tek başına gezi zevkli oluyor mu be hocaam
abi gel şu motorun ön camını uzat çok yakışıyor.
Sen hiç motosiklet ve özgürlük kelimelerini bir arada duydun mu?
Bu iki kelimeyi bir araya getiren olay, tek başına yollarda, dağlarda olmaktır.
beni ısrarla unutmaya çalışan çakçiko meteyi foça yol ayrımında kıstırdım :thumleft: anca bir çay içebildik (ben adaçayı) foçadan da necati abiyle tanışmış olduk kısa ama güzeldi
Ne gezmişsin be hayat sana güzelama mutorun çok yag yakmış hacı yaktığın benzine göre sıkıştırmamışında var bir enayilik ama çözmedim
![]()
Meteciğim bu tür gezip tozmalar uzun uzun sürtmeler epey bağımlılık yapıyor.
Allah şifa vermesin iki teker üstünde milyon kmler devir inşallah.
Bu arada yakıt konusu çok iyiymiş.Ben 1000 km için 300 tl bayıldım. Her km sine değdi ayrı konu ama ekonomik olması ayrı güzel.
karacabeyde mutluyla ayrılmışsınızki ben karşılaştım sizin burda oldunuzu söyledi keşke tanışsaydım dedim ama bidaki sefere inşallah, gezinin sorunsuz bitmesine sevindim
ben yokum diye mi gitmedin denizliye... kıyamam sana...
Sezon seçimin iyi olmuş çünkü buralarda Haziran Temmmuz Ağustosta motor tepesinde bir saat sonra sıcak ve güneşten baygınlık geçirebilirsin.
Daha foto vs yok mu?
100 km/ 2.5 litre gibi yakmışsın. Uzun yolda iki litrenin altında 1.6 1.8 Lt yakar diye düşünüyordum ancak yüksek çıkmış sanki. Sana nasıl geldi eski CBF den sonra?
Fotolar da her ne kadar şarapçı gibi çıkmış olsam da seni tanımak gezdirmek benim için şerefti sayın abim
Maşallah abi baya bii gezmişsin güzel resimler paylaşım için teşekkürler kazasız belasız geziler diliyorum
Yaşlanıyon mu, diyette misin,
eskiden kafayı köfte tabağından çıkartmazdın, performans düşüklüğü gördüm....
İki kişiyi 2.5 Lt ye götürüyorsa 65-70 kiloluk tek kişi ile 2 litre altına düşecek gibi.:queen: