Kanuni Kanuni Gt 170 (Yeni Model)

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. bende turuncu rengi var siyahınıda merak ettim fotoğraf yüklersen seviniriz...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. En kısa zamanda fotoğraf bekleriz siyah rengini merak ettim...

hayırlı olsun arkadaşım öncelikle yükleyeceğin resimleri facabook a eklemeni tavsiye edrim daha sonra msaj yazdığımız alanda
insert image yazılı yere tıkla sağdan 3 sırada daha sonra facebookta yüklemek istediğin resimin üstünde sağ tıkla ve resim url sini kopyalayı sec daha sonra bunu insert image tıklayınca acılan url penceresine yapıştır ve onayla bukadar
çok kolay bir işlem örnek olsun diye bir resim atıyorum
299489_10150284811156445_817033_n.jpg
daha sonrada cevap butonuna basıyorsun işlem bitiyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------

bune muhteşem bir motor hayallerimdeki gibi allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------

Arkdaşlar bende aldım bu motorsikletten fakat bu rodaj dönemi hakkında pek bir bilgim yok bilen bir arkadaş varsa açıklayablirmi nasıl gitmem gerekli neler yapmam gerekli biraz bu konuda acemiyim yardımcı olursanız sevinirim...

rodajda motoru çok sıkıştırmayaçaksın mümkünse 60 km pek geçme anlık gazlamak gerekebilir bazen trafikten kaynaklanan ama abartma ilk 500 km kadar daha sonra yağını değiştir etrafını kontrol ettir ustasından deneme sürüşü yapmasını rica et nede olsa kulağı daha aşinadır 1500 km kadar 90 pek geçme ha bu arada sık sık motoru gözden geçir muhakkak bir yerler gevşeyeçektir unutma motorun etrafında kısa bir tur at anahtar takımın varsa yanında gevşeyen yerleri sık zincir boşluğunu kontrol et
ayarlamasını bilmiyor çok kolay bir kere görsen yaparsın anlayan birinden yardım al ani lastik patlamalarına karşı kolay tamir köpüklerinden al yanında dursun en azından seni tamirciye kadar motoru itmemene yardımcı olur motorun bezinini fulleme yarım depo yap motora alışana kadar
kazasız sürüşler dilerim

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------

boşa alırken ara gaz verin arkadaşlar daha rahatt geçiyor gaz verirken aman dikkat debriyaj iyice sıkın

Arkdaşlar bende aldım bu motorsikletten fakat bu rodaj dönemi hakkında pek bir bilgim yok bilen bir arkadaş varsa açıklayablirmi nasıl gitmem gerekli neler yapmam gerekli biraz bu konuda acemiyim yardımcı olursanız sevinirim...

Kullanma kılavuzunda yazmıyormu Rodajla alakalı bilgiler? Bence detaylı bi oku derim. Sadece hangi düğme ne işe yarıyor hangi kol me işe yarıyor arka teker nerde ön teker nerde onu anlatmıyordur herhalde. Rodaj hakkında da birşeyler anlatıyordur herhalde :) Bi oku derim en doğru anlatımı orada bulursun. Kaç km hızı geçmeyeceksin kaç devirden yukarı zorlamayacaksın aynı devirde uzun süre gitmemen gerektiği gibi bilgiler yazıyor olması lazım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------

Anlatın için teşekkür ederim AsyMeTRiQue.

işte motorum...

Önemli değil onegi. Bildiklerimizi paylaşmak için buradayız.

Video konusuna da bi girsek çok iyi olacak :) Bi sesini duyaydık iyiydi...

Alan bütün arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kazasız belasız kullanın... Rodajdan sonra kaça çıkıyabiliyor motor bilmek isterim. Ama dediğim gibi maximum hızı "RODAJDAN SONRA DENEMENİZİ ÖNERİRİM! RODAJDA ZORLAMAYIN ALETLERİ"

arkadas lar bende bugun sabah aldım fazla zorlamadım 60 km yaptm bi ara 80 km ye cıktm motor gayet iyi tekerler 10 numara :)

