Herkesin bir kahramını vardır. Kimin Bmw kiminin Honda kimini Yamaha v.s önemli olan kahramanından ne öğrendiğidir nasıl olduğu değil 
BMW'nin 500 cc altı motosikleti yok ki :queen:, Hindistan pazarına girmek için yaptıkları bir hamle.
TVS dandik...
Ulen gene neyin kavgası çıkıyor anlamıyorum ki?
Alman'la Hint'li anlaşmış.
Fakat Türkler gene birbirine girmiş.
Hep bir mücadele, hep bir ispat çabası...
Sportifliğin ötesinde...
Bu kadar hınç doluysak, gerçekten öfkemize sebep olan kişilerle hesaplaşalım derim.
Slmlr,
Brkn
Hyo ve yamaha? Bir yanlislik olmasinayrica hyo nun kalitesini ne ile kiyasliyorsunuz? Fiyat persormans dersen orda hooooppp derim
![]()
arkadaş tvs ye binmeyi ve tvs ye laf edilmesini yedirememiş anlaşılanmotorların kalitesini distrübitör firmalar belirlemiyor güzel kardeşim. daha önceden husqvarna marka dünyanın en iyi supermoto markalarından biri olan firmayı türkiyeye kuralkan (hyosung) getiriyordu. ne yani kuralkan getirdi diye millet o markay supermoto ya 20 milyar veripte almadımı aldı. marka iyiydi çünkü. şimdi (tvs ye kötü demiyorum) tvs kötüyse isterse ducati alsın distrübütörlüğünü ne farkeder ???
---------- Post added at 14:16 ---------- Previous post was at 14:10 ----------
ha bide artık tvs leri borusana götürecekseniz bakım için bakım maliyetleri üfff...
TVS dandik...
Yanlış düşünce :S
Senin objektif bakış açını şimdi daha net anlıyorum bu yorumundan
yav dev yamaha çinli jianshe ye , başka dev honda çinli sundiro ya güvenmişte, bmw hintli tvs ye güvenince mi suç oluyor ??
ne var bunda.
Var,Türkiyede pek bilinmiyor.
mesela şunlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-g-450-x-orjinal-122492449/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ha-temizi-bulursaniz-bedavaya-123014987/detay
BMW yıllarca Dakar rallisine katıldı..Dakar'da 450 cc üzeri motorlar da artık kullanılmayacağı gibi alt segment boşluğunu doldurmayı düşünmüş olabilirler.
Bu arada F800 serisinin motor bloklarını da Zongshen yapıyor.