Arkadaslar Yenı F kullanıcılarından yorum ıstıyorum.
Yol tutusu frenler ve hızlanma ıle ılgılı?
Herhangı bır kronık arıza varmı dır ?
Yakıt durumu nasıldır?
Hayabusayı sattım F lerle ılgılenıyorum...
1)_ Yeni 600F'in yol tutuşu gayet iyi. Trafikte 250'lik kadar dengeli ve güven verici. Hızlanma ortalama 4 sn gibi. Alt devirlerde tork gayet yeterli.
2)_ Her hangi bir kronik sorunu bulunmuyor.
3)_ Motosikletim henüz yeni ve bende fazla uslu sürmüyorum. Bu sebeple tüketimim biraz fazla

.
4)_ Ne kadar büyük tesadüf. Bende ileride F'i satıp, sıfır hayabusa almayı düşünüyorum

. Nedense, hayabusaya ısınmaya başladım

. Fakat 1-2 sene kullanırım sıfır almışken tabiki

.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
Hem motosikletimin yağını değiştirmek (garanti olayı), hem de gelen aksesuarlarımı taktırmak üzere bugün yine Kuşadasındaydım. Honda mevcut aksesuarlarımı yollamış. Olmayanlar ise sipariş geçilmiş. Tank pad, amortisör koruma ve mono kapağıma bugün kavuşmakla beraber, tank pad'de gerçekten hayal kırıklığı yaşadım. Çünkü ufacık

. Kedinin ç.kü gibi. Bilseydim böyle bir şey geleceğini, baştan sipariş geçmezdim. Diğer ürünlerim çok güzel. Mono kapak hariç taktık. Mono kapağı artçılı gittiğim takamadım.
İlk olarak motosikletimizin yağını değiştirdik. Motul 300V'leri ekledik

. Normal de bakım aralığı 4.000 km de 1 fakat ben 2.000 km sonra yine 300V ekleyeceğim ve 5.000 bakımına tekrar değiştireceğim. Motosikletin daha sağlıklı olması için.
Yağ değişiminden sonra başlıyoruz aksesuarları takmaya. İlk olarak amortisör korumamızı takıyoruz.
Motosikletim için rizoma ürünleri almıştım fakat dükkan da harris markasına ait cbr logolu elcikleri beğendiğim için onları taktırmak istedim. Eğer sıkılırsam, ileride rizomaları taktıracağım. Fakat şimdilik hoşuma gitti

.
Sonra olarak tankpad'imizi takıyoruz. Mono kapağı elimize alıp, İzmir'e geri dönüyoruz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
Şu harris elcikler bana apaçi işi geldiğinden, rizomaları fren manetiminde elime ulaşmasıyla takacağım. Puig cam, led stop, gömme sinyal gibi şeyleride ekleteceğim elbette. Gelişmeleri ilerleyen zamanlarda paylaşacağım.
Saygılarımla.