[Adana - MT]

Arkadaşlar, bu hafta sonu kıl çadırı gezisi öneriyorum. Katılımcılar şöyle...

- Fazerr Muzo ve Oskar :mrgreen:
- Çelik Gürsel ve motoru :flower:
- Burak ve Beyaz VFR :pr:
- Bora ve kuşu :queen:

Gelmek isteyen ismini eklesin :p

Ben gelemiyecem işim var :pl:

günaydın.hayırlı sabahlar hayırlı kazançlar seferi olanlara,da hayırlı yolculuklar.muzaffer bu nasıl davettir anlamadım.

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.bu hafta benim de işim var.ayrıca bu hafta sonu ANNELER GÜNÜ (ama benim annem yok :pr::salut:). akşama görüşürüz.

günaydın Adana Mt en güzel günler sizin olsun. Akşam görüşmek dileği ile:rendeer:

Günaydın millet :rendeer:

Malatya dan iyi akşamlar,
Bu hafta sonu yayladayım.
İlaçlama işleri var, size keyifli sürüşler.

Yusuf abi, olmadı rotayı senin yaylaya çeviririz :p

günaydın.hayırlı sabahlar hayırlı kazançlar seferi olanlara,da hayırlı yolculuklar.muzaffer bu nasıl davettir anlamadım.

Fatih abi, sende hemen düştün. Lafım adaşım Muzoya, oda siteye girmiyor ne yapim :pr:

gunaydın arkadaslar
yaz sıcaklıgını hissetdirirken araclarda yogunluk basladı.
herkese kolay gelsin.
geziye gideceklere iyi eglenceler ben bu hafda acil nöbetindeyim.

Günaydın...:rendeer: Hayırlı Çarşambalar. (Akşam toplantı var ya ondan.) :queen:

Hava Durumu Tahmin sitelerine göre:"Cumartesi sabahı ile Pazartesi gecesi geç saatler arası yağmurlu hava bekleniyor"
Başkanımın dediği gibi zaten anneler günü. Bence PTT haftası.:thumright:thumright:thumright:thumright

Murat Hocam bence fiyatı hesaplı bir incele istersen tavsiye ederim. hem sıfır hemde makine güzel, belki camgözde bu fiyata verebilir, bir sormak lazım :wiinkk:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-rks-rks-200-r-cross-super-arazi-araci-122894793/detay

Merhabalar...

bu arada bu hafta sonu enduro 3. ayak koşulacaktı var mı gidecek olan...[/QUOTE]

Yagmurlu bir hafta sonu olacak gibi gorunuyor....Bi ugrar bakarim diye dusunuyorum...

Günaydın millet :rendeer:

Yusuf abi, olmadı rotayı senin yaylaya çeviririz :p

Fatih abi, sende hemen düştün. Lafım adaşım Muzoya, oda siteye girmiyor ne yapim :pr:

evettttttttttttttttttt kıl çadırı deyince hemen siteye girme ihtiyacı duydum gerçektende bu hafta rotam belli arzu eden gelirrrrr.gelmeyen evde kebap yapar ben ordanda denize çimmeye gideyom okadar:cat:

evettttttttttttttttttt kıl çadırı deyince hemen siteye girme ihtiyacı duydum gerçektende bu hafta rotam belli arzu eden gelirrrrr.gelmeyen evde kebap yapar ben ordanda denize çimmeye gideyom okadar:cat:

Ah be adaşım ah, hafta sonu yağiş gösteriyor :cyclopsan Nasıl denize girecen merak ettim :pr:

İyi günler herkese...:rendeer:
Akşamki toplantımız çok keyifli ve neşeliydi...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar