Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

keyifli geziler madem gezgin abi,, a101 marketleri orda varsa bu qerşembe çadır ve te uyku tulumu filan gelecekmiş ihtiyacın varsa

tayfun nasıl kazık attılar bu çinliler bende şu an bir ürün bekliyorum ama banada kazık atacak gibiler dispute yaptım 15 günlük süre var onu bekliyorum
bakalım satıcı ne gibi bir cevap verecek,,,

murat eldivenler var seç alalım bir tane ama kamera orda varmı bilemedim o modellerden

gene düşürdüm motoru.
bu 11. düşürüşüm oldu. az bi meyil görmesin hemen atıyo kendini yere şerefsiz :)
düşünce bişey olmuyoda, benzin aktı yere, yakıt ölçümüm sapıtacak ona üzüldüm..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yapmış olduğum gezi
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/116129-haritadan-yon-tayini-ucmakdere-gezisi.html#post3025559

Eyv.Murat saolasın:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------

gene düşürdüm motoru.
bu 11. düşürüşüm oldu. az bi meyil görmesin hemen atıyo kendini yere şerefsiz :)
düşünce bişey olmuyoda, benzin aktı yere, yakıt ölçümüm sapıtacak ona üzüldüm..

Yahu tahsin bu motorun sana garezi var :queen: geçmiş olsun sende bişi yok herhal?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------

keyifli geziler madem gezgin abi,, a101 marketleri orda varsa bu qerşembe çadır ve te uyku tulumu filan gelecekmiş ihtiyacın varsa

tayfun nasıl kazık attılar bu çinliler bende şu an bir ürün bekliyorum ama banada kazık atacak gibiler dispute yaptım 15 günlük süre var onu bekliyorum

murat eldivenler var seç alalım bir tane ama kamera orda varmı bilemedim o modellerden

Saolsun Murat bi fazla varmış bana yolladı çadır ama bir problem çıkarsa bakarım 101' e bim'e...

6 ay geçti hala mal ortada yok, bir sürü bahane, artık pes ettim ben de. Zaten az bir paraydı, boş verdim artık.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar Ramazan önerilen motoru Bursadan bizim bi arkadaş kullanıyor Erdek Festivali dönüşü açık ara önümden gitti yakalayamadım da :cherry: çok seri bi makinası var titreşimde pek yokmuş memnundu kullanan arkadaş :cat:

Eyv.Murat saolasın:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------

Yahu tahsin bu motorun sana garezi var :queen: geçmiş olsun sende bişi yok herhal?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------

Saolsun Murat bi fazla varmış bana yolladı çadır ama bir problem çıkarsa bakarım 101' e bim'e...

yok abi ben kendimi kurtarıyorum genelde.
ama garibim arkadaki 40kg dengesini bozuyor sanırımki azbi eğimde yapışıyor yere
en iyisini sen yapıyosun yanayak yerine devamlı ortaayak :cat:

Arkadaşlar Ybr nin debriyaj teli bizim Salcanolara uyuyor diye yazmıştı Tahsin Gaz telide uyuyormu Ybr'nin bizim motorlara ?Yakında bir Çanakkale Şehitlik,Truva gezisi düşünüyorum yedek olarak alayım diyorum.

abi gaz telide uyuyor gördüğüm kadariyle. ama ben orjinalini değişmedim.
gaz teli kolay kopan birşey değilmiş. ama 10.000km oldumu değişeceğim. ybr gaz teli aldım. baktım uyuyor gibi. ama değişmedim
debriyaj telinide takmadan iğne enjektörle içini yağ dök abi. daha uzun ömürlü olur
bak ben 3000km de kopardım orjinal debriyaj telini. yağladığım yeni ybr teliyle değiştim kopan debriyaj telini. 5600km dir kullanıyorum halen ilk günkü gibi.
bence şimdiden değiş. kafan rahat olsun

abi gaz telide uyuyor gördüğüm kadariyle. ama ben orjinalini değişmedim.
gaz teli kolay kopan birşey değilmiş. ama 10.000km oldumu değişeceğim. ybr gaz teli aldım. baktım uyuyor gibi. ama değişmedim
debriyaj telinide takmadan iğne enjektörle içini yağ dök abi. daha uzun ömürlü olur
bak ben 3000km de kopardım orjinal debriyaj telini. yağladığım yeni ybr teliyle değiştim kopan debriyaj telini. 5600km dir kullanıyorum halen ilk günkü gibi.
bence şimdiden değiş. kafan rahat olsun

Eyvallah Tahsin.Ben yedek olarak bulunsun diye alıcam,zaten bu benim 5.motor ben senelerdir yeni olsun 2.el olsun ilk iş aynen senin dediğin gibi debriyaj,gaz,Km telini yağlarım bu güne kadar telim kopmadı:cat:(ilk motorumun hariç)

Ahmet Bimden almış olduğun çadır yağmuru geçiriyormu,bulunduğum yerdeki A101 e 26 mayısta otomatik çadır geliyormuş alayım bir tane...

Salcanocu abilerim hepinize merhaba. :)
20130512173612.jpg

Beyter yazıcaktım e'ler sığmadı :)
20130512175151.jpg

20130512173419.jpg

Saat yolda işe yarıyor tavsiye ederim:cat:
20130501143223.jpg

Geçen haftaki abant gezisinden 1 kare

Arkadaşın tavsiyesi üzerine Wd 40 almayı düşünüyorum fikirlerinizi almak isterim ne işe yarar nasıl kullanılır?? vs. :silent:

salcano yazısını değişmişsin güzel olmuş.
saat da çok hoşuma gitti. nerden aldın ?
bana çok lazım oluyor gün içinde dakikalı çalıştığımdan.

wd 40 asli görevi pas sökücüdür. ama yağlayıcı olarakta kullanılır.ama zincir falan yağlanmaz
ben würth ünkünü kullanıyorum. ama birkaç çekiç darbesi bu pas sökücülerin alayından daha iyi iş yapar :queen:

İyi akşamlar Enes göstergeler çok hoş olmuş.BEnimde iki gündür motoru tam durduracakken bir ses geliyor.Özellikle boşta geliyor.YAvaşladığım sırada tak tak tak tak diye teker dönme hızında bir ses sanki.Ama motordan geliyor gibi gedi anlamadım.Bugün uçurtma festivali vardı.Çocukların masum gülümsemesi gibi yok

Sx3U4.jpg

4aKsn.jpg

fzZ82.jpg

N9hFq.jpg

n73Q1.jpg

KlVZe.jpg

WVSiJ.jpg

lhe2D.jpg

fGThM.jpg

KRXyI.jpg

ben sadece boş vites yokuşaşağı inerken frene bastığımda tıktıktık diye bi ses duyuyorum ön frenden gelen.
vitesteyse motor sesinden duyulmuyor, okadar az bir ses
umursamadım hani
sendekide o tür birşey mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar