tahsin, iyi diyorsun hoş diyorsunda bu egzostan gelen sesin giderilmesi için garantiye saydırmam lazım abi; mecburen gideceğim yani..
20 lira yağ parası veririm zaten en fazla. gitmişken debriyaj telinide değiştiricem. orjinal yamaha debriyaj teli aldım..
yağ olarak 15-40 mı koydurayım? ne dersiniz?
bu arada adem aga, geçmiş olsun. dikkat et kendine.
hmm. düzgün bi servistir sıkıntı olmaz inşallah.
kitabında 15-40 yazmış ama yağcılarda pek bulunmaz. en güzeli 10-40 castrol power1 4t koydur. 25tl idi buradaki fiyatı.
ben yaz aylarında 12tl ye 20-40 castrol actevo koyuyorum. o bile gider bizim eşşekklere

gene kitabında 1500km de yağ değişimi yapın demiş. 2000km ideali bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:59 ----------
Geçmiş olsun Ahmet acil şifalar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------
Ben motorun yağını değiştim Muratın linkini verdiği Shell'in yağını burada bulamadım,onun yerine Mobil 15w50 racing 4t full sentetik aldım bi sıkıntı yok ama burdakiler fırsatçı, kazıkçı 30 tl aldılar çok geldi bana:silent:
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------
Bir dostun gönderdiği çadırım

Kurulumu çok kolaymış denemek için bahçeye kurdum sökmesi daha zor geldi:queen:
[url]http://imageshack.us/a/img690/896/fotoraf0074g.jpg[/url]
yağ fiiyatı normal abi, çokkalite birşey o. ama 2000kmde değişirsen pahalıya gelir.doğrusu sen uzun yol yapıyosun sana 4000km bile gider.
çadırlar geziler ,meslekten soğudum adil abi. gezme artık. hele o son gezinin resimlerini gördükten sonra çalışasım gelmiyo valla

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------
şüpelendikleri paketi açıp türkiyede fiyatını bulup aynı fiyattan değer biçiyorlarmış,,,
sen ne yaptın öyle acaba ne aldın sakıncası yoksa anlabilirmisin
yine elli tl ye kurtarmışsın gümrük olayını nasıl hallettin nerden gidip alabildin bilgi verirsen
bizede lazım olabilir bunlar faydalı bilgiler
ramazanım bi kere posta yoluyla getirteceksin. ve takipli olacak gelen ürün. yani sana satıcı takip no verecek. "i want a tracking number" dersen satıcıya anlar. takipsiz olursa ve işe yarar bisey aldıysan kesin %100 pttciler yürütür paketi. takiplide en fazla gümrüğe takılır. bizdeki ptt çinde ems ile aynı.
kargon şehrindeki ptt kargo toplama merkezine gelir. orayada haftanın belli günleri gümrük memuru gelir. kontrolleri yapıp ,eğer ürün gümrükten geçemeyecek birşeyse evine kağıt yollatır. ozaman gidip konuşursun gümrük memuruyla. "abi vergisini vereyim,yapma etme" dersen gümrük memuru anlar yedirmek istediğini. kaç para derse hemen ver. makbuz falan isteme saf gibim

paketini al çık. maalesef devlet dairelerinde işler böyle yürüyor.
ups dhl bunlar sakat. istanbul gümrüğünde kalır malın. alamazsın. anlamadığın varsa sor.ben hem yasal ithalat hemde el altından çok malzeme makina getirttim amerika çin avusturalya vs. den...