saolun beyler 
hocam kusura bakmayın sınav haftası olunca pek giremedim , motosiklet arkadaşın garajda duruyor aldığım zaman fotoları yüklerim tabikide bu arada hayırlı olsun.müsait iseniz 1-2 fotograf atarmısınız
mussev senin fiyat çok uygun genelde 2150 - 2200 civarında sen nasıl alabildin bu fiyata?[/QUOTE' Alıntı:peşin aldım ondan biraz uyguna geldi, motosikleti almaya gitmedim, ücretsiz olarak kargoyla servise bırakıyorlar.
Hulusi kardeşim aklımı okumuşsun. Bende katalogdan baktığımda lastiklerin ince olduğu kanaatine vardım ve arkayı kalın lastik yapmaya karar verdim. Tabi önce benim motorun gelmesi gerekiyor.Burdada durum ayni. iki kirmizi iki beyaz üç beyaz renk olmak uzere 7 adet. Su anda bi beyaz bi kirmizi kaldi bayide. Ayin 1inden bu yana benim le birlikte 4tane daha satildi.
Lastik konusunda kararimi verdim. Rodaji gectikten sonra 1000km filan devirip on arka dublex kalin lastik takicam. Kapadokya burasi, düz yoldan ziyade genel olarak virajli yollar.
Hulusi kardeşim aklımı okumuşsun. Bende katalogdan baktığımda lastiklerin ince olduğu kanaatine vardım ve arkayı kalın lastik yapmaya karar verdim. Tabi önce benim motorun gelmesi gerekiyor.Kaldı 5 gün.
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:48 ----------
Bence sadece arka lastiği kalın yapmak yeterli olur. Önceki motorum KUBA KB 150-25'de dediğim gibiydi. Bu motorların orjinali bu şekilde üretiliyor. Ayrıca mondial vulture ve kanuni teryy de bu tarz yapılmış. Arkanın kalın olması yol bozuk yol ve virajlarda kontrolü kolaylaştırıyor. Ama bunun eksileri de var. Sürtünme katsayısı artacağı için hız bi nebze azalır ve yakıt artar. Bu nedenle sadece arkayı kalın yaparsak hızdaki azalmayı ve yakıt artışını minimize etmiş oluruz. Her ikisinin de tubeless olması ekstra avantaj.
Ankaraya gel gezelim bilader :cherry:cumartesi günü bi tane xcg 150 kırmızı aldımsuana kadar pek kullanmadım 5 km falan yaptım plaka cıksın sonra video çekmeye çalışırım. he birde fotoğraf nasıl atlılıyor bilen biri varsa anlatsın yükleyeyim.
Ankaraya gel gezelim bilader :cherry:
inşallah ehliyeti alınca bide ankara yolları çok inişli çıkışlı yav :/
cumartesi günü bi tane xcg 150 kırmızı aldımsuana kadar pek kullanmadım 5 km falan yaptım plaka cıksın sonra video çekmeye çalışırım. he birde fotoğraf nasıl atlılıyor bilen biri varsa anlatsın yükleyeyim.
Yiba değil de ordan aşağı inip (yani yibanın merdivenli rampalı kapısından aşağı inip) sol koldan giden uzunca bi cadde var orda kuba bayisi var ona sorabilirsin.Ankara yiba çarşısına geldimi ? Geldiyse fiyatı kaç lira orada ?
Hayırlı olsun motoru almışsın ama sende en önemli iki şey eksik "ehliyet ve kask" inşallah bunları da en kısa zamanda temin edersin kazasız sürüşler dilerim.
Ankara dışkapı bayiine yine gelmiş xcg'ler. Bugün gördüm lastikler biraz ince olmuş ama bu paraya bu kadar olur. Ön 2.50-18 arka 2.75 -18 lastikler var.
O kadar hız yapma sen delastikleri ince abi. ama hız konusunda iyi lastik. ama yol tutusu hakkında ne denır bılmem. 120-130la o lastık tehlıke.