geçen çarşamba günü 2012 model honda CBR 250R motorumu takaslayarak
2011 model beyaz 7000 kmde sym joyride 200i alarak bende sym sahibi oldum
6 yıldan fazla bws100 2 zamanlı yamaha scooter kullandım elimden gelir bakım yapması.hayırlı olsun öncelikle.Ama skuter a dönmüşsün.Skuter lerin bakımları biraz pahalıdır.
hayırlı olsun güle güle kullan kolunuz içinde geçmiş olsun aramıza hoş geldiniz.
bende eski joyrideciyim aslında
rahat edersin iyi olurarkadaşlar selam..
bn bu ara joymax a taktım.cbf den sonra nasıl olur bilemem.ama ben iri bi adamım..
nasıl olur ne dersiniz..fikirlerinizi merak ediyorum
tesekür ederim bilekten kırıldı iyileşmezse eğer platin takılcak 1 ay falan alcı devam.arkadaslar gezdiriyolar kendi motorumla saolsunlar
bende cbr 250r i takas ederek joyride aldım
vitesliden sonra scooter nasıl?
evet zincir temizleme yağlama ve debriyaj derdi olmaması ve bagaj avantajları tartışılmaz.
evet ben de Scarabeo, pcx 125, PS 150, X center 150 ve Joyride arasında gidip geliyorum sanırım dediğin gibi en avantajlısı Joyride. Bozuk asfaltta nasıl süspansiyonları?
arkadaşlar selam..
bn bu ara joymax a taktım.cbf den sonra nasıl olur bilemem.ama ben iri bi adamım..
nasıl olur ne dersiniz..fikirlerinizi merak ediyorum
Sevgili arkadaşlar,200cc de değil de 250 cc evo modelini düşünmenizi öneririm. neden derseniz bende cbf 500 den ilk önce evo 250 ye bir yıl kullandıkdan sonrada 400İ geçdim her ikisinide sıfır aldım rahatlık ve konfor bunlardaymış.çok, çok memnunum. yine motor alsam sym alırım.200cc almak yerine,250 evo bence daha mantıklı,50cc lik fark beygir gücünde nerdeyse 9 bygir fark atıyor.bence değer.ne dersiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:32 ----------
joymax ben yakından inceledim çok güzel ve oldukcada yakışıklı bi motor.far,sele,stop ve klm göstergeleri çok harika hepsi değişmiş,evo ile hiç ilgisi yok.helede kalorifer çok süper ben çok beğendim al arkadaşım kenan abinin sözünü dinle sen.pişman olmassın..