sen sakın çinlilere binme o zaman
Neyin kafasını yaşıyon la senköylü milletin efendisidir bir kere. aşağılamanın manası yok. şu anda kullandığım motorlar şehir içinde suzuki an-125, otobanda honda 954rr.
Neyin kafasını yaşıyon la sen
Köylü tipi kavramının nerden geldiğini biliyonmu sen Honda cg vardı ya hani O motorun hedef kitlesi köylü çifçi insanlardı aynı şekilde CB125E içinde geçerli bu
Oradan gelen bir kavram bu Videosunu bulamadım şimdi bulsam atardım motorlara köylüler iten sonra biniyorlar evlerine felan gidiyorlar AMann sana ne laf anlatıyom ki ben Koca Kawayı Gömmüş adamsın sen :farao:
Vespayı öldürmüş biçmiş ne diyorsun sen... Şimdi aşağıdaki mesajı diğer konuda yazan adama laf yazıyoruz...Neyin kafasını yaşıyon la sen
Köylü tipi kavramının nerden geldiğini biliyonmu sen Honda cg vardı ya hani O motorun hedef kitlesi köylü çifçi insanlardı aynı şekilde CB125E içinde geçerli bu
Oradan gelen bir kavram bu Videosunu bulamadım şimdi bulsam atardım motorlara köylüler iten sonra biniyorlar evlerine felan gidiyorlar AMann sana ne laf anlatıyom ki ben Koca Kawayı Gömmüş adamsın sen :farao:
iki zamanlı motor devri kapanalı 75 sene filan olmuştur. onun derdi ile uğraşacağına gidip adam gibi bir motor alıp binmek en güzelidir. ha hala iki zamanlı motor üreten vespa gibi gerzek üreticiler var ama onun parçasını fahişte olsa bulursun ama diğerinin parçasını ararken telef olur insan. eskiden postacılarda vardı bu jawa belası, vibrasyon, gürültü, duman ve mezbelelik satın almak istiyorsan o senin bileceğin iş.
Vespayı öldürmüş biçmiş ne diyorsun sen... Şimdi aşağıdaki mesajı diğer konuda yazan adama laf yazıyoruz...
Ben yatar..
Daha fazla katlanamayacağım.... :queen:
Sağol..iyi gecelerrr
Ne zaman birisi çıkıp da ninja250 yerine cbf150 tavsiye edecek acaba, bekliyorum :mrgreen:
yorumlarda dikkat ettim de ninja250 kullanıcısı
kimsenin mesajı yok. Olmasında zaten
Birde onlar görürse konu tam şenlenir
Susalım çaktırmayalım onlara bu konuyu göstermemek
için. Bu bir insaniyet görevi şşşttt![]()