Intra desemmm ?
Ankarada Hein gericke mont satan yer neresi? Hein gericke yi de Atilla abinin orada bir adam tavsiye etti yıllardır kullandığı söyleyip -10 +40 kullanıyorum iyi falan dedi ama bilmiyorum iyi mi kötü mü ? Arkadaşlar sonuçta kışlık, KORUMA SAĞLAM, üşütmeyecek, yağmur su almayan mont marka model tavsiyesine ihtiyacım var.
Umurcan, toplu gitmemiz gereken YER NERESİ? diye sorsam ...AEA falan da hep onu kullanıyordu. Toplu gidip ya indirim yap ya yağma yaparız mı desek:mrgreen:
AEA falan da hep onu kullanıyordu. Toplu gidip ya indirim yap ya yağma yaparız mı desek:mrgreen:
Umurcan, toplu gitmemiz gereken YER NERESİ? diye sorsam ...Deri mont kışın sıcak tutar mı? yoksa goretex mi?
Vay arkadaş, adam tarikat kurmadan müridi oldunuz ya la... :farao:
Laf giydirme huyu olmasa kral adam şimdi. Ayrıyetten ondan bağımsız olarak adamın kadın gradrobu gibi motor üst başı var.
Hepsini denemiş nihayetinde. İyi diyosa iyidir herhalde
Ankarada Hein gericke mont satan yer neresi? Hein gericke yi de Atilla abinin orada bir adam tavsiye etti yıllardır kullandığı söyleyip -10 +40 kullanıyorum iyi falan dedi ama bilmiyorum iyi mi kötü mü ? Arkadaşlar sonuçta kışlık, KORUMA SAĞLAM, üşütmeyecek, yağmur su almayan mont marka model tavsiyesine ihtiyacım var.
-10 +40 ha
Fena yemişler seni Osmanım.
Motor üzerinde hissedilen sıcaklık soğuk havalarda -10 derece daha düşüktür. Varsayalımki -20 C de seni sıcak tutabilen bir mont hava 40C olduğunda ne yapar ?
okan hocam ,herifin mont 4 mevsimmis....bende mont ya kislik ya yazlik olur deyince adam oyle dedi...onemli husus benim KISLIK mont tavsiyesine ihtiyacim var..4 mevsim degil..kislik..![]()
Osman Abi daha mayıstayız mübarek biraz tadını çıkar nerden çıktı şimdi gocuklar goretexler , azıcık ağustos böceği ol hep karınca hep karınca nereye kadar=)
Samimiyetimize binaen böyle şeyettim yoksa hörmetler abimsin biliyorsun![]()
winter is coming gardaş !
Ne ağustos böceği kardeşim o bahsettiğin 4 kat giyenlerdenim ben de ,içlik bile giydim bu sene , winter is coming gardaş !
![]()
Ankara'da yok başkan sana link bir bakınAnkarada Hein gericke mont satan yer neresi? Hein gericke yi de Atilla abinin orada bir adam tavsiye etti yıllardır kullandığı söyleyip -10 +40 kullanıyorum iyi falan dedi ama bilmiyorum iyi mi kötü mü ? Arkadaşlar sonuçta kışlık, KORUMA SAĞLAM, üşütmeyecek, yağmur su almayan mont marka model tavsiyesine ihtiyacım var.