[Bursa - MT]

cevap penceresinin altında imzamı göster var... şimdiye kadar hiç tıklamıyodum ben.. artık tıklamazsan göstermiyor imzayı... bak şimdi yine tıkladım
imza aşada ;)

cevap penceresinin altında imzamı göster var... şimdiye kadar hiç tıklamıyodum ben.. artık tıklamazsan göstermiyor imzayı... bak şimdi yine tıkladım
imza aşada ;)

Yeşil deme :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------

Yunus geçmiş olsun..
Ercan ayı kovalamadı çok şükür :) Yüz yüze dinlemek isterim ayı hikayeni :cherry:

csknklnc hoşgeldiniz. Bende yeni üyeyim. Bende daha hiç bir organizasyona katılmadım. İlk organizasyona bende katılmak isterim..

Tabiki abarta abarta anlatırım lakin bi 10-15 gün sonra tekerleklerimin üzerine basabileceğim inş. HAfta içi yada hafta sonu bi akşamtayfayı toplar buluşup çaylaşır tanışırız yeni gelen arkadaşlarla.

Hoş geldiniz hepiniz arkadaşlar ;)

Motor kullandım sadece bana ait ilk motorum ve yol dardi kacacak yerin yoktu. Dayımda motor tutkunu bana o öğretti. Adamda hareket etmiyordu ben yanindan gecerken önüme kırdı.

:bounce:Geçmiş olsun kardeş,nazar boncuğunu takmışsın,bunu hafif sıyrıklarla ve hafif hasarla atlatman şükretmen gereken bir durum zira düşmeyen motosikletçi motosikletçi değildir,motorculuk konusunda ilk adımını atmış bulunmaktsın,bundan sonra biz desekte demesekte dikkat edeceğini,her an insanlar hata yapabilecekmiş hareket edip tehlikelere karşı daha duyarlı temkinli olacağını tahmin ediyoruz....:cat:

Beyler kusura bakmazsanız bir şey sorucam Sakarya da bu sene festival yapılamıyor smsk maddiyattan dolayı dedi. Sanırım bursa da daha bir tarih açıklamadı yapılmayacak mı ? yapılmıyorsa nedenini bilen var mı acaba. Bu sene 2 festival vardı planlarımda biri Eskişehir biri bursa gerçekten üzülürüm yapılmayacaksa.

Beyler kusura bakmazsanız bir şey sorucam Sakarya da bu sene festival yapılamıyor smsk maddiyattan dolayı dedi. Sanırım bursa da daha bir tarih açıklamadı yapılmayacak mı ? yapılmıyorsa nedenini bilen var mı acaba. Bu sene 2 festival vardı planlarımda biri Eskişehir biri bursa gerçekten üzülürüm yapılmayacaksa.

Malesef bu sene Bursa da da festival yapılmayacak.

Malesef bu sene Bursa da da festival yapılmayacak.

Tabi sorun kimden kaynaklanıyor veya sebepler ne bilmiyoruz ama bu iki güzel şehirde yıllardır yapılan bu etkinliklerin yapılamıyor olması üzücü.Allahtan Eskişehir iptal olmadı artık ağustosu beklemek zorundayız yapacak bir şey yok. Teşekkürler.

Günaydın Millet :)

Bir sorum olacak ::sos:: . Dün gece evden motorla çıktım baktım zincirden langır langır ses geliyor. Motoru yıkamıştım 1 gün önce baktım zincirde yağ yok. Yağladım baktım ses hala var. Ön dişli kapağını söktüm baktım ses dişlinin arkasından geliyor. Şanzımanımı dağattım naptım ::saad:: . Neyse baktım arka teker 8 dönüyor. Varmı bilgisi olan

Günaydın Millet :)

Bir sorum olacak ::sos:: . Dün gece evden motorla çıktım baktım zincirden langır langır ses geliyor. Motoru yıkamıştım 1 gün önce baktım zincirde yağ yok. Yağladım baktım ses hala var. Ön dişli kapağını söktüm baktım ses dişlinin arkasından geliyor. Şanzımanımı dağattım naptım ::saad:: . Neyse baktım arka teker 8 dönüyor. Varmı bilgisi olan

Ön dişlide 2 tane civata var birde onu destekleyen,çıkmasını engelleyen bir platin gibi birşey var muhtemelen o gevşemiştir. ..ben kamp'tan dönerken inegölden gemliğe takır takır sesle geldim zincirden sandım umursamadım gevşettim zinciri.ses gitmişti ama 1 gün sonra ön dişli fırlayıverdi ..100 metre geride buldum dişliyi :D çok zorlayınca gevşiyor herhalde orası bir dene kanki inş. o civatalardan yapıyordur :D geçmiş olsun :)

Ön dişlide 2 tane civata var birde onu destekleyen,çıkmasını engelleyen bir platin gibi birşey var muhtemelen o gevşemiştir. ..ben kamp'tan dönerken inegölden gemliğe takır takır sesle geldim zincirden sandım umursamadım gevşettim zinciri.ses gitmişti ama 1 gün sonra ön dişli fırlayıverdi ..100 metre geride buldum dişliyi :D çok zorlayınca gevşiyor herhalde orası bir dene kanki inş. o civatalardan yapıyordur :D geçmiş olsun :)

Mehmet'im teşekkür ederim. :) akşam gidince bakayım :) Bi ara görüşelim bu arada

öncelikle herkese merhaba
burdan ufak bir duyuru yapmak istiyorum hafta içi sabah 8 ile 8,30 arasında merinos acemler arasında yanımdan geçen ve hala plakasını kıvırdığı için göremediğim siyah ybr siyah mont ve beyaz kaslı arkadaşım. BİRAZ YAVAŞ

dün pazar dı...hava nın yagışlı olmasından ıstıfade ederek köyden cıkıp hamıdıye,beylık,ovaesemen,beyköy,okcugol,muradıye uzerınden manyas a oradan şamlıdan balıkesır anayola cıkıp susurluk ıstıkametıne devam edıp koftecı yusuf molasından sonra mustafakemalpasada sehır stadında cımenspor ve karacabey esnafspor un macını ızledıkten sonra etıbankta cay ıcıp karacabey ıstıkametıne devam edıp golyazı da aglayan cınarın yanında cay molasının ardından bogaz yoluna gırıp hayırlardan taslık ve karacabeye ulastım gs-fb macını ızleyıp tekrar koy e dondum.tek tük mototr denk geldı hatta mustafakemalpasadayken hıdrellez senlıklerı oldugunu duydum ama tek oldugumdan gıtmedım.guzel bı gezı oldu.

Abi sen nerdensin ??

Merhaba abilerim forumda yeniyim bursada 1050 konutlar civarında oturuyorum 15 yaşındayım motorsiklet aşkım bundan 2 sene once bir motorlu bisiklete binmemle basladı su an yamaha crypton um var oğrencıyım şimdi çoğu abi bana motora binme diyecek ceza vb. ama gülü seven dikenine katlanır be abilerim ilaç gibi geliyor motorsiklet binmek.

Merhaba abilerim forumda yeniyim bursada 1050 konutlar civarında oturuyorum 15 yaşındayım motorsiklet aşkım bundan 2 sene once bir motorlu bisiklete binmemle basladı su an yamaha crypton um var oğrencıyım şimdi çoğu abi bana motora binme diyecek ceza vb. ama gülü seven dikenine katlanır be abilerim ilaç gibi geliyor motorsiklet binmek.
Geleceğin Tutkunu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar