Kocaeli çıkışlı Haziran sonunda Ayvalık - Cunda Gezisine katılmak isteyen

bence iyi organize olmalıyız, muhakkak gezi günü öncesi görüşelim.
herkeste olması halinde fazla olacak malzemeler var, bunları pay edelim bence. herkesin bir çantası olsun. hem aynı malzemeleri taşımamış oluruz hem de herhangi birimizin ihtiyacı olabilecek her şeyi yanımıza almış oluruz. mesela çadır gereksiz fazla olur.
mutlaka görüşelim

Konunun basinda belirttim zaten mutlaka gorusuruz. Bu hafta sonu cmt veya pazar kimler gelebilir? Goruselim. Istanbul halki gelebilir misiniz?

Ben şimdilik buralardayım gibi gözüküyor, gelirim işim çıkmadığı sürece her zaman..
ortada buluşşak da olur ya? hoş, izmit istanbul arasında ortada takılacak yer yok..

kimler gelebilir cumartesi öğlenden sonra?

Merhaba fotoğraf konusunda yardımcı olurum. Bir süredir amatör olarak fotoğrafla ilgileniyorum ve gezi fotoğrafları çekmeyi çok isterim. Bir tane de kameram var fakat pek kaliteli değil. GoPro tarzı birşey bulmaya çalışacağım. Cuma akşamı İstanbul'da buluşmaya gelebilirim. C.tesi için de gelmeye çalışırım ama başka bir planım var ve henüz netleşmedi. Boşuna söz vermiş olmayım. Güvenli sürüşler

Ben de gelebilirim ama şu saat ve kesin diyemiyorum.. belli olmayan işlerim var

kimler gelebilir cumartesi öğlenden sonra?

:) Ben gelebilirim. Ama bu tür organizasyonları yapmak okadar insanı bir araya getirmek çok çaba gerektiren birşey ve bunun üzerime kalmasını istemiyorum. Organizasyon konuşmayacaksak çay içmeye ateş almaya gelirim :)))

Bende İstanbul/Pendik'deyim. O günlerde büyük ihtimalle Ayvalık tarafında olacağım. Bilmem 4 teker kabul eder misiniz ama bir kaç saatliğine de olsa yanınıza uğrayıp tanışmak isterim. Şimdiden keyifli tatiller sizlere :)

Yüksek çözünürlük olsada göerbileceğin çözünürlük bilgisayarının gösterdiği ile sınırlıdır. Bunu bir türlü fotoğraf paylaşanlar kabul etmiyor. Israrla yüksek megapikselli fotoğraf yukluyorlar.

Sadece sen ve ben. Saat 2-3 gibi çıkalım istersen. Aslında yarında olabilir.

ben 15.30 'a kadar çalışacağım malesef.. şu anda dersteyim.. çıktıktan sonra buluşabiliriz ve hem sohbet hem planlama yapabiliriz. Sizin Kocaeli'ne gelme şansınız nedir? Yemekler benden..

Siz gelin sayı artar bu arada..

Benim için herhangibir sorun yok. 2-3 den sonra boşum ve motorla yol yapmak istiyorum. Yanlız sıkıcı olacağı için birilerinin çıkmasını beklıyorum. Sen musaitsen saat 4-5 gibi orda olacak şekilde programlayalım.

Bugun konusunda ısrarlı değilim. Yarın pazar müsaitsen yarında olabilir. Yarın tekde gelsem sorun olmaz.

Benim için herhangibir sorun yok. 2-3 den sonra boşum ve motorla yol yapmak istiyorum. Yanlız sıkıcı olacağı için birilerinin çıkmasını beklıyorum. Sen musaitsen saat 4-5 gibi orda olacak şekilde programlayalım.

Bugun konusunda ısrarlı değilim. Yarın pazar müsaitsen yarında olabilir. Yarın tekde gelsem sorun olmaz.

Yarın hanımla bahçeye sebze ekeceğiz :) o yüzden bugün gelirsen saat önemli değil..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:04 ----------

bana numarasını gönderen arkadaşlardan istanbulda olanları arayalım bir istersen..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar