hahaha her zamanki gibi böyle bir saldırgan cevap bekliyordum zaten :X) hiç şasırmadım. Sevgili Serkan sen benim yazdıklarımı bi doğru oku arkadaşım ondan sonra saldırıya geçersin

Bende bir motorcuyken motorculardan saldırgan bir hayvan gibi niye bahsedeyim. Dedimki "ki hepimiz motorcuların bir araya geldiğinde nasıl çostuğunu biliyoruzdur heralde" çoştuğumuzu ve o kadar kalabalık olunca fazlaca ses çıkardığımızı belirttim... Terbiyesizlik yapıp sanki küfür etmişim gibi lanse etme durumu oki... başta uslubunu korumaya davet ediyorum seni ondan sonra benim uslubumu eleştriebilirsin
"Kaçacak müşteri" kelimesini nerede kullandığımı ben göremedim sen gösterirmisin??? Bunun üzerinede baya bişey yazmıssın çünkü...
Kimseyide ezmedim. Ben bu ve bunun gibi gezilerin bi çogunda bulundum. Baştan herşey yazıldığı halde oraya gelindiğinde o çok bu çok bende bu kadar var ben şu kadar vereceğim gibi saçmalıklar yaşanıyor ve organizasyonu yapan insanlar zorda kalıyor diye "3 liranın hesabını yapacak olanı zorla götürmüyorlar paşa gönülleri bilir herkesin" baabında konuştum... Ajitasyona gerek yok. Kimseyi ezdiğim yok estafurullah ben kimim ki kimi ezeceğim... Bu motosiklet.net tarafında nhazırlanmış kuralları ücreti yeri vs. KARARLAŞTIRILMIŞ VE BELİRLENMİŞ bir organizasyon. Uyan gelir uymayan gelmez. Bu topigde gelenler ve gelmeyenlerin belirleneceği listesi topigi... Daha gerçekleştirilmemiş bir gezinin eleştiri topiği değil. Yapanlara ayarlayanlarada biraz saygı duyun. Adamalar zaten daha az bir ücrete ayarlasalardı onu yazarardı. Dimi.. Bilmem anlatabildimmi???