Çok uygun fiyat bence kendin uğraşma, sigorta fiyatın belki daha yüksek çıkacak toplam masraf 270'i geçerse o durumda bayinin cebinden çıkacak o para. Kendin yaptırsan plakayı daha pahalıya gelebilir, zor bişey değil plaka çıkartmak ama bayi benden ucuza yaptıracaksa hayır demem.yani afyonda plaka ruhsat sigorta 270 lira şehirler arası oynAAYCAGI EN FAZLA 20-30 LİRA DEĞİLMDİİR
@baybars senin dediğin yağı buralarda bulamadım. hatta 10w-50 dediğimde adamlar şaşırdılar bikaç yerde. gittiğim yerlerden bikaçı bana castrol magnatec 10w-40 önerdiler. az kararsız kalarak aldım onu. alt yağ tıpası çok zor açılıyor yada bana öyle denk geldi. kurbağacık ile 17 ingiliz anahtarı ile denedim çekiçledim açamadım. yalama yapmamak için ugraşmadım pek. sanayiye gittim boru anahtarı ile tık diye açtım eski yağı boşalttım, dediğin gibi sağa sola yatırdım. güzelce son damlasına kadar boşalttım. yeni yağı koyup bi sigara içene kadar motoru rolantide çalıştırdım. (yaklaşık 3, 4 dk) işlem tamamdır. verdiğin bilgiler için tekrar sağol. başka yapmam gereken önemli bişey warsa söylerseniz memnun kalıcam. herkese iyi forumlar
@baybars senin dediğin yağı buralarda bulamadım. hatta 10w-50 dediğimde adamlar şaşırdılar bikaç yerde. gittiğim yerlerden bikaçı bana castrol magnatec 10w-40 önerdiler. az kararsız kalarak aldım onu. alt yağ tıpası çok zor açılıyor yada bana öyle denk geldi. kurbağacık ile 17 ingiliz anahtarı ile denedim çekiçledim açamadım. yalama yapmamak için ugraşmadım pek. sanayiye gittim boru anahtarı ile tık diye açtım eski yağı boşalttım, dediğin gibi sağa sola yatırdım. güzelce son damlasına kadar boşalttım. yeni yağı koyup bi sigara içene kadar motoru rolantide çalıştırdım. (yaklaşık 3, 4 dk) işlem tamamdır. verdiğin bilgiler için tekrar sağol. başka yapmam gereken önemli bişey warsa söylerseniz memnun kalıcam. herkese iyi forumlar
Boru anahtar dediğiniz şey satılıyormu kaçlık almak lazım, kaç lt yağ aldı.
@baybars selam aleyküm hangi şehirdesin ve plakaya ne kadar paran gitti ve plakaya giden paranın içerisinde sigorta varmı yokmu bilgilendirisen sevinirim
peki kardeşim bayi bizden daha ucuza yapıyor değilmi bu işi birde ben motoru netden isteyeceğim onlar yapabilirlermi onlar istanbulda ben elazıgda