karaburun çeşme ve kıyı turu(15 saatlık gezi)-izmir

iki arkadaş kafaya koyduk hafta sonu gezicez diye izmirde sabah saatleri hava kasvetli yağmur yağsam mı yağmasam mı diyor bizim şansımızı deneyelim dedik düşdük yollara ilk olarak tonbalıklı sarımsaklı omletimizle güzel bir kahvaltıyla başladık..

image hosting no sign up
image upload with preview
ve yola hazırız.. :)

screenshot captor
imag
print screen windows xp
bu havayı görünce gerimi dönsek diyoruz ama sonra vazgeçip devam ediyoruz hava resmen fırtına öncesi bulutlar.. :)

image hosting no account
screen shot on pc
image upload without registration

yol üzerinde fırsat buldukca çekdiğim fotoraflar..

upload pictures online
screen shot in windows
image hosting above 5 mb
screenshot on pc
screenshot on pc
imagen
ve hava düzeliyor hatta mükemmel oluyor tabi biz bu durumdan memnunuz ama kafaya koymuştuk yağmuda yağsa giricekdik gezicekdik.. :D

screen shot apple
birkaç alışveriş yapdıkdan sonra sahilimize doğru yol alıyoruz

screen capture windows
sonunda alaçatı 2 gün önce başka bir arkadaşla keşfettiğimiz sahili ve kulubeyi hemen kapıyoruz ve eşyaları felan yerleştirip artık terletmeye başlayan montu çıkarıp denizin serin sularına atlıyoruz su mükemmel cam gibi.. :)

imagen
how to take a screenshot on a pc
how to take screenshots
picture upload
screenshot tool
image hosting site
free screenshot software
yanımdan ayırmadığım nargilemi hazırlayıp güzel bir keyif yapıyoruz.. :)

free upload
free upload pictures
upload a picture
how do you print screen
upload image online free
windows screenshot
sahil ve sahil etrafından fotolar..

screenshot on pc
screenshot on pc
screen shot
image hosting over 10mb
image hosting over 10mb
img host
img host
image upload no registration
image hosting over 10mb
image hosting 10mb limit
image hosting 12mb
image hosting 12mb
orda golgede keyif yapan midyeci abimiz.. :) biraz sohbet edip devam ediyoruz

img
image hosting over 10mb
gelmişken alaçatı merkezede uğrayalım diyoruz.. :)

screen cap
image url upload
image hosting free no registration
picture hosting
photo host
image url upload
tekrar yola çıkıyoruz karaburun mu saferihisarmı derken ikisinede gidelim diyoruz ordanda hatta özdereye geçicez planda ama evdeki hesap çarşıya uymuyor karaburnun 50 km lik yolu 1 buçuk saaten fazla sürüyor yollar yata yata keyifli ama akşam okadarda keyifli olmıcak.. :)

screen capture software
taking a screen shot
screen shot windows
image hosting 30 mb
image hosting over 5mb
kıyıdan kıyıdan mola vere vere gidiyoruz

photo sharing
image upload no size limit
upload pictures free
screen capture
image hosting no account
free photo hosting
free photo hosting
photo uploading
snagit
screencapture
screen shot software
screen shot capture
picture sharing
how to screenshot on windows
how to make screen shot
windows screenshot tool
screenshot capture
picture sharing
image upload with preview
screenshot
image hosting site no sign up
image hosting site no sign up

burdan sonrasında artık mola vermiyoruz hava kararmak üzere olduğu için kararmadan kara burna varmak istiyoruz ama virazlı yollar olduğu için temkınlı ve hız yapamadam gidiyoruz max 70 40 arası seyir ile..
vee kara burun ilk fotolardaki yol çok güzel üzerinizde ucurum yanınızda deniz gördüğüm en enteresan yollardan birisi.. :)

windows screenshot
windows print screen
uploading pictures
imagen
how to make screen shot
upload photos

veee sonunda kararburun.. :)

image hosting without account

pic upload

orda bir kulube msa bulup yerleşiyoruz.. :D daha önce şokdan aldığımız cerezleri gömüyoruz o yollar açıkdırıyor insanı.. :)

free pic
image hosting sites
green shot
free photo upload
screenshot software
image hosting no register
pc screenshot
screenshot app
screen shot software
green shot
picture hosting
image hosting site
image hosting without registration
image upload no compression
free screen capture software

