aleyküm selam hoşgeldin
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
Bilen gören duyan yokmu ?? Volkan , Serkan , İlkay , Emrah abi ????
:silent: :silent:
aleyküm selam hoşgeldin
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
ohooo insan bi başlık açar aldım diyebaşlığa bakmasak görmeyecez, hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :rendeer: yeni kaskı da yüksek süratlerde test etme imkanın olmuştur artık :cat:
aleyküm selam hoşgeldin
renklendirin renklendirin özellikle de bu başlık hep renkli kalsın, 600f kurtu kaçtı bana
yeni kasada yakıt durumu nedir kabaca bi yazar mısınız rica etsem?
:silent: :silent:
dostum boya alıp boyatacaksın nasıl oldu dıye merak edeceksın,
al sıfırını olsun bıtsın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ternator-kapagi-sifir-orijinal-95637375/detay
![]()
Hacım ne yapıyon alternatörü boyuyacaktımda boyayı nerden bulabilirim diye soruyorum herkese
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:19 ----------
Sende haklısında işde maddiyatsadece alternatörü boyamıcam bide debriyaj kapağındada yanmış yağ lekeleri vardı onuda boyayım diyorum
renklendirin renklendirin özellikle de bu başlık hep renkli kalsın, 600f kurtu kaçtı bana
yeni kasada yakıt durumu nedir kabaca bi yazar mısınız rica etsem?
dostum öyle dıyorsunda,
boyacı alsa 50,
buyası tutsa 30,
git,,gel yakıt 10,
söken takan usta alsa 20,
ee contası var en az 10..20..
topla bak fiyata...
Yok arkadaş piyasa iyice saçmaladı Fiyat-Performans oranlı düzgün bi 600F yok.Motoru biraz temiz olan 15den aşağı ilan açmıyor bu ne yahu.Tamam enflasyon para değeri falanda her malın bir ederi var.Bu kadarda olmazki
Yok arkadaş piyasa iyice saçmaladı Fiyat-Performans oranlı düzgün bi 600F yok.Motoru biraz temiz olan 15den aşağı ilan açmıyor bu ne yahu.Tamam enflasyon para değeri falanda her malın bir ederi var.Bu kadarda olmazki
aynen hocam bende 600 f düşünüyordum ama bu fiyatlara 600 f alana enayi derler kimse kusura bakmasın. 15 bin ne yahu o paraya çok güzel 600rr da alınır r6 da.Bana kalırsa max. ederi 13bin dir o da boya yatma kalkma yoksa km 30 bin civari ise...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sahibinden-2006-600-f-28-bin-km-de-boyasizzzz-servis-bakimli-126547690/detay
linkteki bu motoru 12 bin tl ye aldı şimdiki sahibi.Daha önceki sahibiyle ben konuşmuştum 12bine bırakmıştı çil çil motor o yüzden kimse hayal görmesin 14-15 bin satabiliyorlarsa satsınlar bakalım.
Favorilerimde bayağı bir 600f birikti ama ne hikmetse daha satılanı pek görmedim.Ben motorumu bundan 2 ay önce sattım,10.250 tl ye şuan motor 13.000 tl den ilanda.allah o arkadaşa akıl fikir versin diyorum
Bir gün gerçekten motorunu satmaya niyeti olan bir 600f sahibi bulursam bende bir 600f sahibi olacağım inşallah.
yazın çok zor hocam piyasa al-satçı üç kağıtçı kaynıyor plakaları sorgulatıyorum hep 2-3 ay önce alınmış motorlar.Ticarete dönmüş iyice.Ben 600 f ten vazgeçtim R6 bakıyorum şuan 14-15 bin verdikten sonra![]()