- Motosikleti
- SuZan
Mehmet geçmiş olsun abicim en kısa zamanda sağlığına kavuşursun
saolasın abi.
Mehmet geçmiş olsun abicim en kısa zamanda sağlığına kavuşursun
ameliyattan yeni çıktım. yaramın durumuna göre katılmak isterim
saol abi. seninlede bir daha görüşemedik yahu. paslasalım mutlaka.geçmiş olsun
Abi kapıyalım bu temod olayını. Ortak kültür Motosiklet. Nazikce davet ettiniz. Bizde nazikçe gelmeme sebebimizi anlattık. Bundan sonrası polemik yaratır hic gerek yok. ''Epimiz Trakyalıyız'Dün bügün Çok rüzgar büyük küçük ayrım yapmıyor walla ağır ağır en güzelitemod gibi ramazan
abi sık uğrak rotalarımızdan biri. bir gün oturup çayını içeriz insallah.Selamlar,uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum.Ben Trakyalı değilim ama 25 senedir Şarköy/Müreftede yaşıyorum. 25 seneyi aştı motor kullanalı ,şu an 5.motorum lafın kısası tek başına gezmek sıkıcı oluyor hiç olmazsa 4-5 kişi oldumu daha zevkli olur, bende aranıza katılmak gezilerinizde toplantılarınızda bulunmak isterim sağlıcakla kalınız.(Yaş 50)
abi sık uğrak rotalarımızdan biri. bir gün oturup çayını içeriz insallah.
Ramço valla şuan yaralar var diye süremiyorum. ama içim gidiyor az once motorun yanındaydım karşıdan seviyorum napıyımBence de kapatalım
Mehmet sizinle gezmeyi özledim la .
abi sık uğrak rotalarımızdan biri. bir gün oturup çayını içeriz insallah.
Gidelim abinizin yanına bir gün mehmet[/QUOTE
Buyurun gelin,beklerim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
kimse paylaşmadı. ben paylaşıyım bari. ''EMEĞİ GECEN TÜM ARKADASLARA KOCAMAN TESEKKURLER''
http://www.youtube.com/watch?v=fy4-v9INT30
Maaşallah :cat: Motorcu arkadaşların tümü Tekirdağ ve çevresindenmi bayağı kalabalıkmışsınız:cat:
Her zaman beklerim,haberim olsun yeter.Forumdaki yazılardan ameliyat okudum geçmiş olsun,motor kazasımı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
Gidelim abinizin yanına bir gün mehmet[/QUOTE
Buyurun gelin,beklerim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
Maaşallah :cat: Motorcu arkadaşların tümü Tekirdağ ve çevresindenmi bayağı kalabalıkmışsınız:cat:
saol abi. yok farklı bir sağlık sorunumdan ameliyat oldum.