burdan sonrasında telefonumuz şarzi bitiyor zaten havada kararıyor ama kısaca tecrubemi paylaşmak isterim karaburna tekrar gidiceğimden şüpem yok ama koca bir günü sadece karaburna ayırmak gerekiyor çok şahane her virajda durum manzarayı keyif edesi geliyor insanın yol üzerinde duramadığmız okadar yer var ki anlatamam fotolarında çoğunu koyamadım bukadar yeter dedim umarım yakın bir zamanda daha planlı birşekilde yolum düşer alaçatının ise sahili denizi anlatmayla tarif edilemicek kadar güzel toplamda eve geldiğimde 360 km yol yapmışız son olarak bukadar gezdikden sonra sabah kalvaltısının borcunu arkadaş vali kebabı ısmarlıyarak ödemiş oldu ve eve sağ salim döndük.. :)..

Tebrikler güzel bir gezi olmuş, Ayrıca şu Alaçatı'daki plaj nerde tam olarak ?

Kısmet olurda son tayinimi memleketim olan İzmire çıkarmayı başarırsam motorumla gitmeyi istediğim yerlerden biridir Karaburun tarafı.Yolları gerçekten çok virajlıdır pek sürat yapılmaz öyle ki ben evden Karaburun eğrilimana balığa giderken 100km lik yolu üç saatte gittiğimi bilirim.Paylaşım için teşekkürler.

Elinize , cebinize , motorunuza sağlık. Güzel bir gezi yapmışssınız be abi maşallah =) Güzel ekip olmuşsunuz :)

:) iyi ekibiz motoru ben öğrettim ben aldırdım arkadaşada sanırım uzun bir süre beraber olamıcaz balıkesire tayni çıkdı arkadaşın subaydı geçici olarak burdaydı :) umarım aynı kafada bir ekib daha kalabalık şekilde gideriz bidaha.. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------

Kısmet olurda son tayinimi memleketim olan İzmire çıkarmayı başarırsam motorumla gitmeyi istediğim yerlerden biridir Karaburun tarafı.Yolları gerçekten çok virajlıdır pek sürat yapılmaz öyle ki ben evden Karaburun eğrilimana balığa giderken 100km lik yolu üç saatte gittiğimi bilirim.Paylaşım için teşekkürler.

aynen öğle gece dönerken 10 km arkadaş önde gitti 10 km ben insan yoruluyo takıp daha kolay tabi ama çok keyifli bir yolculukdu kafamda birdaha gitmek var :) olurda görürsen bir mh drift yanına dururum.. bilinki benim.. :D

oğleydi bidaha yapcam yakın bir zamanda ama bu sefer sadece karaburun olcak gezilcek cok yeri varmış çok hızlı geçdik biz birçok kısmını..

Ben omlete takıldım. Tarifini alabilir miyim? :)

:D ne demek once konserve tonbalığını tavaya koyuyoruz :D sonra birbirinden ayrılana kadar yanı 5 7 dk ka arası tavada pıstıkden sonra dovulmus sarımsaklarımızı tavaya koyuyoruz 2 3 dk daha pistikden sonra yumurtayı sarısı dağılacak sekilde kırıp pişiriyoruz :D gune zinde başlamanın yolu.. :D ozelikle uzun motor yolculuklarında boğağaza gelen havadan usutme hafif bir üşütme olduğundan sarımsak faydalı oluyor gibime geldi :D

Gezi harika fotolarda, ama o 360 km nin hız ortalaması hesaba katılırsa 7-8 saat sürüş yapar... Tam deli motorcu işi:thumleft:

Tebrikler...

Gezi harika fotolarda, ama o 360 km nin hız ortalaması hesaba katılırsa 7-8 saat sürüş yapar... Tam deli motorcu işi:thumleft:

Tebrikler...
:) teşekürler geri kalan kısmı denize girme orda burda gezmeyle geçdi hız ortalaması 110 du nadiren kendi kapımızda yarıstık ama oda 130 felan cıkmısızdır kara burun yoluna girene kadar bu.. :) gece donusdede yorucu olduğu icin 10 km o onde oldu ben takip ettim 10 km ben otobana gelince vermedim onde ben.. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar