SonpoL
Hayırlı olsun, kazasız, belasız, cezasız kullan inşallah.
Hayırlı olsun,rodajdan sonra güzel bir topspeed videosu çekersen eğer çok iyi olur.benim gibi çok bekleyen ve merak eden olduğunu düşünüyorum.Youtubedaki videolarda 230-240arasında kalıyor motor ama 600F kullanıcı kitlesi göz önüne alındığında sanki basmıyorlarmış gibi bir izlenim oluştu gözümde.Geniş rahat bir otobanda dene tabi.Hat
ta imkan varsa aynı yolda full stock halde topspeed denemesi ve sonrasında powercom. egzos vs takıldıktan sonra bir video çekersen çok güzel bir karşılaştırma olurSenin benim gibi bu video işiyle pek uğraşan yok Türkiyede
))
Hayırlı olsun, kazasız belasız bol keyifli sürüşler![]()
SonpoL
Hayırlı olsun.
SonpoL

sonpol hayırlı olsun
bende ilk 600f imi ankarada almış bulunmaktayım..biraz sabırsızdım ama ama beklediğime değdi..
Soner abim tekrardan hayırlı olsunİzmirde F kardeşliğini kuracağız inşallah
![]()
Son hız bu yüzden sizi tatmin etmiyor ama bence bu modelde üstten çalıp alt devirlere vermekle mantıklı düşünmüş honda.4. Her devirde güven hissi.
Son hız bu yüzden sizi tatmin etmiyor ama bence bu modelde üstten çalıp alt devirlere vermekle mantıklı düşünmüş honda.
Zaten yükseklik kavramı göreceli olsa bile, 200 TR'de hiçbir koşulda güvenli bir hız değil. Sonuçta kapalı piste bile köpek girebiliyorsa çevreyolu ve otobanlarda herşey olabilir.
Önemli olan hızlanmalar, ki o konuda da iyi olduğu belirtilmiş. Yakıt ve oturuş pozisyonu nasıl acaba?
ızmır'de olsaydık.alt devır ust devır yakıt vs herseyı ıncıgı cıncıgı denerdık yahu .sansımıza ...kayım :cherry:
sonerım maasallah tekrar.lakın artcıyla 223aman abi ya.

video ya bayıldım abi yalnız söylermisin kutuyu atmasınlar, ben motorumu 2.el aldığım için bu heyecanı yaşayamadım kutuyu kalasları alayım ben motorumu bu hale getirip kamyon kasasından indirerek sıfır gibi açmak istiyorumşaka bir yana kendim almış kadar heyecanlandım videoyu izlerken Allah kaza bela göstermesin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
birde resim koyayım pazar günü yaptığımız kısa bir gezinin ardından Soner abinin objektifinden güzel yakalanmış bir poz
[url]http://o1305.hizliresim.com/19/f/n1fcq.jpg[/url]
Yakıt ve oturuş pozisyonu nasıl acaba?