Hakana komşu olan otomatik olarak bana da komşu olur, bizde olay böyle :mrgreen:
Komşular artmış hoş olmuş
Hakana komşu olan otomatik olarak bana da komşu olur, bizde olay böyle :mrgreen:
Evet ben o yüzden ilk gördüğümde birşey yazmadım recep ustanında o tarz prensipleri var bence her ustada olmalıGeçenlerde tecavüze uğramış bir motor gelmişti bütün elektrik tesisatı falan eleman birbirine sokmuş sinyal bile sallanıyor kablonun ucunda zaten motor çalışmıyor bile geri gitti mesela.. Motor yürür durumda olsa atla git bi baktır diyecem ama sökülü durumda biraz zor olur tabi.
Yunusum saolasın olmadı km dolsun müsaitsen gelirim yanına, aslında motorumun bakımlarını kendim yapmayı istiyorum artık, servise götürmiyeceğim. Garanti umrumda değil, çan çin çon da çok da takmıyorlar.
recep ustayla konuştum , yardımcı olabileceğini söyledi sağolsun , kelle motoru bagajı atıp götürecem ne gerekıosa yaptıracaz artıkın![]()
Siz madem iyice galaba olmaya başladınız etimesgutta artık ben gelirim Tarık
Çok uzun zaman oldu görüşmeyeli iyi olur hem hakan gil falan da orda iyi olur çabuk doldur KMleri
hadi hayırlı olsun sanada müdür..:cat:
Siz madem iyice galaba olmaya başladınız etimesgutta artık ben gelirim Tarık
Çok uzun zaman oldu görüşmeyeli iyi olur hem hakan gil falan da orda iyi olur çabuk doldur KMleri...
Yas tutuyoruz makseli için..
Biz etimesgut bebesiyiz gardaşşş
Ne oldu ki Mustafaya? :silent:
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/116759-siteden-ayriliyorum.html
MT ye bir küskünlük var son zamanlarda ama hayırlısı bakalımale:
19 mayıs bayramı kapsamında Ankaralı iki teker sevdalılarınca yapılan toplu sürüşün, Cinnah sonundan çekilen videosu. Kazasız belasız sürüşler.
http://www.youtube.com/watch?v=pPPLcaDOzh8
sabah bizim tükkana gelen oldu mu? :silent:
sabah bizim tükkana gelen oldu mu? :silent:
Niye sen gitmedin miNası bi adamsın olm sen, kendi dükkanını bize mi soruyon
![]()
Kizilcahamam a mi gidilecek. Gezi programlarini nerden takip edebiliriz