Fazer zincir temizleme ve yağlama Fotoğraf ve Videolu anlatım

Herkese merhabalar
Bu hafta evde boş kaldık canımız sıkıldı. Motorun zincirini temizleyelim ve yağlayalım dedik
Zincir aktarmalı motora ilk başladığımda nasıl temizleneceği ile ilgili fikrim yoktu internette fazla video da yoktu
Yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olabilmek için bir tanede anlatımlı video çektik umarım beğenirsiniz
Bu arada zincir yağı Castrol dür
img9631d.jpg

img9633c.jpg

img9636v.jpg

img9640f.jpg

img9667a.jpg

img9671wk.jpg

img9692d.jpg

img9693fe.jpg

img9695u.jpg

img9701kj.jpg

img9704bv.jpg

Bu da Videomuz ;

Harika bir anlatım zevkle sonuna kadar dinledim ellerine ve ağzına sağlık üstad :) video'yu en kısa zamandada youtubeden çekip bilgisayarıma kaydedicem haberin olsun :)

Elinize kolunuza sağlık video ve anlatım çok güzel yanlız neden yağı ara ara sıktınız yani bas çek yapmak yerine zinciri stabil bir çekirde çevirip stabil bir şekilde yağı sıkmanın daha yararlı olacağını düşünüyorum.bu arada marushin kasktan memnuniyetiniz nedir kask araştırması içindeyim de :)

Abi ne yalan söyliim videolarınızın montajı yeter :cherry:

Hepsi keyifle akıyor, emeğinize sağlık :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok çok başarılı olmuş,emeğinize,elinize sağlık.

Emeğinize sağlık . :cat:

Çok teşekkür ederiz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------

Harika bir anlatım zevkle sonuna kadar dinledim ellerine ve ağzına sağlık üstad :) video'yu en kısa zamandada youtubeden çekip bilgisayarıma kaydedicem haberin olsun :)
Beğenmenize sevindik :) video sizindir istediğiniz gibi kopyalayıp paylaşabilirsiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------

Elinize kolunuza sağlık video ve anlatım çok güzel yanlız neden yağı ara ara sıktınız yani bas çek yapmak yerine zinciri stabil bir çekirde çevirip stabil bir şekilde yağı sıkmanın daha yararlı olacağını düşünüyorum.bu arada marushin kasktan memnuniyetiniz nedir kask araştırması içindeyim de :)
Çok teşekkürler :) Yağı ara ara sıkmamın nedeni hem zincir içine hemde zincir dış cephesine sıkmak isteyişimden. Marushin kask güzel ancak 120 ve üzeri süratlerde rüzgar sesi biraz fazla alırken bunu göz önünde bulundurunuz

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------

Abi ne yalan söyliim videolarınızın montajı yeter :cherry:

Hepsi keyifle akıyor, emeğinize sağlık :cat:

Çok teşekkür ederiz beğenmene sevindik :) bu işi gerçekten severek ve isteyerek yapıyoruz aynı zamanda çekerken eğleniyoruz sanırım o yüzden izlenecek kıvama geliyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------

Çok çok başarılı olmuş,emeğinize,elinize sağlık.

çok teşekkürler :)

Kardeş bir video ancak bu kadar orjinal ve kaliteli olur. Valla helal olsun. Bi an yabancı bir sitenin videosunu izliyom sandım.

Süper faydalı bir çalışma olmuş. Ben kendim zincir temizlerken lastiğe ve canta çöp poşeti sarıp bantlıyorum. Böylece sonradan temizleme derdim olmuyor.

başarılı olmuş :) diğer gezi videolarına da baktım, gayet güzel anlatımlı, standart dışı.. İzmir'e gidip geliyorum ara ara, eşim İzmirli, İzmir'de olsaydım çok güzel geziler planlayabilirdik diye düşünüyorum. Aynı kafalardayız :)
Bir de tank pad çıkarma videosu paylaşırsan gerçekten memnun olurum. Motosikleti yeni aldım, aldığım kişi tankpadi çıkarayım derken depoyu çizmiş hep :)

Hocam çok kaliteli bir video olmuş. Tebrik ederim. Diğer çekimi sabırsızlıkla bekliyorum ;)

Çok başarılı bi çalışma olmuş elinize emeğinize ağzınıza sağlık.

çok süper olmuş elinize sağlık
Çok Teşekkürler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------

adamsın....elinize sağlık

Estağfurullah beğenmenize sevindik :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------

Kardeş bir video ancak bu kadar orjinal ve kaliteli olur. Valla helal olsun. Bi an yabancı bir sitenin videosunu izliyom sandım.
Çok teşekkürler beğenmene sevindik. Zaten bunu çekmekte ki amacımız da buydu birazcık daha kaliteli ve anlaşılır olsun istedik. Mutlaka hatalarımız olmuştur ama diğer kısa filmlerimizde bunları telafi ederiz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:43 ----------

başarılı olmuş :) diğer gezi videolarına da baktım, gayet güzel anlatımlı, standart dışı.. İzmir'e gidip geliyorum ara ara, eşim İzmirli, İzmir'de olsaydım çok güzel geziler planlayabilirdik diye düşünüyorum. Aynı kafalardayız :)
Bir de tank pad çıkarma videosu paylaşırsan gerçekten memnun olurum. Motosikleti yeni aldım, aldığım kişi tankpadi çıkarayım derken depoyu çizmiş hep :)
Merhaba beğenmenize çok sevindim izmire geldiğinizde umarım tanışırız. Valla tankpad videosu cekmek isteriz tabii de eskimiz bir tankpadli motor bulmamız gerek :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------

ailecek izliyoruz
:D teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------

Hocam çok kaliteli bir video olmuş. Tebrik ederim. Diğer çekimi sabırsızlıkla bekliyorum ;)
Çok teşekkürler. Aslında arayı baya bir uzattık bir hafta benim boynum tutuldu diğer hafta kuzenin açıköğretim sınavı oldu bir hafta evde badana boya oldu :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar