Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Herkeze merhaba, İki ay kadar önce 2012 model kırmızı renkli NcX motorumu satarak aranızdan ayrıldım. Fırsattan istifade Bu arada bir de Crf250L aldım. Motor çok güzel çok eğlenceli kullanımı kolay yakıt az zevkle onroad ve offroad kullanarak bu iki ayı geçirdim. Bu aradada sürekli uzun yollara gidebileceğim yeni bir makine baktım. Bir çok makine inceledim kullandım ve artık karar vermiş ve satın almış bulunmaktayım. Fiyat performans getirisi ve götürüsünü düşünerek uzun uzun incelemeler sonunda 2012 model kırmızı bir NcX den sonra kesinlikle daha iyisi ancak 2013 model beyaz renkli bir NcX olduğuna karar vermiş bulunmaktayım. Tüm arkadaşların tekeri düz bassın. Saygılar...

http://img266.imageshack.us/img266/8058/imag0380u.jpg

http://img824.imageshack.us/img824/8195/imag0377sa.jpg

Herkeze merhaba, İki ay kadar önce 2012 model kırmızı renkli NcX motorumu satarak aranızdan ayrıldım. Fırsattan istifade Bu arada bir de Crf250L aldım. Motor çok güzel çok eğlenceli kullanımı kolay yakıt az zevkle onroad ve offroad kullanarak bu iki ayı geçirdim. Bu aradada sürekli uzun yollara gidebileceğim yeni bir makine baktım. Bir çok makine inceledim kullandım ve artık karar vermiş ve satın almış bulunmaktayım. Fiyat performans getirisi ve götürüsünü düşünerek uzun uzun incelemeler sonunda 2012 model kırmızı bir NcX den sonra kesinlikle daha iyisi ancak 2013 model beyaz renkli bir NcX olduğuna karar vermiş bulunmaktayım. Tüm arkadaşların tekeri düz bassın. Saygılar...

imag0380u.jpg

imag0377sa.jpg

Hayırlı olsun. Tekrar hoşgeldin NC târikatına. :)

Bu beyazların da ayrı bir havası var canııım :) Şaka bir yana, beyaz kaskla beraber kullanıldığında öndeki araçlar (trafik polisi zannederek sanırım) biraz daha düzgün gidiyorlar gibi.

Arkadaşlar farklı bir forumdaki toplu sipariş sonucu yalnızca NC700X motosikletlere özel Bruudt muadili bir asansör geliştirdik. Bruudt satış fiyatı 60€, biz yarı fiyatından da ucuza mal edebildik. 60 TL'ye vidalarıyla birlikte gönderebiliyoruz. Ürünün tanıtım videosu aşağıdadır. Bu forumdan da bazı arkadaşlar aldı kullanıyorlar, isteyene temin edebilirim.

Lütfen parayı gönderirken konu kısmına adınızı ve soyadınızı yazın, kargo adresinizi ve telefonunuzu da [email protected] adresine mail atın. Kazasız günlerde kullanmanız dileğiyle..

ESER KARA
HSBC BANK, BEYLİKDÜZÜ ŞUBESİ
IBAN : TR460012300742101389727000

İki ay önce 2012 kırmızı NcX imi satarak aranızdan ayrıldım.
Bu arada uzun yola gidebileceğim yeni bir makine baktım. Bir çok makine inceledim, kullandım...
Fiyat/performans düşünerek, uzun uzun incelemeler sonunda 2012 model kırmızı NcX ten sonra daha iyisinin ancak 2013 beyaz bir NcX olduğuna karar vermiş ve satın almış bulunmaktayım.

:mrgreen::mrgreen::queen:

Abi çok keyifli anlatmışsın süreci. Tekrardan hayırlı olsun :rendeer:

Motoplus 3 cm gidon yukseltmenin nc700s e olmayabilecegini soyledi, S'e bu uygulamayi yapan varmidir. Yardim lutfen.

