2 hafta önce Bursa büyükşehir belediyesinin internet sayfasına bi dünya yazı yazdım. Cevap bile gelmedi. Mailinize gelen form numaranız ile takibinizi yapabilirsiniz diyor. Ama numara bile gelmedi. Şikayeti yazmadan önceki akşam acemler kavşağından çevre yoluna girişteki virajda önümde biri motosikleti ile daha girişte düştü. Araçla olmama rağmen araç bile kaydı. Düşen arkadaşta 50cc bir scooter vardı ve çok yavaştı. Adam daha düşer düşmez yandaki aval aval bakınan sulama ile ilgilenen görevlilere daldı. Aracı durdurdum düşene yardıma koşacaktım ki trafik kilitlendi ve ambulans sirenini duyunca devam ettim.bu yol sulama çalışmalarını topluca şikayet edelim diyorum ne dersiniz salak herifler çim yerine yolu suluyorr:
Yani diyeceğim o ki, bunun yüzünden can verenlerde oldu. Durum halen aynı. Bi gece sulama yapılan hortumları kökten kopartmak lazım. Orta refüjde yeşillik yüzünden can kaybedilecekse döksünler betonu daha iyi. Sinirlerim gerildi sabah sabah. Daha az önce işe gelirken Yalova yolu sönmez önünde durum aynıydı. Allah tan yolu biliyorumda temkinliydim. Yoksa ....
---------- Post added at 08:03 ---------- Previous post was at 08:00 ----------
:farao:Aynı zamanda da asvalttaki köstebek yuvalarını kapatacaklarına durmadan çiçek böcek dikiyorlar...:farao:
:bounce:Musa'ya bir ulaş kardeş:cat:
Musanın haberi var hocam. Kent meydanından alacak bizi.