evet arkadaşlar bende nihaye bugun iş çıkışı teslim aldım, benim motorda siyah. Akşam oldugu için ben resim falan çekemedim. Eve gelene kadar 30 km yaptım. ilk izlenimlerim. 7000 devir 5. viteste 100 km görecek gibiydi, daha fazla zorlamak istemedim. Göstergedeki kırmızılar 9000 devirde başlıyor, demekki 9000 devirde benim tahminim 120 yi bulur tabi biraz açılması lazım. Herkesin şikayet ettiği gibi yan sehpası hiç guven vermiyor, o yuzden orta sehpada bırakmak daha akıllıca. Görüntüsü, falan bence çok iyi lastiklerin geniş olması farklı kılıyor gerçekten. Yakıt ne kadar yakar bilmiyorum, haftasonu biraz uzun yol gidecem bi 200-300 km öyle bie palnım var. Ozaman anlayabilirim sanırım. Garanti belgesinde ilk bakım 800 km yazıyor, satıcı bu km gercirme dedi. Rodaj dönemi ozaman bitecekmiş dediğine göre. Motorun torku gücü kesinlikle tatmin ediyor bence, verdim paranın karşılıgını alacam gibi. Ben tek eksi yanı, titreşim konusu. Evet motorda titreme var gerçi benim en son kullandıgım motor kardeşimin ktm duke 200 idi. Onunla kıyaslıyorum en son onu kullandıgım için, ktm ye göre titrşimi biraz fazla (gerçi onunla kıyaslamak ne kadar dogru bilemem, o motor 11.500 TL civarında) ama öyle ayaklarımı agrıtacak kadar falan değil öyle rahatsız etmiyor. Eve gelene kadar hava kararmıştı, farı bana ayarsız geldi yolu değil yukarıyı aydınlatıyordu, haftasonu servise götürüp bi baktırıcam. Birde arkadaş 8000 devirden sonra devir saati sapıtıyor diye yazmış, ben okadar basmadıgım için bilmiyorum onuda bi kontrol edecem. Yani ilk izlenimim bence fiyatına göre degecek alınabilir yani, tavsiye ederim. Birde evet boşa almakda bende bazen cok zorlandım, ara gazla deneyeyim bakalım alışabilecekmiyim.

Onegi motoru çalıştırıp sesini dinletmen falan mümkünmü..gaz falan versen.. :)bir vidyo bekliyoruz

Yeterki siz isteyin. Buyrun buda videosu...

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:08 ----------

Kullanma kılavuzunda yazmıyormu Rodajla alakalı bilgiler? Bence detaylı bi oku derim. Sadece hangi düğme ne işe yarıyor hangi kol me işe yarıyor arka teker nerde ön teker nerde onu anlatmıyordur herhalde. Rodaj hakkında da birşeyler anlatıyordur herhalde :) Bi oku derim en doğru anlatımı orada bulursun. Kaç km hızı geçmeyeceksin kaç devirden yukarı zorlamayacaksın aynı devirde uzun süre gitmemen gerektiği gibi bilgiler yazıyor olması lazım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------

Alan bütün arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kazasız belasız kullanın... Rodajdan sonra kaça çıkıyabiliyor motor bilmek isterim. Ama dediğim gibi maximum hızı "RODAJDAN SONRA DENEMENİZİ ÖNERİRİM! RODAJDA ZORLAMAYIN ALETLERİ"

AsyMeTRiQue bu kez video olayına yardımsız girebildim. Umarım istediğiniz gibi olmuştur.

Teşekkür ederim..güzel çekmişsin..güle güle kazasız belasız kullan :)

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah hiç birimize kaza bela yaşatmasın bu meledin keyfi çok farklı bir zevk ama kazasıda bir o kadar kötü sonuçlar doğuruyor. Allah hepimize kazasız belasız sorunsuz sürüşler nasip etsin. Motoru olmayanlara veya yenilemek isteyenlere de daha da güzellerini nasip etsin...

Dediklerinde haklısın fakat ben kullanma klavuzunu almayı unuttum. O yüzden biraz şüphe duydum rodaj konumunda çok motorsiklet kullandım ama sıfır bir motor ilk defa alıyorum o yüzden geri dönüşü olmayan hatalar yapmak istemiyorum..

Yeterki siz isteyin. Buyrun buda videosu...

https://www.youtube.com/watch?v=xRnJHOul1YQ&feature=youtube_gdata_player

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:08 ----------

AsyMeTRiQue bu kez video olayına yardımsız girebildim. Umarım istediğiniz gibi olmuştur.

Bende tam onu diyecektim helal olsunzaten (bir web tasarımcı olarak söylüyorum ) resim video falan hepsi medya olarak geçer ekleme olayları falan hemen hemen aynıdır :) kod olayına girmiyorum tabi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------

Dediklerinde haklısın fakat ben kullanma klavuzunu almayı unuttum. O yüzden biraz şüphe duydum rodaj konumunda çok motorsiklet kullandım ama sıfır bir motor ilk defa alıyorum o yüzden geri dönüşü olmayan hatalar yapmak istemiyorum..

Beni yanlış anlamamani isterim eleştirmek icin soylemedim. En doğru bilgileri orda bulursun demek istedim sadece :) kılavuz yoksa olan arkadaşlar bi ozetleyebilirmi neler yazdığını rodajla ilgili

walla kullanama kılavuzu vermediler :cherry: dur ben bir arayıp soruyun nerede bunun kılavuzu diye. iyi aklıma getirdin.

Bende tam onu diyecektim helal olsunzaten (bir web tasarımcı olarak söylüyorum ) resim video falan hepsi medya olarak geçer ekleme olayları falan hemen hemen aynıdır :) kod olayına girmiyorum tabi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------

Beni yanlış anlamamani isterim eleştirmek icin soylemedim. En doğru bilgileri orda bulursun demek istedim sadece :) kılavuz yoksa olan arkadaşlar bi ozetleyebilirmi neler yazdığını rodajla ilgili

Yok gardaş yanlış anlamadım seni.. dediğim gibi kılavuz yok ortada diğer alan arkdaşlarada vermemişler o yüzden biraz sıkıntı yaptım kendime.

