125 cc / 150 cc Motosiklet Tavsiyesi

Merhaba.
125 cc veya 150 cc motosiklet almayı planlıyorum.
Scooter deneyimim oldukça mevcut.
2.El düşünmüyorum , 0 alacağım.
Ekipmanlar için yeterinden fazla miktarda para ayırdım.
Motosiklet için 3.500 - 4.000 TL bütçem var.
Alabileceğim en iyi motorlar Honda cb125ace ve cb125 olacak diye düşünüyorum marka bakımından.
Fakat aklımdaki marka : Kanuni GT 170 R
Motoru genel olarak şehir içi kullanacağım.Fakat her yaz 1 veya 2 kere şehir dışına çıkacağım 300-350Km yol yapacağım.
Motorum kullanılmaz hale gelene kadar kullanacağım.
Bana uygun ve bütçeye uygun alabileceğim marka model önerilerini sizlerden istiyorum.

ne aldığın önemli değil dayanıklı olması (uzun km ler) az yakması parçası bol ve ucuz olması (devir ekonomi devri) şartlar dahilinde yazdığın bütçene uygun hangi marka model hoşuna gidiyorsa onu al derim hem 0 km yakın hemde gıcır gıcır 2012 model bişi istiyorsan yazdığın paraya adres belli :D

Bizim bayi ar 180-19 modeline 3, 450 tl dedi pazarlik felanda yapmadan bulundugun yerdeki bayilerden fiyat bilgisi al

Aceye felan bulasma mh drift . Wolf neyin alirdim onun yerine

AR 180-19 kullanıyorum,felaket bir makina 200 cc motor var altında
görünüşü süper,kullanımı pratik..benim motor bu
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/115463-yeni-motorumdan-bir-kac-kare-arara-ar-180-19-a.html

Herkesin yorumları için teşekkür ederim.

Bende hangi modelin daha dayanıklı ve daha uzun gidebileceğini sormak istemiştim.
Serdar abi ben Atakan , senin grubuna üyeyim sen motor aldığından beri seni takip ediyorum forumdan ve faceden sayende bu motor hakkında bilgim arttı.Fakat çevremden çok farklı yorumlar alıyorum.Kimi tanıdığım çin malı alırsan bugün kullanırsın yarın dökülmeye başlar diyor boşa masraf etme diyor.Kimi diyor hangi motoru istiyorsan onu al marka model farketmez yeter ki temiz kullanmaya bak diyor.
Japon malına para yetmezse bende çin malı almak zorunda kalırım bu kadar basit.B
Birde birşey sormak istiyorum peşin fiyatı mı 3450 TL ?

Herkesin yorumları için teşekkür ederim.

Bende hangi modelin daha dayanıklı ve daha uzun gidebileceğini sormak istemiştim.
Serdar abi ben Atakan , senin grubuna üyeyim sen motor aldığından beri seni takip ediyorum forumdan ve faceden sayende bu motor hakkında bilgim arttı.Fakat çevremden çok farklı yorumlar alıyorum.Kimi tanıdığım çin malı alırsan bugün kullanırsın yarın dökülmeye başlar diyor boşa masraf etme diyor.Kimi diyor hangi motoru istiyorsan onu al marka model farketmez yeter ki temiz kullanmaya bak diyor.
Japon malına para yetmezse bende çin malı almak zorunda kalırım bu kadar basit.B
Birde birşey sormak istiyorum peşin fiyatı mı 3450 TL ?
ister ybr al ister cbf...sen düzgün binmedikten sonra o makinalarda bozulur,sen motoruna iyi bakarsan o da sana iyi bakar üzmez seni.
bende çok tepki almıştım tiger 200 alırken,yok bu çin malı iki gün sonra dökülür,bununla uzun yola çıkamazsın vs.vs...
ama tiger 200 tek bir arıza dahi vermedi,uzun yola da çıktım bir kaç kez,hiç sıkıntı yaratmadı bana. iyi bir fiyata da sattım kesinlikle zarar etmedim
şimdi ar 180 kullanıyorum,özellik olarak tiger 200 den çok daha fazla seçenek sunuyor bana ama hız olarak pek fark yok gibi
peşin fiyatı da taksitli fiyatı o aralarda 3,450 veya pazarlıkla daha ucuza alınabilir
tercih senin istediğini al,ben yıllardır motor üstündeyim 11 yılı doldurdum sayılır ama daha hiç ybr veya cbf ye heveslenmedim belkide bindiğim motorlar aratmadı onları
ybr zaten tat vermiyor bana arkadaşımın motoruydu bir kez sürdüm öyle ani hızlanması felan iyi değildi cbf yi hiç denemedim ama iki motorunda adı çıktığına göre iyi motorlardır diye düşünüyorum
ilk başta dedim yine diyorum,sen motoruna iyi bakarsan o da sana iyi bakar

illaki sıfır takıntısı yapma.çünkü o paraya 0 çok uzun ömürlü ve iyi motor yok.honda cb 125 kullananların çoğu memnun değil.
2 . temiz cbf 150 al cok rahat az yakar arada uzun yolda yapabilirsin

Eski bir kanuni kullanıcısı olarak kanuniyi tavsiye etmem. Parça kalitesi aşırı düşük motorlar üretiyorlar ve servislerinin çoğu ilgisiz. Yedek parçaları da pahalıydı hatırladığım kadarıyla. Dandirik bir yan kapağı 40 tl civarında aldığımı bilirim. Eski kasa tvs apache'yi düşünebilirsin. Yeni kasası Türkiyeye gelince eski kasalarının sıfır fiyatını 4.000e kadar çektiklerini duydum. Bence görüntü çekiciliği açısından TVS bir kaç adım daha önde. O yüzden de TVS'yi tercih ettim diyebilirim. Umarım pişman olmayacağın bi motor alırsın :)

Daha 3 gün oldu kanuninin motorunu adam elinde yolda servise getiriordu daha yeni almış 170 cc idi

2.El alırsam baktırabileceğim bir motorcu tanıdığım yok çevremde bildiğim motorcuda yok.Bu yüzden düşünmüyorum.
Serdar bey ile arora 180-19 konusunu görüştüm motor 200 cc ve 16 Hp olduğu için başlangıç için beni zorlar.

Bu yüzden Kanuni gt 170 r modelini düşünüyorum çünkü başka alabileceğim bir motor bulamadım.
Daha motoru almama 2 ay var henüz erken ama gene de görüş almak , bir şeyler öğrenmek ve tavsiyelerinizi araştırıp öğrenmek istiyorum.

Daha 3 gün oldu kanuninin motorunu adam elinde yolda servise getiriordu daha yeni almış 170 cc idi

Belki ufak tefek basit bi sorundur bi ariza verdi diye markayi kotulemek bnce yanlis

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------

fabrikayı filan aradım tiger 200 üretimden kalkmış ne yazıkki....

Katalogun yalancisiyim :queen: bizim bayiden fiyat aldim siyah rengi pazarlik yapmadan 3,450 tl dedi arora ar 180 e

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar