13.5lt depo. 199km
fazla basmışım gibil:
Ben de tam tersi gösterge gibi oldumPlastik bidonların yanında şefaf kısım olurya kaç ml kaldı diye görürsün öyle bişey şart bu cbr a? artık benzinliğe giderken stres yapıyorum kaç lt alıcak bu sefer40 diyorum abi 30 da kadı diyor 30 diyorum abi 35 oldu diyor:queen:
Depo 13 lt, sürüş halinde yarım lt yakıt ikmali de mi yaptın13.5lt depo. 199km
fazla basmışım gibil:
Plastik bidonların yanında şefaf kısım olurya kaç ml kaldı diye görürsün öyle bişey şart bu cbr a? artık benzinliğe giderken stres yapıyorum kaç lt alıcak bu sefer40 diyorum abi 30 da kadı diyor 30 diyorum abi 35 oldu diyor:queen:
13.5lt depo. 199km
fazla basmışım gibil:
yedek yanıp sönüyordu 20tl lik benzin aldım şuan gene yanıp sönüyor ve 350+ km oldu.yarın fulleyip ne kadar yakmış görelim
Birde şöyle bir durum var yedek yanarken 20 tl'lik benzini aldım 3.dişe kadar yükseldi iki kişi rampa çıkarken 4. dişi gördüm.Yani ilk 3 diş erken bitiyor bana göre en uzun sürenlerde 4 ve 5 diğerlerinde çabuk düşüyor
Cbf 150 değiştirmem gerekiyor cc yükseltmeliyim yakıt önemli değil tek sorunum sık sık uzun yola çıkıyor olmam acaba bu motor iyimidir uzun yolda cbf 150 den sonra rahat edermıyım oturuş sürüş pozisyonu olarak artık hızlanma vakti geldi gibime geliyor
çok güzel açı yakalamışsın dostumdaha çok imkansız gibi sanki
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------
[url]http://p1305.hizliresim.com/19/t/nfr6t.jpg[/url]
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------
bizim motorun dağ performansı gerçekten mükemmel ya da ben artık tamamen bütünlüğü sağladım.
çok keyifli yolculuklar yapıyorum![]()
Arkadaşlar, bizim gidonlara uygun telefon-navigasyon tutucusu var mı?
bence nefis olmuş dostum..alt sakalı neyle ve nasıl beyaza boyadın??12 litre kadar aldı benim depo ilginç
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------
pazartesi günü arka çamurluğuda ön çamurluk gibi beyaz renk yapıyorum. stickerları çıkarttım daha bir orjinal durdu alev ve aslan stickerleri motosikleti sanki bisiklet gibi gösteriyordu.aynalıklarıda beyaza boyatsam sizce nasıl olur. hiç beyaz aynalık görmedim hangi motosikletlerde beyaz aynalıklar mevcut bi resmini görseydim iyi olurdu numune olması açısından.
[url]http://img6.imageshack.us/img6/6615/20130523072400.jpg[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
daha çok imkansız gibi sanki
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------
[url]http://p1305.hizliresim.com/19/t/nfr6t.jpg[/url]
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------
bizim motorun dağ performansı gerçekten mükemmel ya da ben artık tamamen bütünlüğü sağladım.
çok keyifli yolculuklar yapıyorum![]()
kaska camlarını silmek için ipone helmet sprey var..kaskı çizmeden temizliyor..cbr nin ön camını da onunla silinŞu camda gerçekten çok tatlıymış arkadaş hangi motora baksam çizik içinde benimkide dahil olmak üzere![]()
Bu gün bende bi İnciraltı-Buca yaptım. Malesef tektim onun için foto çekemedim. Belki bi cbr yakalarım dıye umdum ama malesef...
Evet değerli dostlar bende bugün itibariyle ızmir yükseliş honda dan siyah cbr siparişi vermiş bulunmaktayim topigi 1 haftadır takip etmedim yükselişle ilgili olumsuz şeyler yazılmış inceden bi rahatsız oldum mesut bey war orda iyi elektrik verdi zaten 1 haftadır ,tlf da görüşüyoduk adam iice illallah etmisti benden dedim urladan geliyorum cok zor gelip gitmem anahtar teslim 10.900 e anlaştık ama bi 100 tl zam gelebilir dediler, haziran ortasında gelecek parti için, beyaz bi cbr vardı biraz sevdim oksadim filan ,) ama siyah cok daha fazla etkiliyo beni, neyse dostlar özellikle ızmir akşam 9 dan sonra urla mordogan karaburun gumuldur seferihisar gezilerine hazırlanın herkese selamlar
Bu gün bende bi İnciraltı-Buca yaptım. Malesef tektim onun için foto çekemedim. Belki bi cbr yakalarım dıye umdum ama malesef...