayı... bak şimdi yine tıkladım
imza aşada![]()
Yunus geçmiş olsun..
Ercan ayı kovalamadı çok şükürYüz yüze dinlemek isterim ayı hikayeni :cherry:
csknklnc hoşgeldiniz. Bende yeni üyeyim. Bende daha hiç bir organizasyona katılmadım. İlk organizasyona bende katılmak isterim..
Motor kullandım sadece bana ait ilk motorum ve yol dardi kacacak yerin yoktu. Dayımda motor tutkunu bana o öğretti. Adamda hareket etmiyordu ben yanindan gecerken önüme kırdı.
Tüm Bursa'da yaşayan arkadaşlarıma selamlar. Yeni üye oldum o yüzden hiçbirinizi tanımıyorum kısmet olursa bir sonraki organizasyonda bende bulunmak isterim saygılar!
Beyler kusura bakmazsanız bir şey sorucam Sakarya da bu sene festival yapılamıyor smsk maddiyattan dolayı dedi. Sanırım bursa da daha bir tarih açıklamadı yapılmayacak mı ? yapılmıyorsa nedenini bilen var mı acaba. Bu sene 2 festival vardı planlarımda biri Eskişehir biri bursa gerçekten üzülürüm yapılmayacaksa.
Malesef bu sene Bursa da da festival yapılmayacak.
Günaydın Millet
Bir sorum olacak ::sos:: . Dün gece evden motorla çıktım baktım zincirden langır langır ses geliyor. Motoru yıkamıştım 1 gün önce baktım zincirde yağ yok. Yağladım baktım ses hala var. Ön dişli kapağını söktüm baktım ses dişlinin arkasından geliyor. Şanzımanımı dağattım naptım ::saad:: . Neyse baktım arka teker 8 dönüyor. Varmı bilgisi olan
Ön dişlide 2 tane civata var birde onu destekleyen,çıkmasını engelleyen bir platin gibi birşey var muhtemelen o gevşemiştir. ..ben kamp'tan dönerken inegölden gemliğe takır takır sesle geldim zincirden sandım umursamadım gevşettim zinciri.ses gitmişti ama 1 gün sonra ön dişli fırlayıverdi ..100 metre geride buldum dişliyiçok zorlayınca gevşiyor herhalde orası bir dene kanki inş. o civatalardan yapıyordur
geçmiş olsun
![]()
dün pazar dı...hava nın yagışlı olmasından ıstıfade ederek köyden cıkıp hamıdıye,beylık,ovaesemen,beyköy,okcugol,muradıye uzerınden manyas a oradan şamlıdan balıkesır anayola cıkıp susurluk ıstıkametıne devam edıp koftecı yusuf molasından sonra mustafakemalpasada sehır stadında cımenspor ve karacabey esnafspor un macını ızledıkten sonra etıbankta cay ıcıp karacabey ıstıkametıne devam edıp golyazı da aglayan cınarın yanında cay molasının ardından bogaz yoluna gırıp hayırlardan taslık ve karacabeye ulastım gs-fb macını ızleyıp tekrar koy e dondum.tek tük mototr denk geldı hatta mustafakemalpasadayken hıdrellez senlıklerı oldugunu duydum ama tek oldugumdan gıtmedım.guzel bı gezı oldu.
Geleceğin TutkunuMerhaba abilerim forumda yeniyim bursada 1050 konutlar civarında oturuyorum 15 yaşındayım motorsiklet aşkım bundan 2 sene once bir motorlu bisiklete binmemle basladı su an yamaha crypton um var oğrencıyım şimdi çoğu abi bana motora binme diyecek ceza vb. ama gülü seven dikenine katlanır be abilerim ilaç gibi geliyor motorsiklet binmek.