2500 Km lik Mini Ege Turum Başlıyor...

mantıklı erken çıkarsam (ki bunu başaramam ):p neden olmasın...

Valla aga erken çıkamazsan geç çıkarsın geç çıkarsanda buraya geç gelirsin e doğal olarak burdanda geç çıkarsın sonrasındada uşağa geç varısın geç geç geç .... böle gider yani bu :cherry: onun için erken çık sen genede :wiinkk:

Valla aga erken çıkamazsan geç çıkarsın geç çıkarsanda buraya geç gelirsin e doğal olarak burdanda geç çıkarsın sonrasındada uşağa geç varısın geç geç geç .... böle gider yani bu :cherry: onun için erken çık sen genede :wiinkk:

abicim bak cuma dedik ama 17 sinde güzergahım ful yağmurlu..sağanak diyor...iznik tarafı korkuteli vs sapanca tüm kütahyaya inen yollar bozüyüğe kadar hemde...cumartesiye alalım..akşam nişan olayına bakarız...:) bazara taktın dimi kafaya yuvacığı...:pr: sana kütahya güneşliyse sorun yok ama ben yağmur yemeden huzurla akmak istiyom kötayaya...

http://www.accuweather.com/tr/tr/osmaneli/317242/weather-forecast/317242

ve kötayada geçiş yapan bir sağanak var...

http://www.accuweather.com/tr/tr/kutahya/318852/may-weather/318852

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
aliağa dan geçerken bana gelmeyen top olsun lastiği patlasın yollarda sürünsün dirim ona göre ha :D

Vayy benim has toprağam uşağa memleketime çok selam söyle ulen yine denk gelemedik beraber gidecektik olmadı ama olacak ganhi mutlaka offf o güzelim ege yollarını ne canım çekti be

Valla işler çok sıkı köpek gibi çalışıyorum
İyice bunaldım benim amcaoğluna uğra bi çayını iç hani benim dükkanda gördüğün senin gibi panda :))) paşalar yolundan karahallı ya girişte solda beni ara oraya gelince kardeşim benim selametle git gel aman diyin kendine dikkat et dikkatli sür bi tane daha mete yok :))) ahhhhh.be ahhh.

Ben gidemiyorum yaa içim yanıyor içim.
:((((

Vayy benim has toprağam uşağa memleketime çok selam söyle ulen yine denk gelemedik beraber gidecektik olmadı ama olacak ganhi mutlaka offf o güzelim ege yollarını ne canım çekti be

Valla işler çok sıkı köpek gibi çalışıyorum
İyice bunaldım benim amcaoğluna uğra bi çayını iç hani benim dükkanda gördüğün senin gibi panda :))) paşalar yolundan karahallı ya girişte solda beni ara oraya gelince kardeşim benim selametle git gel aman diyin kendine dikkat et dikkatli sür bi tane daha mete yok :))) ahhhhh.be ahhh.

Ben gidemiyorum yaa içim yanıyor içim.
:((((

canım kardeşim vala sensiz gidiyorum içim cız ediyor...iki torpak Uşağa gireydik fenamı olurdu..nasip işte aga...siparişleri yetiştir agi..sana can feda...

Shrek dostum sağolasın..kazasız belasız döneyim bekleyen var çünkü...:)

abicim bak cuma dedik ama 17 sinde güzergahım ful yağmurlu..sağanak diyor...iznik tarafı korkuteli vs sapanca tüm kütahyaya inen yollar bozüyüğe kadar hemde...cumartesiye alalım..akşam nişan olayına bakarız...:) bazara taktın dimi kafaya yuvacığı...:pr: sana kütahya güneşliyse sorun yok ama ben yağmur yemeden huzurla akmak istiyom kötayaya...

http://www.accuweather.com/tr/tr/osmaneli/317242/weather-forecast/317242

ve kötayada geçiş yapan bir sağanak var...

http://www.accuweather.com/tr/tr/kutahya/318852/may-weather/318852

Gangam tamam annadık çok şekersinde accık sağanak geçişten de bi şey çıkmaz la :sunny: uzun yol aga bu baktın tımbırdıyo at kendini bi benzinliğe dinsin çık tekrar yola benzinlikmi bulamadın at kendini bi saçağın altına ya :cat:

ohooo sen gibi düşünseydim geçen sene bu zamanlar motoru ordan alıp getirirken benim 1 hafta geç çıkmam lazımdı o zaman yola

bknz saçak altı sığınmaca :cat:

54357136512448925169896.jpg

bknz benzinlik sığınması :cat:

58000736512229719681306.jpg

bknz geçen seneki İstanbuldan gelişim :cat:

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/103077-bir-istanbul-masali-524-km.html

tatlı su motorcu pandası seni neslimiz tükenir deyemi yapıyon lem :p nerde benim kar üstünde sarı çizmesi ilen en arkadan 5. poz veren metem onu isterem ben :p he illede c.tesi dersen sen bilen tabi gene başımız üstündesin aga :cat: o vakkıt zabaneyn erkenden sen oyana ben buyana dağılırız :)

haydi hayırlı yolculuklar metehandro.. Eskişehirden geçerken benim yerime de bol bol gez :)

Beyler evdeki pc hard diski dün itibariyle hakkın rahmetine kavuştu...cumartesi yola çıkacağımdan uğraşmıyorum artık haftaya bakarız mobilden yazıcaz zaten 1 hafta veya net kafeden idare ederiz...

Permatiqcim tekirdağ şurası 2 saatlik yol...her zaman uğrarım inşallah.. :)

egelim başgan yarın yola revan olacam inşallah eskişehirdeşl arkadaşım işleri olcakmış sivrihisara akacakmış..seninde işin gücün nişan vs var bu kalma işi olmayacak gibi agi...ama gelirim hava kararmadan tüyerim..nişanınamı katılam aga senin yegenin :) e seni de bekleyemem akşam işin bitsin diye yolcu yolunda gerek misali...yapıcaz bi şekilk agi...

Sezginim öperim..eskişehir yağışlı gözüküyor..yine tabela önünden geçicem gibi...

Motosikleti
SuZan
çorludayım. her zaman bekleriz :cat: Tekerin düz bassın

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------

bu arada şimdi dikkatimi çekti :D kücük bi grubumuz var. serengeti kaplanları :D sende mekana serengeti yazmışsın

img09491y.jpg

Beyler evdeki pc hard diski dün itibariyle hakkın rahmetine kavuştu...cumartesi yola çıkacağımdan uğraşmıyorum artık haftaya bakarız mobilden yazıcaz zaten 1 hafta veya net kafeden idare ederiz...

Permatiqcim tekirdağ şurası 2 saatlik yol...her zaman uğrarım inşallah.. :)

egelim başgan yarın yola revan olacam inşallah eskişehirdeşl arkadaşım işleri olcakmış sivrihisara akacakmış..seninde işin gücün nişan vs var bu kalma işi olmayacak gibi agi...ama gelirim hava kararmadan tüyerim..nişanınamı katılam aga senin yegenin :) e seni de bekleyemem akşam işin bitsin diye yolcu yolunda gerek misali...yapıcaz bi şekilk agi...

Sezginim öperim..eskişehir yağışlı gözüküyor..yine tabela önünden geçicem gibi...

Buyur gel ganga nişanada katıl istersen de zaten gündüz boşta olurum ben akşam nişan :cat:

Arkadaşlar ben sürekli konum bildiricem konu ana sayfayı işgal etmesin konu dışına alınmasını rica ettim..daha mantıklı olur galiba...burdan yazışırız....

Mehmet kardeş selamlar serengeti bizim mekan reyiz....:)

ahmet abigeliyom agi...

İzmit körfezdeyim evden anca çıktım valla 14 gibi kötayadayım reyiz...

İyi yolculuklar abi; Allah sağ salim dönmeyi nasip etsin. :cat: Bu arada Balıkesir'den ne zaman geçeceksin? Bir çay kahve içelim hiç değilse tanışmış oluruz. :)

Bileciğe 65 km kaldı..şu an pamukovaya yaklaşıyorum...

Tako başkan sağol...

Baronum dönüş tarihim belli değil ama balıkesirden ilaki eve giderken uğrayacaz el mahkum :) araşırız..5373352233 numaram mesaj agi...

Kütahyadayım egelim43 ahmet abinin teşriflerini bekliyorum...:) 400 km devirmişim...150 km sonra uşaktayım...tek sıkıntı kaskın boynumu ağrıtması oldu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar