KTM de Racing'ler boy boy:) RC390 RC200 RC125

aslında yakın değil
ne egzantrik bir şase ne de harika fren sistemlerine ihtiyaç yok bunlarda, dolayısyla arge maliyeti çok az
geriye motor bloğu kalıyor. evet orada masraf yaklaşabilir lakin yine aynı olmaz. olayı dört silindirden yola çıkarak değerlendirmeyin sadece, 40 hp çok büyük bir güç değil, iç malzemedeki çalışma da süpersportlar kadar derin olmayacaktır
bununla birlikte ötv farkı da var
15 bin liraya satılabilecek aletler olurdu
son süratleri 180-190 km/s ama çok çabuk hızlanabilen aletler
iyi bir hazırlık motoru

Global ölçekte 250cc 4 silindirle 600cc 4 silindir arası fiyat farkı, XJ6 ile R6 arasındaki kadar olur ancak. Diyelim ABD'de XJ6 5 bin, R6 10 bin dolar; vergiyi hesap dışı bırakırsak 250'lik olan da olsa olsa 4.000-4.500 dolar olur. Çoğu kullanıcıya 250cc 45HP motor yerine XJ6 almak daha mantıklı görünebilir.

Ayrıca her ülkenin vergi sistemi bizimki gibi saçma sapan olmadığı için global ölçekte 4 silindir 250cc motorlar pek mantıklı olmayacaktır.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bir gün yapacaklardır kütükson
var mısın 1 adet yeşil çivril sakızına iddiaya?

Tasarım buna benzer bir şey olursa 390cc tam ideal motor her türlü kullanım için...
Yoksa hem ara klasman olmadığı için Okan abinin dediği gibi 25 beygirden inip 100 beygire binmek sıkıntılı...
Keza 600cc ve üstünün şehir içi için ne kadar uygun olduğu tartışılır...

Gerçi bunun grenajı şimdi bir YBR parası olur :p
aslana binen yemini düşünmez diye bi laf vardır :D
ktm nin parcaları honda fiyatına benzemez
eğer bir gün gelirde Türkiyeye alacak olursam bu motordan
2. bir motorumda olmalı ufak tefek bi scooter falan
şehir içi bankaya falan gitme amaçlı
bu motor ikindileri falan gezerek piyasa yapılacak bişey epey beğendim tipini :D
ama heralde tek silindir bundan güzel ses alınmaz

bir gün yapacaklardır kütükson
var mısın 1 adet yeşil çivril sakızına iddiaya?

İnşallah diyelim :) Güzel olur yaparlarsa, 4 silindir 250'lik makine Türkiye yollarına da uygun olur bence. Bizde öyle 300 basacak fazla yol yok, SS alıp 3. vitesi görememek koyar insana.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
İnşallah diyelim :) Güzel olur yaparlarsa, 4 silindir 250'lik makine Türkiye yollarına da uygun olur bence. Bizde öyle 300 basacak fazla yol yok, SS alıp 3. vitesi görememek koyar insana.
aslında bu ss çilerin işi anca hava atmak mı diyorsun bu durumda? yani motorun hakkını veren pek az ha?

Aga ben de yeteneksiz olabilirim, ama Fazer varken otoban çıkışları dışında 3. viteste doğru düzgün yatarak dönecek viraj yoktu. Viraj olmayınca, düzde bastıktan sonra ne anladım ben bu işten?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar