sabahtan çıkıp bi eskişehir turu mu yapsak
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------
var mı gelen???
Yarın ne yapıldığı hakkında bir satır yazı yazacak kimse yokmu.
sabahtan çıkıp bi eskişehir turu mu yapsak
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------
var mı gelen???
1-2 kişi olursa ben varım eskişehire
:queen::queen:
birde tulumba tatlısı(çikolatalı karamelli cevizlivs) yedik yeni motor alan bi arkadaş sağ olsun bana da saat 19 50 de haber ettiler kızımla beraber gittim:cat:
İş lazım iş abileeer ! Son çare dominosa moto kurye gireceğim. her türlü tavsiyeye açığım.
Herkesten özürr, Facebook'tan haber eyledim emme görmeyen arkadaşlar olmuş. Asıl organizasyonu mambo düzenliyordu, ben başlık açarım E.R'ye dedi fakat E.R kapanmış, ben E.R facebook hesabından da duyuru yaptım, kendi hesabımdan da yaptım, Adem abi de kendi hesabından yaptı, herkesi arayamadım yoğundum, ama yinede güzel geçti. Şu organizasyon işini de Face'de falan yapalım SakaMoto'dan etkinlik oluşturalım.
Motor muhabbetinin tadı tuzu kaçtı.![]()
len tolga ben hep öyle mangala pasta ya böreğe çöreğe denk gelirim kaynanam beni seviyor:cherry:
boş muhabbetler de işim olmaZ koç, yemek varsa fatih orda yoksa yogg
l:
Arkadaşlar selam. çarşamba akşamı (küçük bir ihtimal gün değişebilir) saat 19:00 gibi Kocaeli tayfası buluşup mangal yapacağız. Sizinlede görüşmek isteriz, sizede uyarsa mangal işini eşme (adını tam hatırlayamadım yerin çeşme restorant falan var) tarafında yapabiliriz.
Gelen olur mu?