Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. bende turuncu rengi var siyahınıda merak ettim fotoğraf yüklersen seviniriz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. En kısa zamanda fotoğraf bekleriz siyah rengini merak ettim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------
Arkadaşlar Motora ait fotoğrafları ekleyemiyorum çünkü nereden ekleneceğini bulamadım. nasıl yapılacağına ait yol gösterirseniz onları da eklerim.
Daha sadece 30 km yaptığım için çok fazla yorum yapmak yanlış olacaktır. ilk izlenimlerim kesinlikle çok iyi. yorumlarda belirtildiği gibi bariz bir tireme yok sadece standart motorun titremesi var. bozuk yollarda süspansiyon gayet güzel. sadece yan yatırma ayaklığı hoşuma gitmedi bana hiç güven vermedi. her an kapanacak gibi duruyor. daha detaylı deneyimlerimi ileri ki günlerde paylaşmak istiyorum. malum daha 30km. yol yaptım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
h.dural kardeş motorun siyahını aldım. fotoğraf ekleme konusunda yardımcı olursanız fotolarıda ekleyeceğim.
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. En kısa zamanda fotoğraf bekleriz siyah rengini merak ettim...