Ciddi olamazsınız ya klavuz olmadan vermeleri normal değil... Bi selenin altına bakın derim ben bayide toplarlarken gördüğüm icin küçük bir de anahtar seti veriyorlardı yanında onu da selenin altına attı ordaki eleman sordum özellikle bu takım motoru alanlara mi gidiyo diye aynen standart çıkar içinden dedi küçük bi bez torbanın içindeydi anahtaarlar. Sizin bayilerde bunu yapmış sa kılavuzu falan selenin altına koymuş olabilirler belki. Gerçi dikkat etmedim ben o alette selenin altında klavuz falan varmiydi diye ama bi bakin derim...

Ciddi olamazsınız ya klavuz olmadan vermeleri normal değil... Bi selenin altına bakın derim ben bayide toplarlarken gördüğüm icin küçük bir de anahtar seti veriyorlardı yanında onu da selenin altına attı ordaki eleman sordum özellikle bu takım motoru alanlara mi gidiyo diye aynen standart çıkar içinden dedi küçük bi bez torbanın içindeydi anahtaarlar. Sizin bayilerde bunu yapmış sa kılavuzu falan selenin altına koymuş olabilirler belki. Gerçi dikkat etmedim ben o alette erkenn altında klavuz falan varmiydi diye ama bi baloncukn derim...

Selenin altında küçük bir anahtar torbası var bir tane tornavida buji anahtarı ve 10 12 anahtar. başka bişey göremedim.belki aküyü takarken motoru toplarken çıkarmış olabilirler

Selenin altında küçük bir anahtar torbası var bir tane tornavida buji anahtarı ve 10 12 anahtar. başka bişey göremedim.belki aküyü takarken motoru toplarken çıkarmış olabilirler

Bi bayinizi arayıp sorun kılavuz cikmiyormu diye ama cikmiyorsa da ki olabilir :) kanuni bu sitesinde bu modelin sayfasında indirilebilir (pdf) bi klavuz olması lazım ona bi bakın derim...

evet arkadaşlar bende nihaye bugun iş çıkışı teslim aldım, benim motorda siyah. Akşam oldugu için ben resim falan çekemedim. Eve gelene kadar 30 km yaptım. ilk izlenimlerim. 7000 devir 5. viteste 100 km görecek gibiydi, daha fazla zorlamak istemedim. Göstergedeki kırmızılar 9000 devirde başlıyor, demekki 9000 devirde benim tahminim 120 yi bulur tabi biraz açılması lazım. Herkesin şikayet ettiği gibi yan sehpası hiç guven vermiyor, o yuzden orta sehpada bırakmak daha akıllıca. Görüntüsü, falan bence çok iyi lastiklerin geniş olması farklı kılıyor gerçekten. Yakıt ne kadar yakar bilmiyorum, haftasonu biraz uzun yol gidecem bi 200-300 km öyle bie palnım var. Ozaman anlayabilirim sanırım. Garanti belgesinde ilk bakım 800 km yazıyor, satıcı bu km gercirme dedi. Rodaj dönemi ozaman bitecekmiş dediğine göre. Motorun torku gücü kesinlikle tatmin ediyor bence, verdim paranın karşılıgını alacam gibi. Ben tek eksi yanı, titreşim konusu. Evet motorda titreme var gerçi benim en son kullandıgım motor kardeşimin ktm duke 200 idi. Onunla kıyaslıyorum en son onu kullandıgım için, ktm ye göre titrşimi biraz fazla (gerçi onunla kıyaslamak ne kadar dogru bilemem, o motor 11.500 TL civarında) ama öyle ayaklarımı agrıtacak kadar falan değil öyle rahatsız etmiyor. Eve gelene kadar hava kararmıştı, farı bana ayarsız geldi yolu değil yukarıyı aydınlatıyordu, haftasonu servise götürüp bi baktırıcam. Birde arkadaş 8000 devirden sonra devir saati sapıtıyor diye yazmış, ben okadar basmadıgım için bilmiyorum onuda bi kontrol edecem. Yani ilk izlenimim bence fiyatına göre degecek alınabilir yani, tavsiye ederim. Birde evet boşa almakda bende bazen cok zorlandım, ara gazla deneyeyim bakalım alışabilecekmiyim.

GT170 alan arkadaşlar lütfen bu motorun birde üstünde şöyle kısada olsa bir tur atarken video sunu yüklerseniz çok memnun olurum şimdiden tşk

Çok sevindim alan arkadaşlar abiler için kazasiz belasız nice sürüşler dilerim kısmetse bende alıcam ama henüz tarih belli değil gerçekden hoş görünümlü bi motor tahmin ettiğimdende güzel duruyor.

Tekeriniz Düz Bassın :)

Arkadaşlar bayi ile konuştum internetten indireceksiniz dediler. Sitesinde aradım bulamadım sonrasında müşteri hizmetlerini aradım. onlarda site güncelleniyor yarın (08.05.2013) indire bilirsiniz dediler. Ama yazılı olarak ürünü kullanma kılavuzunun olmaması bana çok saçma geldi. Bütün ürünlerde kullanma kılavuzunun olması yasal bir zorunluluk değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar