Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

o sesi bende sol arkadan hissediyom zincir gibi geliyor :mrgreen: sanki arkamdan bişey kopmustu yere sürtünerek geliyor gibi ama bu ses 10 dk sonra geçiyor bende :silent:
Zincire baktım az önce gerginliği gayet iyi en geniş yerinde 2,7cm hareket ediyor. 2mm için de dokunmadım ayarına. Ben genelde zincire biraz fazla yağ sıkıyorum garanti olsun diye. Belki de odur.

pazarbaşını aradığına eminmisin? :mrgreen: bende aradım birkaç kez hiç problem falan çıkarmadılar, daha sonra motorumu oradan aldım. Ama malesef halen plaka çıkarmalarını bekliyorum!!! Adamların plaka işlemlerini bitirmeleri 3 4 gün. Maşallah diyorum başka birşey demiyorum bu konuya. Yarım günlük işi 3 4 günde hallediyorlar.
Oradaki kadın bütün enerjimi emdi. Deli etti beni oraya gidince gayet samimiydi. Telefonda panter gibi oluyor. Ben bu yüzden honda almam :(

Arkadaşlar motorda hangi YAĞI kullanıyorsunuz marka olarak değilde vizikolite olarak ben 10-40 motul kullandım şimdi değiştircem ama kafama takıldı yine 10-40 mı koysam yoksa 10-50 mi die sizce napayım yada siz napıosunuz??Yaz kış farklımı yoksa hep aynımı kullanılmalı??

repsol kullanıyorum, hem zincir hem motorda.
ben gayet memnunum.
motulla kıyaslandığında hangisi daha iyidir ?

Arkadaşlar Trafik Sigortası'nı uygun fiyata yaptıran varmı aranızda , irtibata geçebilirsek sevinirim... Sabah sabah 3 gün geçti diye bağlıyolardı ucundan kopardık...

trafik sigortası ne kadar yaşa göre değişiyormuş 89 doğumluyum..

206 tl tutmuş benm sigorta yaş 21 ehliyet 2 yıllık.ehliyet yılı yaş bide il etkiliyor bildiğim kadarıyla.ama ilk motoru aldığında sıfır 2.el gözetmeksizin belli indirimlerden yararlanamıyorsun bidiğim kadarıyla.sallıyorum motor sende 3 yıldır duruyosa yıl başına kademeli olarak belli indirimler oluyor.ama değiştirdiğinde o indirimden yararlanamıyosun.bide yaşla ehliyetnn kaç yıllık olduğuna bakıyolar. 18-25 yaş arasıydı sanırım kaza yapma potansiyeli daha fazla görülyor ve artıyor.45 yaş sonrasında da yine aynı şekil artıyordu.Rakamları hatırladığım kadarıyla söylüyorum yanlışlıklar olabilir ama mantık bu şeklde işliyor.tahminimce 170-180 arası falan tutbilir gibi geliyor bana.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------

Egzoz takılsa motor garanti dışı kalırmı?
garanti olayını bilmiyorum ama ben açıkcası tavsiye etmem daha önce de konuşuldu istenilen ses alınamıyor tek silindr oldğndan.birde uzun yolda kafa şişirdiğini söylüyorlardı

Şu an var üzerinde zaten bu gün yükselişe gidicem dayıma motor almaya gitmişken zinciri gerdireyim dediydim garanti dışıysa herhangi bi tamirciye yaptırıcam.

Arkadaşlar motorda hangi YAĞI kullanıyorsunuz marka olarak değilde vizikolite olarak ben 10-40 motul kullandım şimdi değiştircem ama kafama takıldı yine 10-40 mı koysam yoksa 10-50 mi die sizce napayım yada siz napıosunuz??Yaz kış farklımı yoksa hep aynımı kullanılmalı??

castrol power1 10-40 4t motosiklet yağı yaz kış farketmez kullan memnun kalırsın.

zaten yaz kış farklı yağ kullanmayın zaten marmara bölgesinde aman aman bir sıcaklık düşüşü olmuyor en fazla 1 hafta 0 ın altına düşüyor sıcaklıklar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar