[Ankara - MT]

19 mayıs bayramı kapsamında Ankaralı iki teker sevdalılarınca yapılan toplu sürüşün, Cinnah sonundan çekilen videosu. Kazasız belasız sürüşler.
http://www.youtube.com/watch?v=pPPLcaDOzh8

Evet ben o yüzden ilk gördüğümde birşey yazmadım recep ustanında o tarz prensipleri var bence her ustada olmalı :) Geçenlerde tecavüze uğramış bir motor gelmişti bütün elektrik tesisatı falan eleman birbirine sokmuş sinyal bile sallanıyor kablonun ucunda zaten motor çalışmıyor bile geri gitti mesela.. Motor yürür durumda olsa atla git bi baktır diyecem ama sökülü durumda biraz zor olur tabi.

recep ustayla konuştum , yardımcı olabileceğini söyledi sağolsun , kelle motoru bagajı atıp götürecem ne gerekıosa yaptıracaz artıkın :)

Yunusum saolasın olmadı km dolsun müsaitsen gelirim yanına, aslında motorumun bakımlarını kendim yapmayı istiyorum artık, servise götürmiyeceğim. Garanti umrumda değil, çan çin çon da çok da takmıyorlar.

Siz madem iyice galaba olmaya başladınız etimesgutta artık ben gelirim Tarık :)
Çok uzun zaman oldu görüşmeyeli iyi olur hem hakan gil falan da orda iyi olur çabuk doldur KMleri :)

recep ustayla konuştum , yardımcı olabileceğini söyledi sağolsun , kelle motoru bagajı atıp götürecem ne gerekıosa yaptıracaz artıkın :)

hadi hayırlı olsun sanada müdür..:cat:

Siz madem iyice galaba olmaya başladınız etimesgutta artık ben gelirim Tarık :)
Çok uzun zaman oldu görüşmeyeli iyi olur hem hakan gil falan da orda iyi olur çabuk doldur KMleri :)

hadi hayırlı olsun sanada müdür..:cat:

300km oldu şimdiden Yunus :) iyi olur valla ge gel :)

Bağırarak şarkı söylüyorum sabahtan beri, sesim nazı gelmez :jocolor: ?!?!?

Fatih başghan ın konuya caps attım diye görkem efendi uyarı vermiş bana:)

Kızılcahamam gezisini bıraya da duyurun da gelecekler gelsin...

Polat sen de gel whatsapp a boyu geçmiyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar