[Sakarya - MT]

Haraket olsa Cuma ve C.tesi den buraya yazılır. Demek ki herkesin bir işi var.
Benim motorcuda işim var. Yeni parça taktırıyorum. O yüzden haftaya nereye gitmek istenirse gelirim.
Gerçi kamp yapacaz denmişti. Kamp atarız artık :p

Oh oh ne guzel kamp iyi olur. Finaller de bitti nasilsa. Saygideger abilerim şu gariban kardesinize cadirda bir kislik yer acarsiniz herhalde degil mi :D

Koskoca Ada-MT açıkta bırakmaz herhalde beni. Çıkar elbet sahiplenecek birileri. Son çare evde bir yerlerde uyku tulumu tarzı bir şey vardı. Belki çadır bile olabilir. Ya nasip diyelim :D

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Benim çadırı alabilirsin kardeşim... Çadır köpeğin olsun senin ::sm_smile

Allah razı olsun abi sen de olmasan halimiz duman :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:02 ----------

İş lazım iş abileeer ! Son çare dominosa moto kurye gireceğim. her türlü tavsiyeye açığım.

Benimde sabah yataktan kalktığımda çadır elime geçiyor,ama öğleye doğru nereye koyduğumu unutuyorum.:queen::flower:

:queen::queen:
birde tulumba tatlısı(çikolatalı karamelli cevizlivs) yedik yeni motor alan bi arkadaş sağ olsun bana da saat 19 50 de haber ettiler kızımla beraber gittim:cat:

Herkesten özürr, Facebook'tan haber eyledim emme görmeyen arkadaşlar olmuş. Asıl organizasyonu mambo düzenliyordu, ben başlık açarım E.R'ye dedi fakat E.R kapanmış, ben E.R facebook hesabından da duyuru yaptım, kendi hesabımdan da yaptım, Adem abi de kendi hesabından yaptı, herkesi arayamadım yoğundum, ama yinede güzel geçti. Şu organizasyon işini de Face'de falan yapalım SakaMoto'dan etkinlik oluşturalım. Buraya her zaman giremiyoruz ama, face artık herkesin hayatının önemli bir parçası olduğundan (face yokken biz napıyoduk yahu) herkes facesine wc den bile girio, artık organizasyon duyurularını ordan yapak

İş lazım iş abileeer ! Son çare dominosa moto kurye gireceğim. her türlü tavsiyeye açığım.

Bizim fabrikaya seni amele yapalım. Gel hemen form doldur....!!!

Herkesten özürr, Facebook'tan haber eyledim emme görmeyen arkadaşlar olmuş. Asıl organizasyonu mambo düzenliyordu, ben başlık açarım E.R'ye dedi fakat E.R kapanmış, ben E.R facebook hesabından da duyuru yaptım, kendi hesabımdan da yaptım, Adem abi de kendi hesabından yaptı, herkesi arayamadım yoğundum, ama yinede güzel geçti. Şu organizasyon işini de Face'de falan yapalım SakaMoto'dan etkinlik oluşturalım.

Arkadaş sizin burda kendi grubunuz var. Gidiyorsunuz taa istanbuldaki bir avuç adamın grubuna katılmaya çalışıyorsunuz. Onlar bize katılsın.
Facebook benim 7-24 açık ama hiç davet almadık. Bende zaten bundan sonra gezilere katılmıyorum. Protesto ediyorum. Kendime yeni hobiler edineceğim.
Motor muhabbetinin tadı tuzu kaçtı. :(

F54

len tolga ben hep öyle mangala pasta ya böreğe çöreğe denk gelirim kaynanam beni seviyor:cherry:
boş muhabbetler de işim olmaZ koç :p
yemek varsa fatih orda yoksa yogg:pl:

Arkadaşlar selam. çarşamba akşamı (küçük bir ihtimal gün değişebilir) saat 19:00 gibi Kocaeli tayfası buluşup mangal yapacağız. Sizinlede görüşmek isteriz, sizede uyarsa mangal işini eşme (adını tam hatırlayamadım yerin çeşme restorant falan var) tarafında yapabiliriz.

Gelen olur mu?

len tolga ben hep öyle mangala pasta ya böreğe çöreğe denk gelirim kaynanam beni seviyor:cherry:
boş muhabbetler de işim olmaZ koç :p , yemek varsa fatih orda yoksa yogg:pl:

Çakma securi beleşçi olduğunu fazla belli etme, Güvenlik Sekterörünün yüzkarası, uyuyan güzel seni :queen:

Arkadaşlar selam. çarşamba akşamı (küçük bir ihtimal gün değişebilir) saat 19:00 gibi Kocaeli tayfası buluşup mangal yapacağız. Sizinlede görüşmek isteriz, sizede uyarsa mangal işini eşme (adını tam hatırlayamadım yerin çeşme restorant falan var) tarafında yapabiliriz.

Gelen olur mu?

Ben sadece haftasonları için müsaitim. Bu haftasonu gızlan buluşup 300-500 Eller masaya olursa ben yoğum. şimdiden belirtmek isterim. :p

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Kredi kartım yetişirse gelirim ben üstadım.. siz yeri zamanı kesinleştirin ben duruma uymaya çalışırım.. :cat: ama söz vermiyim yani..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar