gts250evoi enjeksiyonlu olduğu için daha az yakar ama benim fiddle çok yakıyor aynı yakıyorsa bi farkı olmayacak demektir cc yükseltmek dışında bide şehir içi genelde kullanıcam hantal olabilir diye düşünüyorum vitesliyede geçemiyorum ailevi baskılardan dolay birde artçı faktörü var. tabi birde bankacı olduğum için scooter daha binilebilir bir seçenek fiddle satıp bu sene alayım diyorum hem belki teemuz izninde şehir dışı yaparım gezme amaçlı
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:42 ----------
peki joyride uzun yolda yoruyormu nasıl kullanımı bide granejlardan çok ses geliyor mu scooterın bu huyunu sevmiyorum çok ses çıkartıyor titriyor falan
kaportadan ses gelmiyor kaportası güzel
ön camdan az bi titreme geliyor oda normal cam epey büyük ve rüzgarla en çok savaşan yer orası

uzun yolda bence gayet iyi.ama sen 140la gitmek istersen sen sevmezsin bunu.140 heralde yapmaz ben yüklenmedim hiç sonuna kadar

ama 110-115 çok stabil gideiliyor
genelde çin malı kullanmıssın heralde benim güne kadar bu 2. deişik scooterin hiç kaportadan ses duymadım
1 yamaha bws 100,2. joyride
bide joyridenin en büyük artısı maxi scooterlerin yada sınıfında cc olaraka sayılan yamaha xenter gibi motorların hepsinin önü kapalı ayak konan yer
ama joyridenin epey geniş ve açık.kutu tüp ne ihtiyacsa koy gitsin.
topcase takılmasına hiç gerek yok
topcase sevmeyenler için çok ideal motor