Hayırlı olsun. Tekrar hoşgeldin NC târikatına. :)
Çok teşekkür ederim Sanki yurduma tekrar kavuşmuş gibiyim

Bu beyazların da ayrı bir havası var canııım :) Şaka bir yana, beyaz kaskla beraber kullanıldığında öndeki araçlar (trafik polisi zannederek sanırım) biraz daha düzgün gidiyorlar gibi.
Haklısın hem beyaz renk daha az yakıyormuş

:mrgreen::mrgreen::queen:

Abi çok keyifli anlatmışsın süreci. Tekrardan hayırlı olsun :rendeer:
Çok teşekkür ederim.

Allah herkeze gönlüne göre tekrar tekrar nasip etsin.

Kesinlikle.
Bkz. bendeniz :)

Beyaz ncx,beyaz nolan, reflektif yelek, koruma demirinde power led gunduz farlari :)
Kesinlikle iş yapıyor . Beyaz kasktan vazgeçmem

Kesinlikle.
Bkz. bendeniz :)

Beyaz ncx,beyaz nolan, reflektif yelek, koruma demirinde power led gunduz farlari :)
Kesinlikle iş yapıyor . Beyaz kasktan vazgeçmem
Üstat sen gündüz farlarını nerede yaptırdın, kaça mal oldu? Bir de konu dışı olacak ama şehirdışı, köy yolları seyahatlerimizde köpeklerden başka inek sürüsünün içinde tek olan tosuna da dikkat etmek gerekirmiş, hayvan bugün resmen üzerime yürüdü.

Kayasus ve motosikleti yeni alan arkadaşların hepsine hayırlı olsun der, kazasız belasız ağız tadıyla binmelerini dilerim...

Arkadaşlar şu ön cam asansöründen almak istiyorum ama faydası nedir değer mi boy 1.72 kullananlar yorumlarını yazsa ya da bunun ingilizcesi nedir onu söyleseniz

Arkadaşlar şu ön cam asansöründen almak istiyorum ama faydası nedir değer mi boy 1.72 kullananlar yorumlarını yazsa ya da bunun ingilizcesi nedir onu söyleseniz

Ben karaeser nickli arkadaştan asansörü aldım ve monte ettim. Boyum 176. Hala kaskın tepesinde biraz rüzgar var gibi ama bence faydalı.

bu videodaki motor otomatik vitesmi türkiyede yok galiba?

http://www.youtube.com/watch?v=og2mzKEovI4&feature=share

Selam arkadaşlar ,msj kutum nc 700 hugger için sipariş talepleriyle dolup taşmış durumda , şu dakikadan sonra bu işe bir çözüm bulmamak hata olur diye düşündüm ve bir adet nc 700 hugger sipariş edip kalıbını alarak , üzerinde çeşitli geliştirmeleride yapıp bir kaç farklı model çıkartmayı düşünüyorum , birazdan parçanın siparişini vereceğim ,satmayı düşünen olursa 2.elde alabilirim

çmnnmnnmnnnmmnnnbn

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:06 ----------

Motoplus 3 cm gidon yukseltmenin nc700s e olmayabilecegini soyledi, S'e bu uygulamayi yapan varmidir. Yardim lutfen.

Ben 3cm yükseltme 2 cm uzatma taktım hiçbisorun yok çok da rahat oldu kullanım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
CAm asansör işe yaramaz neden?
çünkü açısı aynı iyice cam size yan kaska doğru yaklaşıyor.Ve bir faydasını görmüyorsunuz.Gene aynı gürültü devam.Fakat deflektor alırsanız bu kaska gelen rüzgarı iteliyor ve hiç ses almıyorsunuz.Deflektor açısıda değişebiliyor.Asansör kısaca gereksiz.

CAm asansör işe yaramaz neden?
çünkü açısı aynı iyice cam size yan kaska doğru yaklaşıyor.Ve bir faydasını görmüyorsunuz.Gene aynı gürültü devam.Fakat deflektor alırsanız bu kaska gelen rüzgarı iteliyor ve hiç ses almıyorsunuz.Deflektor açısıda değişebiliyor.Asansör kısaca gereksiz.

Bir camın 8-10 cm daha yukarıda olması ile aşağıda olması farkettirir be :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
açısı önemli yukarı doğru gitmiyor fak ettiysen.eğimli bir nesneyi ileri doğru uzatırsan ne olur?Ki eğimi çok fazla olan bir asansör o.
deflektor artı givi cam tek çare tıpkı Sarıgül gibi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar