motorunuzun markası nedir merak ettim ?
125 lik kranka 200 cc lik genişte silindir takılabilir ama 166 cc yi geçmez stroku azdır çünkü o krankın, aradaki cc farkıda kranka zararı olmaz
uzun süre bende o sekil kullanıp sonra komple 200 e cevirdim
serkanADH13 ustamız istanbulda sanırım , tanıdık yok baska da
200'lük balansör takmadan titreşim ne durumda ? 150'liğe göre çok fazla mı ?sorunum hiç olmadı bugun 5500 km civarındayım
tork kayda deger bir şekilde arttı öyleki birinci vites cıkamadıgı stop ettiği yerlerde ikinci vites pati atarak cıkıyorum
500 de takmıstım 65.5 mm pistonu 5000 km olmus, segmanları değiştim dün, incelmişti cok az ama sorun yoktu keyfi değişim yaptım yani,yag eksiltme filan yoktu yani.
son sürattede 15- 20 km bir artıs oldu ama inan daha son gaz ölçümü yapmadım, dip gaz kullanıma göre cok yüksek bir motor, yan rüzgardan cok fazla etkileniyor.
yakıttada cok cüzi bir artıs oldu karburatör değişimi yapmadım zaten sadece ayarladım
200'lük balansörü nereden aldın ? gaziantep motostar'dan mı ?ben 200 lük balansörlü krankla topladım zaten , önce 150 ile baktım titrek oldu bayagı tekrar acıp 200 le geri kapattım
neredyse eskisi kadar diyebilirim fazla artmadı yani
scooter olayını bilmiyorum ama yapılamıyor diye duymustum. muayenede sorun teskil etmiyor sase ve motor numarasına müdahele etmiyorsunuz çünkü![]()
Krank üzerinde balansör miline bağlanmak için dişli olabilir ama balansör parçası oluyo motorun ön tarafında, onu 200'lük olanıyla değiştirdin mi ?adana camgöz den aldım ama krank motostar ın yani evet balansörlü 200
ürün bu zaten motostarında perakende satısı yokmus aramıstım ben zamanında birde adamlar sadece satıcı neye ne uyar bilmiyorlar sadece iste verelim muhabbeti yani
http://www.motostar.com.tr/CG200CCBALANSORLUKRANK&urun&2775