kampananın içini zımparaladın mı benimde aynı sıkıntı vardı
o dediğin 2.seçenek olduysa ne yapmamız gerekiyor kardeş ??ebc nin hangi serisini aldın biraz sert bi balata alışıncaya kadar ötebilir sertse balata, eğer yumuşaksa zaten hemen alışıyor ben sırf bu muhabbet yüzünden balatayı çaktırdım birde kampananın içi bozuksa da ötebilir benim jantın iç tarafı yol yol olmuştu eski balata yüzünden![]()
Traşlanması gerekiyor...alp abi kalın balata girmiyo kampanadan içeri denedik![]()
Birde soruyorsun Emirim...arkadaşlar 6-7 bin TL aralığında bi makine alma arefesindeyim.
daha önce iki tane gs500'üm oldu 2001 ve 2005 model.
şimdi acaba tekrar suzuki mi alsam yoksa Er-5 mi denesem diyorum.
suzuki bence daha spor gözüküyor ama bilemedim.
acaba er-5 daha mı iri bir motor yoksa görsel olarak ebat farkı yok mudur aralarında ?
performans vs. çok önemli değil ikisi de aşağı yukarı aynı güçteler yakıtları da yakın zaten tek tercih sebebim görsellik.
Er-5'in arka amortisörünün çift olmasını sevmiyorum ama sırf bu yüzden yine GS500 mü almalı bilemedim ?
ne dersiniz ?
Hava alışı rahatladığından hava ayarı yapılması gerekir...merhaba arkadaşlar bugün k&n hava filtresi geldi ve taktım yalnız eski filtreye göre makina biraz ağırlaştı gibime geldi
bir arkadaşım hava filtresine göre karburatör ayarı yapılıyor dedi bir bilginiz varmıdır acaba
Birde soruyorsun Emirim...
Gs500 alacağın aşikar...![]()
Temizini bulmak zor....Yok be dostum bu kez degisiklik yapabilirim valla er-5 olabilir cidden