samsung st200f aldım gecenlerde optık lens var 10x 16 mpde yaknlastrma ve wıfı var 300tl ama sızın aradıgınız boyle degıl galıba
dslr makinede lens degisir
slr isede lens sabittir.
Şu makineden mi bahsediyorsunuz?Aynasız al,sana pro abin olarak söylüyorum bütün prolar aynasızlara geçiyoruz.Slr lar çok büyük ve agır biz gün içinde ordan oraya giden insanarız ağırlık kötüdür.olympus omd 5 i al başka makine alma
lensleri ucuz makine ucuz
aynen o makine onu alın ylın makinası seçildi zaten geçen sene. Slr killer olarak biliniyor yurt dışında.
Başka makinaya bakmayın lensleri ucuz flash kullanabiliyor hızlı çekim yapabiliyor.Amatöre proya yeter artar.iso suda çok iyi.
Ufak bir pazarlıkla alınabilir.Oldukça profosyonel bir makine.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-cok-temiz-8-ay-karfo-garantili-d5100-18-55-kit-lens-125955903/detay
yazıktır yüksek paralar vermeye, fotoğrafçılıktan para mı kazanacaksınız?
illa profesyonel alacam derseniz de hevesi geçmiş olanlardan 2. el temin edin bari
veya şu iyi gibi duruyor: nikon l810
NİKKON D90 kullanıyorum.Profosyonel birinin tavsiyesi üzerine almıştım.Benim gibi çok ilgisi olmayan biri bile çok iyi fotolar çekebiliyorken biraz merakın varsa çok şeyler yaparsın bu makine ile. 2. el fiyatını bilmiyorum araştırman lazım,eğer 2. elde istediğin rakama D90 bulursan kaçırma derim.
Pentax k10D
Pentax K20 D ( 800e biraz zor ama düşürebilirseniz o fiyatlara iyi)
Birazdaha uygun K100ve K200 ler
Canon 450D , 500D , 550D ( video da çekebiliyosunuz - 800e yine zor biraz ama araştırmakta fayda var )
1000D , 1100D(video çekebiliyosunuz)
Nikon D60 , D80 , D3100(video) , D5100 (video)
benim tavsiyem video çekebilen bi makine alın her işinizi görsün. D3100 birazdaha ön planda benim için F/P olarak. olmadı Canon 1100D. Çok bilgili sayılmam bir ara çok takip ediyodum fotoğrafa ilgim vardı ve bildiğim kadarıyla aktardım.
Bu aynasız dediklerinizde sanırım yanlış bilmiyosam sony nex serisi gibi kompakt lensi değişebilen makineler oluyor sanırım ben pek ısınamadım onlara.![]()
Aynasız al,sana pro abin olarak söylüyorum bütün prolar aynasızlara geçiyoruz.Slr lar çok büyük ve agır biz gün içinde ordan oraya giden insanarız ağırlık kötüdür.olympus omd 5 i al başka makine alma
lensleri ucuz makine ucuz
Yalnız makine 3000 liraArkadaş max 800 lira dediği için sıkıntı olabilir
![]()