Kuba XCG 150 İnceleme

müsait iseniz 1-2 fotograf atarmısınız
hocam kusura bakmayın sınav haftası olunca pek giremedim , motosiklet arkadaşın garajda duruyor aldığım zaman fotoları yüklerim tabikide bu arada hayırlı olsun.

mussev senin fiyat çok uygun genelde 2150 - 2200 civarında sen nasıl alabildin bu fiyata?[/QUOTE' Alıntı:
peşin aldım ondan biraz uyguna geldi, motosikleti almaya gitmedim, ücretsiz olarak kargoyla servise bırakıyorlar.

An itibariyle 92 km yol yaptim. Titresim bende hissetmedim. Lastikler ince we motorda zayif kaliyor ewet. 70 75 ile giderken biraz haddini asarak fazla yattim. Her seferinde braz daha fazla abarttim yatma isini. Bikac defa arkayi atti altimdan kaydi motor hakimiyet ve dengesi iyi oldugu icin toparlaniyor rahatca. Yol asfalt degildi kilitli tas ve hafif bozuk. Hava basinci cok dazla imis lastiklerin. Aldim biraz havasini. Biraz daha iyi oldu simdilik bi sikayetim yok motordan. 10 lira benzin almistim teslim aldigimda. 92km yol su anki durumu. Henuz benzin bitmedi. Tam olarak bittikten sonra yakit olcumunu yazarim buraya. Herkese ii forumlar

ince lastik hız konusunda en ıyısıdır ama vırajda kalın lastık gıbı gırersenız cıkamazsınız. vırajcı adam kalın lastik kullanır. ne kadar kalın o kadar ıyı vıraj ıcın ama duz yol ıcın ınce en ıyısı.

6tane daha geldı bızım bayııye burdakı. bugun geldıgı gıbı bı adam almıs XCG bıtane, hemen hazırladık verdık. iyi gidiyo bızım burda. fıyat 2150tl sanırım hala. kargoyla almak ısteyen varsa bana ulassın burdan gonderebılırız.

Burdada durum ayni. iki kirmizi iki beyaz üç beyaz renk olmak uzere 7 adet. Su anda bi beyaz bi kirmizi kaldi bayide. Ayin 1inden bu yana benim le birlikte 4tane daha satildi.
Lastik konusunda kararimi verdim. Rodaji gectikten sonra 1000km filan devirip on arka dublex kalin lastik takicam. Kapadokya burasi, düz yoldan ziyade genel olarak virajli yollar.

Burdada durum ayni. iki kirmizi iki beyaz üç beyaz renk olmak uzere 7 adet. Su anda bi beyaz bi kirmizi kaldi bayide. Ayin 1inden bu yana benim le birlikte 4tane daha satildi.
Lastik konusunda kararimi verdim. Rodaji gectikten sonra 1000km filan devirip on arka dublex kalin lastik takicam. Kapadokya burasi, düz yoldan ziyade genel olarak virajli yollar.
Hulusi kardeşim aklımı okumuşsun. Bende katalogdan baktığımda lastiklerin ince olduğu kanaatine vardım ve arkayı kalın lastik yapmaya karar verdim. Tabi önce benim motorun gelmesi gerekiyor. :) Kaldı 5 gün.

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:48 ----------

Bence sadece arka lastiği kalın yapmak yeterli olur. Önceki motorum KUBA KB 150-25'de dediğim gibiydi. Bu motorların orjinali bu şekilde üretiliyor. Ayrıca mondial vulture ve kanuni teryy de bu tarz yapılmış. Arkanın kalın olması yol bozuk yol ve virajlarda kontrolü kolaylaştırıyor. Ama bunun eksileri de var. Sürtünme katsayısı artacağı için hız bi nebze azalır ve yakıt artar. Bu nedenle sadece arkayı kalın yaparsak hızdaki azalmayı ve yakıt artışını minimize etmiş oluruz. Her ikisinin de tubeless olması ekstra avantaj.

Hulusi kardeşim aklımı okumuşsun. Bende katalogdan baktığımda lastiklerin ince olduğu kanaatine vardım ve arkayı kalın lastik yapmaya karar verdim. Tabi önce benim motorun gelmesi gerekiyor. :) Kaldı 5 gün.

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:48 ----------

Bence sadece arka lastiği kalın yapmak yeterli olur. Önceki motorum KUBA KB 150-25'de dediğim gibiydi. Bu motorların orjinali bu şekilde üretiliyor. Ayrıca mondial vulture ve kanuni teryy de bu tarz yapılmış. Arkanın kalın olması yol bozuk yol ve virajlarda kontrolü kolaylaştırıyor. Ama bunun eksileri de var. Sürtünme katsayısı artacağı için hız bi nebze azalır ve yakıt artar. Bu nedenle sadece arkayı kalın yaparsak hızdaki azalmayı ve yakıt artışını minimize etmiş oluruz. Her ikisinin de tubeless olması ekstra avantaj.

arka lastik normalinden çook da kalın olmaz. jantı degısmenız lazım yakıtta farkedebılecek boyutta bı kalın lastık ıstıyorsanız. normal dublex lastiklerden takabılırsınız kı bu da yakıtta farketmez o kadar. hıssettırmez bıle. ön lastikse, aslında arka lastık kadar onemlıdır. bunun farkına varmak gerek. on fren motosikleti durdurur. ön lastiginiz adam gıbı bı lastık degılse durmaz kayarsınız, toprak yolda daha da beter. kuba'nın ön lastigi iyi sayılır ona lafım yok sadece vurgulamak istedim

Arka maşa sanki ince gibi geldi, ayrıca alt sakalı nerden temin ettiniz.

cumartesi günü bi tane xcg 150 kırmızı aldım :) suana kadar pek kullanmadım 5 km falan yaptım plaka cıksın sonra video çekmeye çalışırım. he birde fotoğraf nasıl atlılıyor bilen biri varsa anlatsın yükleyeyim.

amin amin. ama suan evde yatıyor plaka çıkacak kask alıcam. sonra bi ısparta yaparım herhalde arkadaşlarla :D

cumartesi günü bi tane xcg 150 kırmızı aldım :) suana kadar pek kullanmadım 5 km falan yaptım plaka cıksın sonra video çekmeye çalışırım. he birde fotoğraf nasıl atlılıyor bilen biri varsa anlatsın yükleyeyim.

Hayırlı olsun motoru almışsın ama sende en önemli iki şey eksik "ehliyet ve kask" inşallah bunları da en kısa zamanda temin edersin kazasız sürüşler dilerim.

Ankara yiba çarşısına geldimi ? Geldiyse fiyatı kaç lira orada ?

Ankara dışkapı bayiine yine gelmiş xcg'ler. Bugün gördüm lastikler biraz ince olmuş ama bu paraya bu kadar olur. Ön 2.50-18 arka 2.75 -18 lastikler var.

Ankara dışkapı bayiine yine gelmiş xcg'ler. Bugün gördüm lastikler biraz ince olmuş ama bu paraya bu kadar olur. Ön 2.50-18 arka 2.75 -18 lastikler var.

lastikleri ince abi. ama hız konusunda iyi lastik. ama yol tutusu hakkında ne denır bılmem. 120-130la o lastık tehlıke.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar