11 diye ben demiştim.
Benimde nöbet dönüşü ayın 13 üymüş zaten sıkıntı yok yani
11 diye ben demiştim.
benim tatlı hakkımı da meteye verinKendim orada olamayacak olsam da benim tatlı hakkımı Metehandroya veriyorum![]()
gelmeyi hiç istemiyorum ama orda olucam inşallah :mrgreen:
cidden ayarlarsam gelicem üklü pilava gelemedim buna gelim bariözledim la samet seni..:rendeer:
ben senin yerine görürüm yunus göremesende pekfazla bişi kaybetmessin tipik türk erkepi ötlü göbekli..seyrek zaçlı vs.... vs.. kızmıyon dimi samet..:joker:Sen gelirsen samet abi gelmiyormuş Mezük abi öle diyollaa :queen:
Keşke yakın olabilsekde bende gelebilsem..ale:
bedenimi ve boş midemi...:mrgreen: ne istiyonuz söleyin..Yalova dan ne getireceksin buralara. ..
Yalova dan ne getireceksin buralara. ..
o çok zor işte tatlı yimeden gitmem...:cherry:ülem iki dakka girmedik siteye,atan atmış tutan tutmuş...l: bu arada tipime yine yeni yeniden bıraktığım bıyığımı eklemeyi unutmuşsun..:queen:
kaptan mağara adamı gibiydim..25 gündür traş olmadım ama şimdi sadece bıyıklı kaldım..:joker:
seni tatlılı mekandan taltısız gönderecem meziiit...intikaaaaammmmm....l::queen:
Arkadaşlar,hepiniizi seviyorum,uzak olupta gelemeyenlerinde kalbinin bizimle olduğunu bilmek güzel bişey...
gerçekten hayatımda adıma yapılan en güzel etkinlik olacak...(hoş başka bişeyde olmadı ya..)
sonuçta gelen gelemeyen,uzak olan yakın olan farketmez,tüm arkadaşlarıma selamlarımı iletiyor ,teşekkür ediyorum...
getireceklerini değilde,götüreceklerini düşünsek ve planlı olsak daha karlı çıkarız Ramazanım....l::queen::flower:
bedenimi ve boş midemi...:mrgreen: ne istiyonuz söleyin..![]()
bak bunu düşünmek lazım...
tamam be senden kıymetli değilya..gerekirse kendi hakkımıda sana veririm...
bak gerekirse dedim kesin değil ha...:queen: