[Bursa - MT]

bu yol sulama çalışmalarını topluca şikayet edelim diyorum ne dersiniz salak herifler çim yerine yolu suluyor:pr:
2 hafta önce Bursa büyükşehir belediyesinin internet sayfasına bi dünya yazı yazdım. Cevap bile gelmedi. Mailinize gelen form numaranız ile takibinizi yapabilirsiniz diyor. Ama numara bile gelmedi. Şikayeti yazmadan önceki akşam acemler kavşağından çevre yoluna girişteki virajda önümde biri motosikleti ile daha girişte düştü. Araçla olmama rağmen araç bile kaydı. Düşen arkadaşta 50cc bir scooter vardı ve çok yavaştı. Adam daha düşer düşmez yandaki aval aval bakınan sulama ile ilgilenen görevlilere daldı. Aracı durdurdum düşene yardıma koşacaktım ki trafik kilitlendi ve ambulans sirenini duyunca devam ettim.
Yani diyeceğim o ki, bunun yüzünden can verenlerde oldu. Durum halen aynı. Bi gece sulama yapılan hortumları kökten kopartmak lazım. Orta refüjde yeşillik yüzünden can kaybedilecekse döksünler betonu daha iyi. Sinirlerim gerildi sabah sabah. Daha az önce işe gelirken Yalova yolu sönmez önünde durum aynıydı. Allah tan yolu biliyorumda temkinliydim. Yoksa ....

---------- Post added at 08:03 ---------- Previous post was at 08:00 ----------

:farao:Aynı zamanda da asvalttaki köstebek yuvalarını kapatacaklarına durmadan çiçek böcek dikiyorlar...:farao:

:bounce:Musa'ya bir ulaş kardeş:cat:

Musanın haberi var hocam. Kent meydanından alacak bizi.

beyler bildiğiniz üzere ingilizce öğretmenliğinde okuyorum ve özel ders veriyorum. ihtiyacı olan olursa veya bir yakınınızın ihtiyacı olursa bana ulaşabilirsiniz.

dün pazar dı...hava nın yagışlı olmasından ıstıfade ederek köyden cıkıp hamıdıye,beylık,ovaesemen,beyköy,okcugol,muradıye uzerınden manyas a oradan şamlıdan balıkesır anayola cıkıp susurluk ıstıkametıne devam edıp koftecı yusuf molasından sonra mustafakemalpasada sehır stadında cımenspor ve karacabey esnafspor un macını ızledıkten sonra etıbankta cay ıcıp karacabey ıstıkametıne devam edıp golyazı da aglayan cınarın yanında cay molasının ardından bogaz yoluna gırıp hayırlardan taslık ve karacabeye ulastım gs-fb macını ızleyıp tekrar koy e dondum.tek tük mototr denk geldı hatta mustafakemalpasadayken hıdrellez senlıklerı oldugunu duydum ama tek oldugumdan gıtmedım.guzel bı gezı oldu.

trr

Ercan o zaman kibar :) arazi gezisi olursa katılmak isterim.. Bu fotoğrafları olympus epl5+20mm 1.7 lens ile çektim.

M.balibey ne osmangazi , ne nilufer , nede büyükşehir belediyesi şikayetleri resmen hiç sallamıyor. Çöp kamyonlarını sabah 07-09 arası , akşamda 06-08 arası yollara çıkarmasanız güzel olur diye mesaj attım. Hiç cevap dahi yazmadılar.. Yol sulama çok daha ciddi bir durum tabi.

hepinizden alıntı yapamadım kusura bakmayın çok salak işlerle uğraşıyorlar seçim yaklaşıyor diye yurtdışında sulama yapılıyor ben hiç yola taştığını görmedim tamam rüzgarla uçabilir ama direk yolu sulamak ne geçen arabayla giderken koruparkın orda tam yola çevrilmiş camı kapadım fakat sunroofu kapatamadım ve üstüm başım arabanın içi hep su insanın dikkati dağılıp kazada olabilirdi otoban çıkışında da bir tırın dorsesinin kaydığına şahit oldum iç işleri bakanlığına mı yazsak fotolu göndersek belediyelerle tam olarak neresi ilgileniyor

Ercan o zaman kibar :) arazi gezisi olursa katılmak isterim.. Bu fotoğrafları olympus epl5+20mm 1.7 lens ile çektim.

M.balibey ne osmangazi , ne nilufer , nede büyükşehir belediyesi şikayetleri resmen hiç sallamıyor. Çöp kamyonlarını sabah 07-09 arası , akşamda 06-08 arası yollara çıkarmasanız güzel olur diye mesaj attım. Hiç cevap dahi yazmadılar.. Yol sulama çok daha ciddi bir durum tabi.

Benim ayak kırık olduğu içi daha bi 20 gün katılamayacağım ama arazideyiz dedeyi takip edersen faceden Bizimkilere katılabilirsin. Onlarda bıktı zaten zorlu etaplardan şimdi herkes yaymaya yer arıyor kolay ve güzel yollar mangal sucuk dere tepe :D Deklanşörüne sağlık ozaman ayrıca :D

Bir sorum daha var plaka daha çıkmadı faturada yok 1 haftadır fabrikada duruyor eve götürmek istiyorum bu gece, eğer polis durdurursa bi işlem yaparmı ?

Fatura bende değil dayım da motosiklet de onun üzerine olucak oda burda değil o yüzden plaka daha çıkmadı.

Bir sorum daha var plaka daha çıkmadı faturada yok 1 haftadır fabrikada duruyor eve götürmek istiyorum bu gece, eğer polis durdurursa bi işlem yaparmı ?

Fatura bende değil dayım da motosiklet de onun üzerine olucak oda burda değil o yüzden plaka daha çıkmadı.
Polise bagis yapmis olursun. Sana ait oldugunu nasil ispatliyacaksin. Dayinin glmesini bekliyecekler. Uzerine ceza ve park ucretide eklenecek.....

Polise bagis yapmis olursun. Sana ait oldugunu nasil ispatliyacaksin. Dayinin glmesini bekliyecekler. Uzerine ceza ve park ucretide eklenecek.....

Daha temin geldim çevre yolundan jandarma trafik gördü birşey dememedi yinede ben sabah erkenden fabrikaya geri götürmeyim mecbur gideceğim zaten. İnşallah birsey olmaz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/116376-yeni-bir-motor-adayina-tavsiye-motor-lutfen.html yardım edebilecek varmı acaba bursalı kardeşinize yardım edin :)

şimdi feyizoğlu.com dan dizlik, yazlık eldiven, disk kilidi ve jant şeridi sipariş ettim şimdilik motosikletime yapıcağım tek masraf benzin doldurmak :)

Bu mübarek gecenin tüm insanlara hayırlı olması vesilesiyle bütün MT ve BURS-MT camiasının regaip kandili mübarek olsun...Allah cümle kullarına sağlık ve afiyet nasip etsin....

Eyvallah abi senin ve tüm mt ailesinin Regaip kandili kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.Kandiliniz mübarek olsun.

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar;
Ayrı bir konu açıp kendimi tanıtamadığım için kusura bakmayın. Forumu bir süredir takip ediyorum fakat ilk kez yazma fırsatı buluyorum. Bursada yaşıyorum ve gördüğüm kadarıyla Bursada epey motorcu dostlar varmış:) Yuki 250 spitzer kullanıcısıyım(motosikletimi ayrı bir konu açıp en yakın zamanda tanıtacağım,merak edenler vardır sanıyorum çünkü bende ilk zamanlar araştıracak pek birşey bulamayıp buradaki Yanagisawa abimizin açtığı konudan bilgilenerek bu motosikleti tercih ettim, binevi yol gösterici oldu, daha sonra foruma üye olup kendisine teşekkür ettim ve ufakta muhabbet ettik motosiklet hakkında) Buradan kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
Gelelim konumuza; 19 Mayıs için motosiklet korteji düşünülüyormu Bursada? Hem tanışma fırsatı buluruz hemde güzel bir etkinlik yapmış oluruz gibi geldi bana. Sizlerde düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
Sevgiler herkese, tekeriniz düz bassın.

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar;
Ayrı bir konu açıp kendimi tanıtamadığım için kusura bakmayın. Forumu bir süredir takip ediyorum fakat ilk kez yazma fırsatı buluyorum. Bursada yaşıyorum ve gördüğüm kadarıyla Bursada epey motorcu dostlar varmış:) Yuki 250 spitzer kullanıcısıyım(motosikletimi ayrı bir konu açıp en yakın zamanda tanıtacağım,merak edenler vardır sanıyorum çünkü bende ilk zamanlar araştıracak pek birşey bulamayıp buradaki Yanagisawa abimizin açtığı konudan bilgilenerek bu motosikleti tercih ettim, binevi yol gösterici oldu, daha sonra foruma üye olup kendisine teşekkür ettim ve ufakta muhabbet ettik motosiklet hakkında) Buradan kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
Gelelim konumuza; 19 Mayıs için motosiklet korteji düşünülüyormu Bursada? Hem tanışma fırsatı buluruz hemde güzel bir etkinlik yapmış oluruz gibi geldi bana. Sizlerde düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
Sevgiler herkese, tekeriniz düz bassın.

yuki çok güzel taklit motor yapıyor senin motora yamaha yazsan kolay kolay kimse anlayamaz:) bu arada bursa mt de hareket yok pek havalar tam güzelleşti geziler bitti , millet soğuk havalarda hızını aldı, bizde tam ehliyet aldık organizasyon yok şimdide.Kortej işi genelde 30 ağustosta oluyor heralde.

yuki çok güzel taklit motor yapıyor senin motora yamaha yazsan kolay kolay kimse anlayamaz:) bu arada bursa mt de hareket yok pek havalar tam güzelleşti geziler bitti , millet soğuk havalarda hızını aldı, bizde tam ehliyet aldık organizasyon yok şimdide.Kortej işi genelde 30 ağustosta oluyor heralde.

Epeydir bir organizasyon yapılmıyor sanırım, vakti gelmiştir belki:) Yazı işine gelince üzerine birşey yapıştırmayı düşünmüyorum şimdilik memnunum(üzerindeki stikerları çıkardım)

Hoş geldiniz aramıza haklısınız bu ara sakinleşti burası :D Ama çoşarız gene . genelde motorlar yaz bakımında ve birde organizasyonda başı çeken abimiz ufak bi kaza geçirince kısmen yavaşladı geziler tabi tam gaz gezmeye devam eden arkadaşlarda var . Başlar yavaştan büyük organizeler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar