[Bursa - MT]

:HEPİNİZE HAYIRLI KANDİLLER:17/05/2013 cuma saat 20:00 da kent meydanı kafkas önünde toplanmak üzere, yeni tanıştığımız arkadaşları, millet mahallesinde kendi mekanlarında iadeyi ziyarete gidiyoruz. Katılmak isteyen arkadaşlar buyursunlar.
1- search 16
2- n.tunçak
3- mustafa sym
4- memo06
5- seçkin windy 125
6- ahmet rks
7- zeko kırık
8- kayariki
9- erdem ybr
10-
Toplantı sonrası mudanya yada gemlik turu yapılacaktır.

Hoş geldiniz aramıza haklısınız bu ara sakinleşti burası :D Ama çoşarız gene . genelde motorlar yaz bakımında ve birde organizasyonda başı çeken abimiz ufak bi kaza geçirince kısmen yavaşladı geziler tabi tam gaz gezmeye devam eden arkadaşlarda var . Başlar yavaştan büyük organizeler.

Teşekkür ederim hoşbulduk:) abimizede geçmiş olsun.

Aramıza hoşgeldin ducatigt. :cat:

19 Mayıs için Resmi Kortej düzenliyoruz. SAAT 15:00 te BEŞEVLER KÜÇÜK SANAYİİ-KARTAL TİCARET KARŞISI nda toplanacağız. Kasksız-Korumasız-Grup sürüşüne uymayanlar- Ehliyetsiz olanlar korteje alınmayacaktır. Bilginize... Saygılar sevgiler

19 Mayıs için Resmi Kortej düzenliyoruz. SAAT 15:00 te BEŞEVLER KÜÇÜK SANAYİİ-KARTAL TİCARET KARŞISI nda toplanacağız. Kasksız-Korumasız-Grup sürüşüne uymayanlar- Ehliyetsiz olanlar korteje alınmayacaktır. Bilginize... Saygılar sevgiler

Teşekkür ederim hoşbulduk:) bir aksilik olmazsa bende orada olacağım, belki dostumla katılırız 2 motosiklet olarak.

bayrak takıyor muyuz :D

Ben inegöl de olduğum için hiç bitine katilamiyacagim malesef :(
Bu arada kandiliniz mübarek olsun. .

:HEPİNİZE HAYIRLI KANDİLLER:17/05/2013 cuma saat 20:00 da kent meydanı kafkas önünde toplanmak üzere, yeni tanıştığımız arkadaşları, millet mahallesinde kendi mekanlarında iadeyi ziyarete gidiyoruz. Katılmak isteyen arkadaşlar buyursunlar.
1- search 16
2- n.tunçak
3- mustafa sym
4- memo06
5- seçkin windy 125
6- ahmet rks
7- zeko kırık
8- kayariki
9- erdem ybr
10-
Toplantı sonrası mudanya yada gemlik turu yapılacaktır.

bu hafta 16/24 çalışıyorum aranızda olamıcam kısmet bıdakı sefere iyi eğlenceler. haftasonu gezi planı yokmu en kotu ıhtımal gölyazı turu yapıcam ben. bılgınıze.

18 Mayıs 2013 Cumartesi Kocaeli Çıkışlı ŞİLE gezisi
toplanma yeri=perşembe pazarı otopark girişi
gezi lideri=MBHoro

1-MBHoro
2-mrt89
3-erdem_cengiz+
4-erkanozgur (klarnet erkan)
5-blooower
6-KutlayGül (ist'den katılcak)

Valla okadar özledim ki araba kamyon dağ tepe fark etmez binem yeter ya abi valla :) Yalnız siz siz olun bot çizme diyip geçmeyin muhakkak motosiklet için üretilen bir bot mümkünse çizme giyin :D Yoksa benim gibi 40-50 gün motorsuz kalırsınız .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar