Kocaeli çıkışlı Haziran sonunda Ayvalık - Cunda Gezisine katılmak isteyen

Kafamdaki yol planı şöyle alternatifleride aşağıya ekleyeceğim..

21 Haziran cuma

06:00 Yalova 'dan hareket
Susurluk mola
12-1 gibi Ayvalık 'ta oluruz.
Öğlen yemeği.. sonra denize girer serinleriz
Kamp yerimizi buluruz..
Sonra etrafta tur atarız şeytan sofrası vs.
akşam yemeğinde cunda da raki & balik olayına girebiliriz.

22 Haziran Cumartesi
Sabah kahvaltı vs. sonra yüzme,
Sonra Ayvalık çarşıya gelip biraz mahalleleri gezeriz.. çarşı alışverişi, zeytin yağı + zeytin vs..
Sonra yola çıkar Asos - Geyikli tarafına geçeriz..
Bu kısmı opsiyonel olmak koşulu ile
Bozcaada 'ya geçerek üzüm bağları içerisinde muhteşem manzarada şarap + peynir eşliğinde gün batımı..
Sonrasında bozcada da kamp
ya da Asos tarafında gezilip oralarda bir yerlerde kamp yaparız. akşam mangal yakarız.

23 Haziran Pazar
sabah kahvaltı vs.. yüzme
Sonrasında geze geze dönüş yolu..

Son gün alternatifi olarak feribot ile karşıya geçip şehitlikleri gezebiliriz. Ben şahsen görmedim.

Çok iyi düşünmüşün de bende İrfan gibi düşünüyorum açıkçası haziranda 3 gün izin çok zor ama hele dur bakalım tarih bi yaklaşsın (Haziran nöbet listesi yazılsın) kim öle kim kala :cat:

Eyvallah abi izin ayarlayabilirsen bekleriz. Sen hafta sonlari calisiyor musun

Hafta içi ortası sonu başı hiç farketmiyo kardeşim 12/24 nöbet sisteminde dolap beygiri misali dönüp duruyoruz :cherry: (imzamdanda bellidir bu konudaki felsefem) :p

hadi bakalım. ben izmitten geçicem. bu taraflardan geçecek olanlarla bir yer belirleyip buluşalım

Yalova - Ayvalık arası yaklaşık 350 km

Yol %80 oldukca güzel ve rahat

Yolun %70i şiddetli rüzgar ( nezaman geçsem aynı ) deniz tarafından geliyor ve sürüşü bozacak kadar etkili.

Yaklaşık 40-50 km kadar tek yön bozuk yol ve çalışma var sürekli gidişli gelişli yol.

Bol miktarda trafik kontrol noktası var.

Ortalama 80-100 km/h ile seyahat ettim. 2 saat kadar mola verdim 6 saatte eskihisar-tocular feribotuna ulaştım.

İstanbuldan çıkmak ve feribota ulaşmak da karşıya geçmek 2 saat

İstanbuldan çıkacaklar için seyahat süresi 8 saat.

Ayvalıkla ilgili diğer bilgileri daha sonra paylaşacağım programımızı belirlemede cok işimize yarayacak.

kimsenin sesi çıkmıyor biraz ağızları sulandırayım dedim. gezeceğimiz yerler buralar.

p_0011.jpg

p_00025.jpg

http://oliveodore.com/tr/gezilecek-yerler/ayvalik/

edremitten geçicekmişsiniz o halde sizi karsılamaktan rehberlık etmekten memnunıyet duyarım :) ama zamanı cok onemlı suan unıversıtedeyım ve son senem mezunıyet falan ıslerı memleketıme yanı edremıte donersem sıze katılmayı cok ısterım :)

Bir artçım olabilir arkadaşlar, adı Oğuzhan. mümkün müdür?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bandırma kısmında biraz zaman harcayacaksanız , Kiraz Cafe'de kahvaltı yapın derim,10 numaradır,şehrin hemen göbeğinde kime sorsanız bilirler. + Höşmerim yemeden gitmeyin yanına 1 top kaymak dondurma da koydurtmayı unutmayın. Kiraz kafe olmaz derseniz gideceğiniz güzergah üzerinde liman avm var -kumpir box kahvaltıya alternatif, çorba derseniz de padişah köfte yine aynı avm içerisinde 10 numara çorba sunar :) Bir de susurluk-yörsan güzeldir ( domates çorbası-kaşarlı tost vs). Ayvalıkta yanılmıyorsam cunda adasına giderken bir kamp alanı vardı kamp yapmak isteyenlere,oldukça güzel bir yerdi. + Cunda adasında balık yenmeden gidilmez adeti bozmayın :D

Kocaelinde olsam direk katılırdım :( Ama Kocaeli Grubu olarak etkinliklerinize bayılıyorum.Herzaman böyle devam eder inş.Kazasız belasız sürüşler :D

F54

horo kimseden ses çıkmıyor diye kimse gelmeyecek anlamına gelmiyor hele bi haziranın nöbet listeleri çıksın duruma göre
yazar çizeriz bi şeyler

Bandırma kısmında biraz zaman harcayacaksanız , Kiraz Cafe'de kahvaltı yapın derim,10 numaradır,şehrin hemen göbeğinde kime sorsanız bilirler. + Höşmerim yemeden gitmeyin yanına 1 top kaymak dondurma da koydurtmayı unutmayın. Kiraz kafe olmaz derseniz gideceğiniz güzergah üzerinde liman avm var -kumpir box kahvaltıya alternatif, çorba derseniz de padişah köfte yine aynı avm içerisinde 10 numara çorba sunar :) Bir de susurluk-yörsan güzeldir ( domates çorbası-kaşarlı tost vs). Ayvalıkta yanılmıyorsam cunda adasına giderken bir kamp alanı vardı kamp yapmak isteyenlere,oldukça güzel bir yerdi. + Cunda adasında balık yenmeden gidilmez adeti bozmayın :D
Cunda adasındaki kampinging adı Ada Camping, eğer kamping sevmiyorsanız ve yanınızda çadırınız varsa Cunda Maden adası-Patriçia taraflarını öneririm.Çok izole ve nefis bir yerdir.Kafa dinlemelik.

Cunda adasındaki kampinging adı Ada Camping, eğer kamping sevmiyorsanız ve yanınızda çadırınız varsa Cunda Maden adası-Patriçia taraflarını öneririm.Çok izole ve nefis bir yerdir.Kafa dinlemelik.

Kafa dinlemelikmi :) resmen ıssız biyer. Hava karardıktan sonra gittik motorla ne bir ses ne bir ışık sadece karanlık var.

İnmeden bir foto çektim geri döndük.

IMG_0041_zpse4b3eaa9.jpg

Siz yolun başından dönmüşsünüz,birde gece karanlığa kalmışsınız.Oradan akşam üstü geçip,beğendiğin yerde çadırını kurup ertesi dönecektin.Gecenin kör karanlığında Blair Wicht Project etkisi yapar tabi:)
Aslında gündüz gözüne böyle bir yerdir ;
img3012w.jpg

img3011m.jpg

img3010w.jpg

img3009s.jpg

Bende gelmek isterdim ama malum emekliyiz maaşta 25 inden 25 ine yoksa kaçırmazdım bu turu...

Bir ay kaldı, son hafta yoklama alırız.
Çok fire vermeyiz inş. şimdiden kimsenin işi gücü belli olmaz, 3 motor olsa da gidecek miyiz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar