[Tekirdağ - MT]

Motosikleti
SuZan
Dün bügün Çok rüzgar büyük küçük ayrım yapmıyor walla ağır ağır en güzeli :) temod gibi ramazan
Abi kapıyalım bu temod olayını. Ortak kültür Motosiklet. Nazikce davet ettiniz. Bizde nazikçe gelmeme sebebimizi anlattık. Bundan sonrası polemik yaratır hic gerek yok. ''Epimiz Trakyalıyız'

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamlar,uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum.Ben Trakyalı değilim ama 25 senedir Şarköy/Müreftede yaşıyorum. 25 seneyi aştı motor kullanalı ,şu an 5.motorum lafın kısası tek başına gezmek sıkıcı oluyor hiç olmazsa 4-5 kişi oldumu daha zevkli olur, bende aranıza katılmak gezilerinizde toplantılarınızda bulunmak isterim sağlıcakla kalınız.(Yaş 50 :))

geçen gece 2 kız yol kenarında 1. viteste ağır ağır giderken şak diye flaşı patlattı gözüme.iyice yavaşladım el salladılar gülerek.büyük ihtimalle facebooklarında "komikler" albümünde paylaşacaklar.motor altımda okadar gülünç duruyor:D

Motosikleti
SuZan
Selamlar,uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum.Ben Trakyalı değilim ama 25 senedir Şarköy/Müreftede yaşıyorum. 25 seneyi aştı motor kullanalı ,şu an 5.motorum lafın kısası tek başına gezmek sıkıcı oluyor hiç olmazsa 4-5 kişi oldumu daha zevkli olur, bende aranıza katılmak gezilerinizde toplantılarınızda bulunmak isterim sağlıcakla kalınız.(Yaş 50 :))
abi sık uğrak rotalarımızdan biri. bir gün oturup çayını içeriz insallah.

Motosikleti
SuZan
Bence de kapatalım

Mehmet sizinle gezmeyi özledim la .
Ramço valla şuan yaralar var diye süremiyorum. ama içim gidiyor az once motorun yanındaydım karşıdan seviyorum napıyım :) bi kedi dadanmıs her yanı pati izi.. 2 parmak toz tutmus.. veletler etrafında dolanıyo içim acıdı yav :)

Motosikleti
SuZan
kimse paylaşmadı. ben paylaşıyım bari. ''EMEĞİ GECEN TÜM ARKADASLARA KOCAMAN TESEKKURLER''

abi sık uğrak rotalarımızdan biri. bir gün oturup çayını içeriz insallah.

Her zaman beklerim,haberim olsun yeter.Forumdaki yazılardan ameliyat okudum geçmiş olsun,motor kazasımı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------

Gidelim abinizin yanına bir gün mehmet[/QUOTE

Buyurun gelin,beklerim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------

kimse paylaşmadı. ben paylaşıyım bari. ''EMEĞİ GECEN TÜM ARKADASLARA KOCAMAN TESEKKURLER''

http://www.youtube.com/watch?v=fy4-v9INT30

Maaşallah :cat: Motorcu arkadaşların tümü Tekirdağ ve çevresindenmi bayağı kalabalıkmışsınız:cat:

Motosikleti
SuZan
Her zaman beklerim,haberim olsun yeter.Forumdaki yazılardan ameliyat okudum geçmiş olsun,motor kazasımı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------

Gidelim abinizin yanına bir gün mehmet[/QUOTE

Buyurun gelin,beklerim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------

Maaşallah :cat: Motorcu arkadaşların tümü Tekirdağ ve çevresindenmi bayağı kalabalıkmışsınız:cat:

saol abi. yok farklı bir sağlık sorunumdan ameliyat oldum.

[/QUOTE] saol abi. yok farklı bir sağlık sorunumdan ameliyat oldum.[/QUOTE]

Acil şifalar.Eğer yakın zamanda toplantınız v.b varsa gelip tanışmak isterim haber edin yeter...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar