[Ankara - MT]

Çok keyifli bir kortejdi ve siz güzel kullanıyorsunuz. Bi ara tam arkanızdaydım :)

Yunus olum twister twister olalı böyle zulüm görmedi. Nasıl bişeymiş la keşke görseymişim motorda da bir modifiye var mı acaba :mrgreen:

tskler :rendeer: inşallah çok güzel gezilerde yine hep bir araya geliriz

sadece 19 mayısta degıl ..onumuzde koskoca bır yaz var ....gruptan özellikle hafta sonları etkınlıkler acmak ıstıyorum fırsatımız oldukca tekrarlayalım

Dünden Bir kaç kare paylaşalım madem
Buralar iyice sessizleşmiş..

http://img402.imageshack.us/img402/6203/20130519095726.jpg
http://img829.imageshack.us/img829/4265/20130519101128.jpg

http://img541.imageshack.us/img541/8256/20130519103243.jpg

http://img822.imageshack.us/img822/2871/20130519101320.jpg

Bu son fotoyuda Buğra için çektim :)

ha birde Unutmadan Turgay Müdürün Buz devrinin sonu adlı çalışması var onuda vereyim :)

[YT]VFBpJCYe1no[/YT]

Ulen Turgay, butun gun boyle konustu herif yaw, normale donemedi :) herkese veeeee, veleee diye diye agzi yamuldu adamin :)

Bahceli deki polislerle bi anlasma yap olm, o kadar racing giriyor oraya, onlarda da egzoz var yani :) Sen starbucks tan bi kahve ismarla amcama, araniz duzelir bence :)

Motosikleti
VFR1200X
sadece 19 mayısta degıl ..onumuzde koskoca bır yaz var ....gruptan özellikle hafta sonları etkınlıkler acmak ıstıyorum fırsatımız oldukca tekrarlayalım

Arda etkinlik açılınca katılım tahmin edilenden fazla oluyor. Hüseyin abi bahsediyordu yapalım hafta sonu piknik falan diye. İrtibat kurun bence hüseyin abi mangaldan iyi anlıyor :mrgreen:

arkadaşlar Ankara MT'nin faceteki adresi tam olarak nasıl? Çünkü foruma yazmayan ama gezilere katılacak birçok arkadaşımız var, en azından faceten de onlara ulaşabiliriz,

Arda etkinlik açılınca katılım tahmin edilenden fazla oluyor. Hüseyin abi bahsediyordu yapalım hafta sonu piknik falan diye. İrtibat kurun bence hüseyin abi mangaldan iyi anlıyor :mrgreen:

Mangal yada sac kavurma dendi mi Dawut'tan başkasını tanımam :)

arkadaşlar Ankara MT'nin faceteki adresi tam olarak nasıl? Çünkü foruma yazmayan ama gezilere katılacak birçok arkadaşımız var, en azından faceten de onlara ulaşabiliriz,

Mangal yada sac kavurma dendi mi Dawut'tan başkasını tanımam :)

Dawut?

Bizde onu tanımıyoruz işte :)

Motosikleti
VFR1200X
Zaten bize tek mangal yetişmiyor. Mangalcılar mangal başına, benim gibi tembel göbekliler çayır çimen yayılsın işte :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nea sucuk mu
ne zaman nerde hani

yok yau derya'nın nurlu cemalini görmeyeli bi 6 ay olmuştur.

mirim biz seninkini görmeyeli yüzyıllar oldu, dün çepaya gideceklerdi derya_çiğdem ile serdar çöğen ve habibisi ondan aceba da kaldım..

Her sene bir teşebbüste bulunuyorum ama bir türlü beceremedik :D Kastamonu_Vala Kanyonu'na bir organizasyon yapalım, harbi tehlike tutkunları içindir.. geçit vermez, sarp bir kanyon, kan, şiddet, wahşi heywan ne ararsan war :p

evet ben batıkent ıcın baslık actıgımda daha az kısı ıle konusmustuk..bu sıteden bızım angarajı takıp edenlerde oldugu aklıma gelmemıstı..guzel oldu... yapalım bı mangal etkınlıgı :D

ForumMT - Moto KafeMoto SohbetHayatımda gördüğüm en ilginç kask ilanı :)

Arkadaşlar bu başlığı okudunuz mu süper olmuş yazı :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------

evet ben batıkent ıcın baslık actıgımda daha az kısı ıle konusmustuk..bu sıteden bızım angarajı takıp edenlerde oldugu aklıma gelmemıstı..guzel oldu... yapalım bı mangal etkınlıgı :D

Bu arada Batıkent'le ilgili buluşmaya birkaç arkadaşı biz davet ettik, ilerleyen günlerde daha da çok arkadaşımız katılır, dediğim gibi forumu takip etme fırsatları olmuyor ama biz onlara ulaşmaya çalışırız bir etkinlik olduğunda,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar